ahaFranta.cz píše:To je 69.
Z blatníkama se kvůli sedačce nemuselo hýbat.
no tim lepe, jak siroka dlouha je sedacka? Prodluzoval jsi nejak volant? musim to udelat i na moji 69, jinak mi asi brzo upadnou zada
Moderátor: Franta.cz
ahaFranta.cz píše:To je 69.
Z blatníkama se kvůli sedačce nemuselo hýbat.
sklopny? z ceho ho mas? nebo uz mas orstu?Franta.cz píše:http://www.skservis.cz/leftnavy_prislus ... stroje.htm
Actimo XXL jsou tam rozměry.
Volant musíš dát sklopnej jinak se neotočíš.
Tvá záda jsou tvá věc, jen si nemysli, že až Ti ,,upadnou" vezmeš 100 000 a koupíš si novýmaršl píše: jinak mi asi brzo upadnou zada
Pres postimg, jen nezadas cestu nahrat fotky z PC, ale z vebu, tam zkopirujes odkaz, fotku nahrajes, eventuelne muzes pri nahravani zvolit zmenseni formatu a po nahrati zkopirujes odkaz nahled na forum (1) a vlozis do prispevkuFranta.cz píše:Netuším jak se to dělá, ale fotek má v galerii dost tak sem nějakou vlož .Jak tady bude tak si to zjistím.
Pílou ani zimou nie. väčšina týchto problémov pochádza z fyzickej záťaže a od chrbtice, niekde zacvakne nerv a tak . Brácha je lekár v tomto obore, tak to poznám, vždy ma dáva dokopy .Lakatos80 píše:Chlapy,byla by nějaká rada když mě brní ruka?nevím jestli je to je zimou,pilou nebo něčím jiným.nějaká mast nebo koupel?