Taky se mi moc líbí, a cena, aspoň řádově? Jestl mám rozbít prasátko anebo dál šetřit na HSMFranta.cz píše:Pěkný.bmlesnatechnika píše:Dufam ze ma neukamenujete ale konecne nejake video v akci.
https://www.youtube.com/watch?v=ibNdltsf7ms
Myslím si, že by nebylo od věci kdyby se technický výkres s rozměry při kliknutí zvětšil.Mě to nedělá problém stáhnout si ho do komplu a zvětšit, ale.......
Doporučená prodejní cena při plné výbavě?
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Myslím, že je to zbytená práce tahat to nahoru. Takhle to krásně prohodím, mezi. Klouže to pěkně po kole a aniž bych vyndával, nebo ničil klanici. V takovejch porostech bych se uvyndával, nebo ničil ty klanice co mi tam zbydou.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsmvimňouk píše:Taky se mi moc líbí, a cena, aspoň řádově? Jestl mám rozbít prasátko anebo dál šetřit na HSMFranta.cz píše:Pěkný.bmlesnatechnika píše:Dufam ze ma neukamenujete ale konecne nejake video v akci.
Myslím si, že by nebylo od věci kdyby se technický výkres s rozměry při kliknutí zvětšil.Mě to nedělá problém stáhnout si ho do komplu a zvětšit, ale.......
a aka je voci lkt82?Žerik2 píše:prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsmvimňouk píše:Taky se mi moc líbí, a cena, aspoň řádově? Jestl mám rozbít prasátko anebo dál šetřit na HSMFranta.cz píše:Pěkný.bmlesnatechnika píše:Dufam ze ma neukamenujete ale konecne nejake video v akci.
Zrovna u 346-ky bych si dovolil tvrdit, že má. Ta pila je velice dobrá a to se potvrdilo i při její zvýšené poptávce, když se přestala nabízetradovann píše:Má cenu generálkovat HQ 346 XPG, nebo koupit HQ 550 XPG ?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
- Kontaktovat uživatele:
no nevim jaka je ted cena 82 takže to nemužu řictmato81 píše:a aka je voci lkt82?Žerik2 píše:prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsmvimňouk píše:Taky se mi moc líbí, a cena, aspoň řádově? Jestl mám rozbít prasátko anebo dál šetřit na HSMFranta.cz píše:Pěkný.bmlesnatechnika píše:Dufam ze ma neukamenujete ale konecne nejake video v akci.
To je informaceŽerik2 píše: prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsm
Fakt si myslíš, že budu volat HSM a zjišťovat kolik stojí abych věděl, že Equus levněší?
Chlapy,byla by nějaká rada když mě brní ruka?nevím jestli je to je zimou,pilou nebo něčím jiným.nějaká mast nebo koupel?
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
Lakatos80: Kdy tě brní, jak často tě brní? Každopádně většinou je to špatné prokrvení konečků cév, takže pohyb, alkohol, málo kafe a cigaret
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Nejvyšší čas zajít se podívat za doktorkou.
- michalkri
Kusy co nezvednu (teď se mi to stalo na JD810) , nalozim tak tři kusy slabší a tu silnou protahnu uprostřed mezi klanicema až na druhou stranu, přes páku hodim ke kleci a pak zadek. Nebo obráceně. Ale beru ze ty ruky na vlekach jsou slabší.
Sniper píše:Lakatos80: Kdy tě brní, jak často tě brní? Každopádně většinou je to špatné prokrvení konečků cév, takže pohyb, alkohol, málo kafe a cigaret
Pohyb mám,cigarety nee,alkoholu minimum.brní mě teď asi týden.asi ten doktor bude nejlepší ?
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
- bmlesnatechnika
- Kontaktovat uživatele:
Franta.cz píše:To je informaceŽerik2 píše: prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsm
Fakt si myslíš, že budu volat HSM a zjišťovat kolik stojí abych věděl, že Equus levněší?
Ceny jsou orientacne niekde tady
HSM zalezi od typu ale kolem 300 tis euro a vice
LKT 82 s rukou klembank 240 tis euro v Trstenej
Equus hodne pod 200 tis euro v plnej vybave ruka klembank
Na presne ceny ale je treba vediet specifikaciu orientacne to snad staci.
Samozdřejmě, že to stačí.
Děkuji
Děkuji
HSM za 300tisíc eur?To na kterým jsem jezdil,stálo 230tis.ale nemělo oplenbmlesnatechnika píše:Franta.cz píše:To je informaceŽerik2 píše: prasatko klidně rozbij je levnějši jak Hsm
Ceny jsou orientacne niekde tady
HSM zalezi od typu ale kolem 300 tis euro a vice
LKT 82 s rukou klembank 240 tis euro v Trstenej
Equus hodne pod 200 tis euro v plnej vybave ruka klembank
Na presne ceny ale je treba vediet specifikaciu orientacne to snad staci.