Karavan ponorka

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
StenliH

Re: Karavan ponorka

#121 Nový příspěvek od StenliH »

Už mě to nejde editovat ale volal mě ten překupník že doklady právě podal na poště . Tak doufám že ponorku rychle přihlásím . Než napadne sníh protože na STK to je do kopce a to bych asi s karavanem za prdelí nedal ( Na tu evidenční ) .

Šéďa

#122 Nový příspěvek od Šéďa »

Tak hlavně, aby jsi měl všechny doklady a udělali ti to. Dohlásit vozidlo musí ten, kdo je v polopřevodu a pak ho musíš přehlásit ty na sebe. To znamená 2 evidenčky a 2x 800,-Kč správní poplatek. Navíc musíš na magistrát, kde byl polopřevod udělán a musí být s tebou prodejce nebo jeho ověřená plná moc.

StenliH

#123 Nový příspěvek od StenliH »

Já volal a bylo i mě porazeno :

Uděláš si STK na sebe.

Pojistku na sebe.

A na úřadě předložíš papír,kde je napsaný:

Já, strejc(ten,na koho je odhláška) nebudu provozovat ani na sebe registrovat karavan SPZ ABC-12-34.

A vzdávám se veškerých práv k užívání tohoto vozidla ve prospěch Poustevníka.(tebe)

A na tomdle papíru by měl bejt podpis strejce. Jestli ověřenej,nebo neověřenej, to záleží na vašem Úřadě. (u nás během tři let 3X chtěli ověřenej,a 3X stačil neověřenej)

--------------

Tak jsem to tak udělal a uvidíme ale jak jsem volal na registr tak mě řekla že stím nebude problém . Podpis je ověřený notářsky .

Šéďa

#124 Nový příspěvek od Šéďa »

8) tak přeju aby to vyšlo.

StenliH

#125 Nový příspěvek od StenliH »

Jó to doufám že se povede jinak nevím musel bych to dále řešit . Já dám samozřejmě vědět zda to dopadlo :friends:

Fidlla

#126 Nový příspěvek od Fidlla »

Tak dnes našel knížku : Stavíme obytný přívěs,je z roku 1981 a je tam i přívěs ponorka Leo Wenzela která je chráněná patentem...

Tak ted už jen karavan..
Zetor 6718 DEEP RED

Šéďa

#127 Nový příspěvek od Šéďa »

Až budeš mít čas Toníku oskenuj mi prosím co je tam o ponorce.
Děkuji

Já mám tohle:
Obrázek

Fidlla

#128 Nový příspěvek od Fidlla »

Pokusim se zitra to naskenovat Vasku,dnes taky hledal az nasel fotky nasi byvale ponorky,jen me stve ze jsou pouze na kotouckach a nevim jak je zvetsit...bila ponorka ze zlutim pruhem tazena skodou 120gls-uzovka...krasna souprava a pak jeste jak parkuji,zimuji dve ponorky u me v garazi....
Zetor 6718 DEEP RED

StenliH

#129 Nový příspěvek od StenliH »

Doufám že nebudu za blázna ale jedu se podívat za chvíli na jednu dle fotek velmi pěknou ponorečku :vysmech: To je krutopřísné ale mě to nedá se neject podívat a možná kdybych jí koupil tak jednu horší bych dal k prodeji :friends:

Fidlla

#130 Nový příspěvek od Fidlla »

Tak prosim te vyfot,kdyby mela zluty pruh na bocich od predu do zadu,tak mi to i napis po SZ diky..tuhle hledam...
Zetor 6718 DEEP RED

StenliH

#131 Nový příspěvek od StenliH »

Už jsem doma 100km tam 100km back . A dovezl jsem druhou ponorku . Je velmi zachovalá rv 1991 bantamy ( dokonce s rezervou nafouklou ) Dostal jsem lednicku antenu no dam fotky :

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Dostal jsem vše jak na fotkách je k tomu boční stan paní se dušovala že nechybí jediný kolík a cena byla 8K

Obrázek

To prostě nešlo nekoupit . Má stahovací podlahu která bude chtít péči ale jinak nekecám celkem pěkný stav ( proti tomu karavanu co už mám je to 100a1 )

Ten za 12 holt prodáme tam se dá s cenou i jít dolů . TP bude na mě tak se myslím za nějaký čas prodá . Mě se popravdě ale líbí ta pevná podlaha možná zvážím dodělání . Já vím že se tam pak člověk postaví ale já mám fakt 165 cm mě to tolik nevadí .

Tož jsem nechtěl koupit nic v sekci koupím jsem holt šel do koupi :-) a ve finále mám ponorky doma dvě celkem stály 20 tisic .

Šéďa

#132 Nový příspěvek od Šéďa »

Teda ta paní je mrcha :D tuhle ponorku jsem od ní chtěl koupit zkraje roku, konzultoval jsem jí i zde se zetorem, jelikož je to ta novější s malejma kolama, jako má on. Byla odněkud od Opavy a paní mi řekla, že už není, že je prodaná. A to za ní chtěla 12 tisíc a já souhlasil, nakonec ti jí prodala za 8 tisíc. 8)

StenliH

#133 Nový příspěvek od StenliH »

Tak to je peklo hele jo od Opavy kousek za . No uznej že za ty peníze jsem ji vzít musel dyť jen opravy té druhé by stály více .

StenliH

#134 Nový příspěvek od StenliH »

Jo já jsem rád . Je fakt že ledničku a anténu mě moc ráda nedávala ale tak proto si myslím že ta cena byla povedená . Zajímá mě i ten stan prý pasuje na ponorku a nic nechybí . Je vidět že ten karavan je z 90 tých a ne 70 tých . Tak musím dneska vstřebat koupi . A zítra ho odpojit od auta za světla . Jinak cesta byla hodně v poho ani jsem nevěděl že mám ponorku za sebou . Jel jsem svižně .

Šéďa

#135 Nový příspěvek od Šéďa »

Jediný co ti závidím, je předstan. Až to na jaře budeš cvičně stavět, tak prosím pečlivě zdokumentovat kostru předstanu i jeho uchycení ke karavanu.
Děkuji

Budu taky něco vyrábět, tak sháním co nejvíc zkušeností, abych nešel zbytečně cestou pokus / omyl.

Odpovědět

Zpět na „Auto Moto koutek“