VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
ak na to budeš mať dosť roboty tak chod hned po 120ke
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
kolik kg ma ta ruka? dosah ma 6 metru?
kola jsi zvolil spatne, ta naprava snese tak 5 tun, narazove 6 (7) vic nic a hlavne, jak nalozis, leze do zeme jak diva...
kola jsi zvolil spatne, ta naprava snese tak 5 tun, narazove 6 (7) vic nic a hlavne, jak nalozis, leze do zeme jak diva...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
marsl ruka vazi 1,5 tony gumy bi to chcelo sirsie len neviem este ake z 9tony tam nevejdu chcelo bi to nisko profilove inac su pevne 16 platnove uz som rozmislal dat tam nejako duplak dve vedla seba to bi bolo uz lepsie
Im from poland
Do you speak english deutsch or polish?
I have question:How many MPa/bar you have in yours wood trailer?
What profile du you use in 1 arm and 2 arm example: 80x60x4mm and how long is theyI see you have used UNHZ 500 ? Is he all original i not mewn parts just cylinders hydraulic etc.
How many yours hds can lift? Max reach example 5meter =400kg 3meter=600kg etc
How long is your trailer all and ther where comes wood?
Ok
Sorry for my english
How big grapple can be for unhz500 0.22m3? Weigth 90kg
Espesialy i ask user Z8011?
But feel free to answer send me pm etc
Do you speak english deutsch or polish?
I have question:How many MPa/bar you have in yours wood trailer?
What profile du you use in 1 arm and 2 arm example: 80x60x4mm and how long is theyI see you have used UNHZ 500 ? Is he all original i not mewn parts just cylinders hydraulic etc.
How many yours hds can lift? Max reach example 5meter =400kg 3meter=600kg etc
How long is your trailer all and ther where comes wood?
Ok
Sorry for my english
How big grapple can be for unhz500 0.22m3? Weigth 90kg
Espesialy i ask user Z8011?
But feel free to answer send me pm etc
-
chlapi potreboval bi som poradit mam haru 60 mam to z trambusa a aj prevodovku z cerpadlamy a ma to opacne obratky funguje mi to len cez spiatocku a zda sa mi to pomale lepsie bi bolo keby sa to tocilo normalne dalo bi sa to pouzivat aj cez ostatne rýchlosti
no musel by se zmenit smer otaceni pokud sou cerpadla levotocivi
Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo dělal kleště a jestli by jste neměl nikdo plán podle čeho jste to dělali
Dělal jsem menší kleště na vyvážečku, rozevření 75 cm, jen už nevím, jestli je mám ještě někde rozkleslené. Ale určitě tu mám kleště ze Scanie, ale rozevřené mají přes 200cm.
A mohl by jsi se podívat prosimte moc by me to pomohlo .Ja právě mužů mít rotator na 3 tuny v práci za 250 ecek což jsi myslím není zlý .A z ty scanie je mas obkresleny ?
- Barty6945
Můžu se zeptat jakou máš hydraulickou ruku? podle mě ty kleště s rozevřením 200cm budou vážit aspoň 200kg
Ty ze Scanie mám rozkreslené v CADu, včetně nářezového plánu pro plasmu. Hmotnost přesně spočítanou nemám, ale počítám, že přes 150 kg vážit budou. Po těch menších jsem se díval a zatím nenašel. Ještě se podívám v zálohách.pavel 93 píše:A mohl by jsi se podívat prosimte moc by me to pomohlo .Ja právě mužů mít rotator na 3 tuny v práci za 250 ecek což jsi myslím není zlý .A z ty scanie je mas obkresleny ?
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Budu ted delat kleste rozevreni 110 cm s vyskou 75 cm. Tak muzu delat dvoje.
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
A mohl by jsi mi poslal aspoň tamty prosimte kdyztak ale kdyby jsi nasel ty malý byla by to bomba. A hele dneska jsem se bavil v práci o tom a ty mi povídali ,ze jak to není z hardoxu tak to nedrží.já s hardoxem nemám problém máme ho ale prace s nim je horšíZdeněk B. píše:Ty ze Scanie mám rozkreslené v CADu, včetně nářezového plánu pro plasmu. Hmotnost přesně spočítanou nemám, ale počítám, že přes 150 kg vážit budou. Po těch menších jsem se díval a zatím nenašel. Ještě se podívám v zálohách.
A hele neposlal by jsi mi plán? já už materiál mám doma vis právě zemaršl píše:Budu ted delat kleste rozevreni 110 cm s vyskou 75 cm. Tak muzu delat dvoje.
Tak jak jsi pokročil se stavbou drapáku?Pepa.cz píše:Tak jsem začal stavet