Belarus 320
Moderátor: DYK
-
Re: Belarus 320
Zdravím páni. Nemáte náhodou niekto kontakt email na Vinca alebo telefón. Posielal som mu aj cez fórum správu a ani mi neukáže že mi ju odoslalo. Tak teraz neviem či ju dostal alebo nie. Ďakujem.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Když otevřeš zprávy tak vlevo máš tabulku - Odeslané (nepřečtené) a Odeslané. Když klikneš na odeslané (nepřečtené) vidíš zprávy, který si poslal, ale ještě nebyly přečteny. V Odeslané vidíš ty, který už si uživatel přečetl
-
Ďakujem
napíš uživatelovi vinea30hpcomfort ten ti poradí
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Zdravim. Nejak neni toho času ale občas tu mrknu. Rusak maka bez problemu tak neni moc co psat a fota sem vkladat nejdou. Krome stepkovace jsem nic noveho neporidil takze se neni ani cim pochlubit. Vse pri starem jen prace pribylo.
No dlouho jsi se tu neukázal,už to vypadalo že nežiješ. Přidáváš fotky do svých alb na rajčeti? Hlavně že stroj maká bez problémů a že je dost práce.To je důležitý. jakejpak štěpkovač jsi pořídil?Vinco píše:Zdravim. Nejak neni toho času ale občas tu mrknu. Rusak maka bez problemu tak neni moc co psat a fota sem vkladat nejdou. Krome stepkovace jsem nic noveho neporidil takze se neni ani cim pochlubit. Vse pri starem jen prace pribylo.
Stepkovac je snekovy, vyrabi je chlapik u Brna. Ma to jednochody zavit.kůrovec píše:No dlouho jsi se tu neukázal,už to vypadalo že nežiješ. Přidáváš fotky do svých alb na rajčeti? Hlavně že stroj maká bez problémů a že je dost práce.To je důležitý. jakejpak štěpkovač jsi pořídil?Vinco píše:Zdravim. Nejak neni toho času ale občas tu mrknu. Rusak maka bez problemu tak neni moc co psat a fota sem vkladat nejdou. Krome stepkovace jsem nic noveho neporidil takze se neni ani cim pochlubit. Vse pri starem jen prace pribylo.
Skusim sem nasoukat nejake fota
Já jsem měl taky šnekovej s jednochodým závitem od firmy JBL Licibořice. Docela povedená mašinka,jen někdy když jsem drtil třeba čerstvý březový roští,tak se to dost ucpávalo. Teď mám špalíčkovač od Biboše a jsem naprosto spokojen.Vinco píše:Stepkovac je snekovy, vyrabi je chlapik u Brna. Ma to jednochody zavit.kůrovec píše:No dlouho jsi se tu neukázal,už to vypadalo že nežiješ. Přidáváš fotky do svých alb na rajčeti? Hlavně že stroj maká bez problémů a že je dost práce.To je důležitý. jakejpak štěpkovač jsi pořídil?Vinco píše:Zdravim. Nejak neni toho času ale občas tu mrknu. Rusak maka bez problemu tak neni moc co psat a fota sem vkladat nejdou. Krome stepkovace jsem nic noveho neporidil takze se neni ani cim pochlubit. Vse pri starem jen prace pribylo.
Co vlecka? Ja uvazoval taky o te male, ele nakonec jsem vzal tu vetsi a udelal jsem dobre. Tu malou bych uz asi zlamal. Bezne na ni vozim okollo 6t. V lese jsem mel ze zacatku obavy ze se zahrabu, ale zbytecne, traktor s ni nema vubec zadny problem ani v blate.
On se taky ucpaval pak jsem zjistil ze to chce otacky, na motoru tusim tak 2200 a bylo po problemu. Za hodinu kdyz mi nekdo podava udelam 3 kubiky stepky. Myslim ze je uplne stejnej jako ten jblkůrovec píše:Já jsem měl taky šnekovej s jednochodým závitem od firmy JBL Licibořice. Docela povedená mašinka,jen někdy když jsem drtil třeba čerstvý březový roští,tak se to dost ucpávalo. Teď mám špalíčkovač od Biboše a jsem naprosto spokojen.Vinco píše:Stepkovac je snekovy, vyrabi je chlapik u Brna. Ma to jednochody zavit.kůrovec píše:No dlouho jsi se tu neukázal,už to vypadalo že nežiješ. Přidáváš fotky do svých alb na rajčeti? Hlavně že stroj maká bez problémů a že je dost práce.To je důležitý. jakejpak štěpkovač jsi pořídil?Vinco píše:Zdravim. Nejak neni toho času ale občas tu mrknu. Rusak maka bez problemu tak neni moc co psat a fota sem vkladat nejdou. Krome stepkovace jsem nic noveho neporidil takze se neni ani cim pochlubit. Vse pri starem jen prace pribylo.
S vlečkou jsem moc a moc spokojenej. Někdy by se teda hodila o chlup větší,ale zase tahleta je taková obratnější a velikostí mi přijde přímo ideální k tomuhle traktoru. Mám to tady v podkrkonoší samou stráň,tak se líp cítím s menším přívěsem. Ale na pěkný cestě by se větší někdy hodila. Těch 6t to je teda pořádná nálož.....Vinco píše:Co vlecka? Ja uvazoval taky o te male, ele nakonec jsem vzal tu vetsi a udelal jsem dobre. Tu malou bych uz asi zlamal. Bezne na ni vozim okollo 6t. V lese jsem mel ze zacatku obavy ze se zahrabu, ale zbytecne, traktor s ni nema vubec zadny problem ani v blate.
-
Pozrite si toto http://otomoto.pl/mtz-belarus-320-320r- ... 91548.html vyzerá to pekne
Ty zadní kola jsou parádní. Ještě by to chtělo verzi s kabinou jako na našich Belarusech a bude to úplně dokonalý.Vladimír 33 píše:Pozrite si toto http://otomoto.pl/mtz-belarus-320-320r- ... 91548.html vyzerá to pekne
Nějaký nový typ Belarus 320.5 : http://www.bztda.com/en/catalog/traktor ... rus_320_5/
Tady jsou ty zadní kola úplně příšerný
Tady jsou ty zadní kola úplně příšerný