Škoda Fabia - motor
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Fabia 1.2 40kw nemá tlak na třetím válci
Takže přichází v úvahu něco do roku 1989?
Já jsem to myslel vážně.
Já jsem to myslel vážně.
-
ja to myslím také važně po roce 2005 ojete auto nekupovat zbíva si jen koupit nove a za 5let se ho zbavit
Nemá někdo na prodej trabanta??
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
creative: A 1203 pro 8 tě neláká?? To byli časy já ji po dálnici rozkulil i 140 a pak nemohl zastavit a nemluvě o bezpečné jízdě v zatáčkách .))
A nebo barkas )Když si zvykneš lovit fofr klacek za tebou tak je to i živé autíčko,víc než 1203
A nebo barkas )Když si zvykneš lovit fofr klacek za tebou tak je to i živé autíčko,víc než 1203
Ono je to taky všechno otázka ceny vozu, ne? Když bude Caddy ....... to jsem napsal blbě, kdyby bylo to Caddy za rozumný peníze, dá se uvažovat do toho i něco vrazit a poléčit a zase by vydržel. Je přece nesmysl si myslet, že jakékoli auto s 300.000 km nepotřebuje, nebo nebude brzo potřebovat zainvestovat.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Na čo mám tak jazdiť ked nemusím akceleruje to poriadne aj bez toho viem že aby šiel vôbec benzín tak sa to musí točiť ale ked už mám jazdiť agresívne tak to má spotrebu 5.2l ale to idem tak že benzíny za mnou nestíhajú.feki píše:jj ale jazdi stylom plyn brzda na benzine a diesly pri podobnom vykone a uvidis ze benzinu sa dvihne spotreba tak o pol litra a dieslu mozno aj o 2l len toto som myslel (cisla su vymyslene)
Sychrovák, proč sem taháš trabanta nebo Š1203? Záměr? Pak seš pako. Já uznávám, že se zde nějak nedržíme tématu, ale jedeme tak nějak v "reálných" autech" a že by jsi nenašel jiný způsob, jak na to upozornit? Asi ne, protože seš z politiky.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Radšej našetrím a kúpim nové ako ojazdenku,teda my sme kupovali novu len octaviu a passata ked som kupoval mal 3 roky a 40 000km najazdených tak sa to ešte dalo.
Dyku proč ty urážky? Asi to napsal pro odlehčení tématu. Člověk se tomu zasměje ale je smutné kam ten dnešní "vývoj" spěje. Faktem je že dnešní auta se po mechanické stránce těm starým nevyrovnají, vše je ošizené. Já jsem před pár lety zvrakoval š130 jen proto že tyto auta už nechtějí pouštět na TK a ME a už málo seženeš ND. Jinak to auto nemělo chybu. Koupil jsem "moderní" auto z r.2001 a to se věčně sere. Dodnes této výměny lituji.
To tu hovoríte ako keby škoda 105-125 bola nejaká kvalita okrem toho že to za pár rokov zhnilo a že človek sa v tom musel hrabať stále tak pozitívne na tom bolo že sa to dalo opraviť kladivom a sekáčom, ale to len preto že to bolo jednoduché a dnešné auta keby boli také jednoduché tak sa daúu rovnako opravovať. Len komfort aut ide vyššie preto už niesu také jednoduché ani na to nenadávam a prečo vôbec.A inak to že embéčka neprejde technickou neni pravda ked to neni zhnité a motor je ok tak na technickej ani emisnej nemajú problém to mi nehovor že ked si to mal v dobrom stave že to nechcelo prejst cez tk ek.Náhradných dielov je kopec.
Petrák dík tak jsem to myslel .))Ale chápu že jinému to humorné nepříjde když tam hledá něco co není.byla to ironie a pravda zároveň auta až po feldu když vypoví službu opravíš sám..........Soused dělal za komára v mototechně kde opravovali trabanty a warťáky a on měl přes prázdniny žně DDRáci když jim to nejelo skončili u něj.Zajímavé bylo že vše dělal na ulici protože v garáži měl bordel a nářadí.On prostě vyhodil motor na chodníku ho rozebral,déderoni zatím poslal na procházku do Drábských a co neměl doma skočil do svého trábíka dojel 500m do mototechny tam nafasoval a bylo ))
Každý kdo k nám přijel na návštěvu nechápal proč sousedovic chodník je tak zamaštěný )Další poznatek byl ten že jako soudruh a vedoucí té mototechny nikdy neměl problém s udáním.O 2 ulice vedle dělal chlapík načerno plechařinu známým a na něj byli každou chvíli z výboru.No měl super sousedku co to i fotila
Omlouvám se těm co si opět budou myslet že píši o politice......ne píší o době dnes už dávno minulé a vzpomínky na mládí.
Každý kdo k nám přijel na návštěvu nechápal proč sousedovic chodník je tak zamaštěný )Další poznatek byl ten že jako soudruh a vedoucí té mototechny nikdy neměl problém s udáním.O 2 ulice vedle dělal chlapík načerno plechařinu známým a na něj byli každou chvíli z výboru.No měl super sousedku co to i fotila
Omlouvám se těm co si opět budou myslet že píši o politice......ne píší o době dnes už dávno minulé a vzpomínky na mládí.
To Caddy bude stát 330 tisíc, km má kolem 100 tisíc, je to rok 2011 nebo 12 z operativního leasingu. Jestli jezdil uživatel jak měl, tak je to v poho, protože já najedu za 10 let 100 t. km.DYK píše:Ono je to taky všechno otázka ceny vozu, ne? Když bude Caddy ....... to jsem napsal blbě, kdyby bylo to Caddy za rozumný peníze, dá se uvažovat do toho i něco vrazit a poléčit a zase by vydržel. Je přece nesmysl si myslet, že jakékoli auto s 300.000 km nepotřebuje, nebo nebude brzo potřebovat zainvestovat.
petrak: To je pěkná kravina. To moderní auto z r. 2001 má kolik let?
-
nejkvalitnější třívalcovy motor je z NDR wartburg nic lepřího tříválcového nikdo nevyrobil
Najkvalitnejšie auta sú s produkcie tatry.