Tomovo TZ 4K 14
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tomovo TZ 4K 14
A kde máme jednu z posledních fotek
jéé tak to mám já, ale že by to vypadalo neohrabaně to nesouhlasím. jistota, je jistota. a gratuluju l prodeji. bude se pokračovat ve vlákně?
Všecko je jednůc poprvé
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
No nějakou fotku ještě asi udělám
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Co PON-25-A půjde do světa ? Nebo ještě budeš pokoušet sním orat?
Asi půjde pryč. Pořídil jsem před vanocema APO které bylo třikrát v zemi za pěknou cenu, tak PON je k ničemu. A s M6 se mi orat nechce.thovt píše:Co PON-25-A půjde do světa ? Nebo ještě budeš pokoušet sním orat?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SOKOLÍ OKO
Tady vám posílám odkaz...http://www.monsta.cz/tahlo-plynu-tz-4k-14Tom píše:Já to roztahovat nechci, vyhovuje mi, že to je úzké. Hold s tím musím dělat o to opatrněji, protože jsme v kopci. Plyn už mám vymyšlený, mám na něho i materiál, jenom musím sehnat strunu a bowden - nechce se mi upravovat ten originální.
Jo, koupit nové táhlo není problém. Jde o funkčnost. Pro me je nelogické, abych přidával zatlačením... Pro me je přirozené přidávat zatažením k sobě. Nevím jak u Vás. Jsem rad, ze jsem to předělal. Byla s tím úplně jiná práce
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
MT8-132.2 má plynovou páčku která má dobrou ovladatelnost , a ještě jsem si k tomu přidělal nožní plyn pro silnici.
Jo, MT8 to ma šikovně.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Škoda ho,ale novější technika,je novější technika. Musíme jít s dobou,nedá se svítit. Hlavně ať novej slouží alespoň tak,jako starej
Co se dá dělat, no Práci bych mu asi našel, ale leží v tom peníze a dva traktory snad budou stačit
Věřím tomu, že mám doma modernější TK, takže další jednoduchý a spolehlivý stroj, který si v případě potřeby sám v pohodě opravím... S tím, že když se něco o víkendu pokazí, tak v pondělí ráno mi jsou odeslány díly a v úterý večer bude opraveno
Věřím tomu, že mám doma modernější TK, takže další jednoduchý a spolehlivý stroj, který si v případě potřeby sám v pohodě opravím... S tím, že když se něco o víkendu pokazí, tak v pondělí ráno mi jsou odeslány díly a v úterý večer bude opraveno
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin_TDi
Asi mi to nějak uniklo, co máš za nástupce místo TK?
Vegu... zatím jsem vkládal tyhle fotky do vlákna Vinea, Cabrio, Vega II. Možná založím časem své vlákno, možná budu pokračovat tam... UvidímMartin_TDi píše:Asi mi to nějak uniklo, co máš za nástupce místo TK?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pokračuj tady jen to přejmenuj. Je pak pěkné když je všechno v jednom,a zpětně se člověk může podívat,s čím začínal. Tady to jde,jsi ve stejné kategorii,já s domadělem to nešlo,já musel jinam