UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Ale jde to smotat a stavět celkem dobře, to že to nejde tobě neznamená že to nedokážou jiní. Nejlepší jsou závěsný oplocenky. Jinak když na pletivo hopne strom, tak dole zašlápneš a natáhneš to pěkně nahoru. To ojebané pletivo jak tu píšeš je normál, nechápu co dáváte do les u vás.
Ahoj kluci,
máte někdo zkušenost s pilou Husqvarna 560 XP G chci něco na těžbu do lesa.
máte někdo zkušenost s pilou Husqvarna 560 XP G chci něco na těžbu do lesa.
Zrovna je na ní akce u husky, G je topení, víc poradí Mirek LKT ten je zná dobře.
Paráda, značím siPilořitka píše:Ale jde to smotat a stavět celkem dobře, to že to nejde tobě neznamená že to nedokážou jiní.
Až bude zase požadavek na demontáž starého pletiva, do 1/3 od spodu prorostlé buření, tak se ti ozvu na smotání a následnou stavbu nové oplocenky
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- michalkri
Chlapci jak vám startujou ty 105 a 95, u nás ji má a zima to je zlo pro ten traktor.
95 starty nic moc ale u me je asi vybehly motor skusit tlaky a uvidite ....taky u vas tak fuci tu fujaka jak cip to byla v lese kosa
Tad celý den fučelo jak krává, sice jen -5° C, ale ten vítr udělal své. Na lukách a polích minimum sněhu, na cestě i 1m jazyky a závěje, no mazec.
Zítra mě čeká 1.100 km s vlekem na Šumavu a zpět, tož jsem zvědavý
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
1100 km to objedes republiku ne
jimV: No skoro jo Z Klatov do 3nce a zase domů, jestli to stihnu do půlnoci, budu rád.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zejtra už by měl bejt klid. Snad. I když na to, jakej je eště teďka fukejř ...Sniper píše:Tad celý den fučelo jak krává, sice jen -5° C, ale ten vítr udělal své. Na lukách a polích minimum sněhu, na cestě i 1m jazyky a závěje, no mazec.
-
Dobré žhaviče a startér s reduktorem a chytá dobře. A jestli nechytá, tak má motor nějaký problém...michalkri píše:Chlapci jak vám startujou ty 105 a 95, u nás ji má a zima to je zlo pro ten traktor.
-
ultimate dizl omv,staprle vif,polosintetika a nemuze zakaslat
prosim o prelozeni prispevku na de mnou
Tak já se pokusím
,, do každýho litru nafty přidej za cca 10 kč aditiv"
,, do každýho litru nafty přidej za cca 10 kč aditiv"
-
Na diesel z omv mám supr vzpomínky z léta, když jsem v krumlově natankoval do mycáka a jelo se domů náhradní dopravou. Bylo v ní 60 % vody A to jsem měl v autě čerpadlo po repasi, můžu být rád, že to přežilo, protože se mně vysmáli brutálním způsobem, že od nich nic nedostanu... Je to všude samý maras.