jimV píše:skus to tedka odstrelit a ochranari te sezerou za ziva
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Já se dneska po dlouhé době pustil s kolegou do přibližování s UKT...
Přibližovali jsme z potoka prudkým svahem nahoru k cestě jedno M-B AMG 55, které bylo zapíchnuté čumákem v korytě.
Vzhledem k malému prostoru ho kolega natáhl co nejvíc k sobě, já uvázal M-B za čumák k Pajeru a vyrval jsem ho do boku na cestu.
A pak jsem si šel udělat jednu zdravotní procházku do lesa
Tak jsem si dneska našel chvíli, ometl z traktoru asi 25cm sněhu, přemluvil a natočil motor a vydal se na lesní procházku pohádkovou krajinou
Přibližovali jsme z potoka prudkým svahem nahoru k cestě jedno M-B AMG 55, které bylo zapíchnuté čumákem v korytě.
Vzhledem k malému prostoru ho kolega natáhl co nejvíc k sobě, já uvázal M-B za čumák k Pajeru a vyrval jsem ho do boku na cestu.
A pak jsem si šel udělat jednu zdravotní procházku do lesa
Tak jsem si dneska našel chvíli, ometl z traktoru asi 25cm sněhu, přemluvil a natočil motor a vydal se na lesní procházku pohádkovou krajinou
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
pepikorliklocal: No ty vole Kolik měl oddenek a čím jste to tahali? To musel být mrda, jak jebl o zem
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Krásnej,zdravej bouček,to by byly fošínky!pár kubíčku bych užil
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
-
no cim jinym nez ctyrycetiletou kočičkou 80kou,kácel 60letej veterán 30letou huskou,museli sme zachovat pietu ,prvni petka 113 skor mi ulitla cepice dyz juchnul a pak dosli baterky :vztek
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen dotaz, kolik mu mohlo být let??? Nejsem z vašeho oboru, jen mě napadlo, 200let??
No dyť dřív se tak taky dělaly polínka na topení.scorpion.at píše:jimV píše:skus to tedka odstrelit a ochranari te sezerou za ziva
Ahoj,
Jakou jsi měl Husqvarnu na ten buk ?
Jakou jsi měl Husqvarnu na ten buk ?
Tenhle prcek ted ď dojel ke mě.
Pravda vítězí, i když na čas poražena bývá!!!!!
Strom píše:Tenhle prcek ted ď dojel ke mě.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Tvuj? Jake to ma parametry? Velmi se mi tyto stroje paci:-)
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
ty jo tak takovy buk sem uz dlouho nevidel peknej macik.tapila vypada jako 266
Moje ne, je to Pradědské lesní, je to takový malý chroust, naloží tak do 4 kubíku, a má co dělat aby dal dvoje dvojky za sebe. Ale práci to dělá suprovou
Pravda vítězí, i když na čas poražena bývá!!!!!
Pokud nikdo neměnil brzdu tak je to 266.Ty se dělali jak s hliníkovou tak s plastovou.jimV píše:ty jo tak takovy buk sem uz dlouho nevidel peknej macik.tapila vypada jako 266