CASE IH
Moderátor: DYK
Re: CASE IH
Dneska jsem se díval mám tam 100Ah a 800A startovací proud. Před 3dny při -14 točila jak blázen. Uvidíme co vydrží.
100 Ah akumulátory sa montovali do traktorov, ktoré nemali z výroby namontované žhavenie. 132 Ah bola alternatíva alebo s výkonnejším alternátorom štandard ku žhaviacej mreži v saní.
132 Ah akumulátor stoji 2x toľko čo 100
132 Ah akumulátor stoji 2x toľko čo 100
to rado: no ja tam mam tu 132Ah a zhaveni tam nemam tak mozna se pocitalo s tim ze tam bude nebo co
a tak rekni kolik stoji ty baterky...pred lety na ne byla akce a stala tak 3 500,-
a jeste pokud je silnejsi alternator tak mu vadi slabsi aterie nebo ne ? dik
to tomous: no a to ji tam mas jen tak ? nebo si ji musel vymezit tak aby tam nelitala
a tak rekni kolik stoji ty baterky...pred lety na ne byla akce a stala tak 3 500,-
to tomous: no a to ji tam mas jen tak ? nebo si ji musel vymezit tak aby tam nelitala
Ne normálně tam pasovala do držáku,je jen kratší. A žhavení na traktoru mám,ale použil jsem ho jen párkrát.
B512557 - 132 Ah - 210,5 €zikajay píše:to rado: no ja tam mam tu 132Ah a zhaveni tam nemam tak mozna se pocitalo s tim ze tam bude nebo co
9973003 - 100 Ah - 122,5 €
ceny šli po novom roku hore
JX1U - žhavenie ovláda prístrojovka, teplota aktivácie je nastavená jej sw
JXU s motorom Iveco - žhavenie sa ovláda manuálne
no tak to sem mimo ja nevim jak se zhavi, ale tu kontrolku tam mam avsak sem myslel ze zhaveni nemam naistalovane
Jxu se delali aj s motory Iveco ? ja myslel ze jen rada JX
Jxu se delali aj s motory Iveco ? ja myslel ze jen rada JX
Či máš alebo nemas namontovane zhavenie zistis na vstupe vedenia nasávania z medzichladiča do motora. Ak je zhavenie namontovane je medzi vedením a motorom vložený blok vysoký asi 2 cm. Na bok bloku sú privedené 2 hrubšie vodiče.
Jeden vodič musí byť zapojený do relé. Už som videl traktory kde relé chýbalo. Prístrojovka sa tvárila, že žhaví ...
JX70,80,90,100U - motor Iveco 8045, emisna norma Tier1. Výfuk na ľavej strane.
JX1070,80,90,100U - motor Iveco NEF F4, emisná norma Tier2. Výfuk na pravej strane. Nová prístrojovka.
JX75,85,95,105,115U - motor Iveco NEF F4, emisná norma Tier3. Nový typ prednej nápravy, zmenená elektrika.
Typ použitého motora v modeloch JX záležal od generácie a výkonu traktora. Posledné 90 a 95 už mali motor NEF.
Traktory JX sa u nás sa veľmi nepredávali.
Jeden vodič musí byť zapojený do relé. Už som videl traktory kde relé chýbalo. Prístrojovka sa tvárila, že žhaví ...
JX70,80,90,100U - motor Iveco 8045, emisna norma Tier1. Výfuk na ľavej strane.
JX1070,80,90,100U - motor Iveco NEF F4, emisná norma Tier2. Výfuk na pravej strane. Nová prístrojovka.
JX75,85,95,105,115U - motor Iveco NEF F4, emisná norma Tier3. Nový typ prednej nápravy, zmenená elektrika.
Typ použitého motora v modeloch JX záležal od generácie a výkonu traktora. Posledné 90 a 95 už mali motor NEF.
Traktory JX sa u nás sa veľmi nepredávali.