škoda 130 rs
Re: škoda 130 rs
Tak jsem mel radost, ze bude lak a bude prd. Byl jsem domluvený s jedním lakyrou ,ze mi auto pomůže dodělat, teda co se týkalo přípravy pod lak a samotného strikani. Bylo domluvano, ze to k němu přivezu a kdyz to pujde, tak ze bych s mim na tom delal. Rekl ze je srdcar a ze erko je taky jeho krevní skupina, tak ze to bude stát jen matriál. A kdyz sem mu teď volal jako kdy mohu prijet ,abych teda zajistil nejaky odvoz ,tak na mně vytáhl ať počítám tak kolem 40tis a možná víc. No to muzu nechat udelat i někde tady a nemusel bych to tahat 200 km a každý vikend tam jezdit. Kur.. proč ....
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale to je vytržené z kontextu Je to jen jedna podmínka, nikoliv ale jediná. Jelikož jsem měl do nedávna doma vozidlo se sportovním TP, podmínky znám víc než dobře Navíc testování platí jen 12 měsíců, stojí okolo 5000,- Kč a dělá se jen na dvou místech v ČR - v Praze a ve Zlíně, a to jen v jeden den v roce pro všechny auta z celé ČR A podmínky pro homologaci a otestování taky nejsou zrovna to co by Fox mohl a chtěl splnit...Franta.cz píše:Co jsem komu udělalTerablick píše:Protože nic jako schválený rám neexistuje Pohybuju se kolem závodů asi 20 let, ale ještě jsem neviděl auto s rámem co by prošlo CIVILNÍ STK. Auta s rámem schváleným FAS (FIA) nechodí na STK ale na testování, a přímo v dokladech mají výslovně napsáno že jde o závodní speciály a že nesmí do běžného provozu a na silnici, jen a pouze na vyjímku v den a v místě konání oficiálního závodu pod patronací FAS. V ČR neexistuje oficiální způsob jak projít STK s rámem atd.Než začneš perlit po internetu tak si to prostuduj(4)Sportovní vozidlo lze provozovat na pozemních komunikacích, jen pokud byla schválena jeho technická způsobilost a splnilo podmínky testování a prohlídku ve stanici technické kontroly.
Zákon č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla), ve znění zákona č. 307/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů
Přikládám scan sportovního průkazu mého bývalého závodního auta (zabílil jsem jen prosvítající identifikační údaje vozidla a jeho prvního majitele, kterému byl průkaz původně vydán). Červeně jsem označil některé věci které se týkají tohoto tématu . Pokud jde o další podmínky, je to především homologovaný rám, bezpečnostní nádrž, homologované sedačky, pásy, atd (homologace FIA má navíc časově omezenou platnost), přesné dodržení celé homologace typu a provedení podle zařazení do skupiny a třídy pro daný typ závodů (každá součástka v autě musí být dokonale shodná se schváleným typem a provedením součástky pro daný typ auta, včetně materiálu ze kterého je vyrobená), atd atd... Při testování se pak auto mimo jiné i váží, včetně rozložení na jednotlivá kola, měří se emise, hlučnost atd.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Tak akce "hliník" se moc nechytla. Sešli se mi tři hlinikovy lžíce a jedna zberacka. Tak to je základ na lak,kola, a zbytek. No jeste tak 10 let a snad uz bude kompletní teda jestli do te doby neschnijefox159 píše:Klucí asi trochu "mimo" ale když by vam nahodou v šuplíku překažely hliníkový žlíce atd. Prosím spomente si na mně dělam "hlinikovou" zbírku na kola a saní a po případě ještě par drobnosti.
nojo nikdo nemá prachy nazmar,cos čekal
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
-
Můžeš prozradit kolik jsi do toho už zahučel,když to máš ještě spočítané na na cca 100peněz.
Jináč 40 za lak není až tolik,mě řekl za Kaipan 47/57 30000 a to je tam toho polovička.
Jináč 40 za lak není až tolik,mě řekl za Kaipan 47/57 30000 a to je tam toho polovička.
Jsem v tom zhruba za 60 koliku a furt to je jen něco spíš nic na kolech. A s tím lakem, bylo mi nedriv slíbeno ze to bude jen za matros a pak na me kdyz uz jsem to chtel odvazet vyvalil sumu ze jsem si sedl na prdel. A tím i vznikla ta moje zoufalá hliník akce. No každopádně bez laku se nehnu dál.
Bratranec by ti venoval na tvoji stavbu 4 hlinikovy konve od medu (stejny jako byly na mliko tusim). Tak jestli mas jeste zajem... Akorat jsou to Cesky Budejovice...
Moc dekuji za nabitku. Uz neni potřeba az přijde ten správný čas tak erko pujde do světa
To to vzdáváš či co?
Vzdavat???? To zatím ne... Jen sem sehnal lakíru,ale spíš to zatím vypadá na dalšího tluč hubu. A na vic mam ted malinko jiné starosti. Vyloupla se u nas PF 61 tak ji davam do kupy aby aspon zatím byla spolehlivě pojizdna(alespon do zimy) A hurá do lesa na prořezavky.
Tak píšeš ,že půjde do světa. Tak to nějak nejde dokupy.
Tak abych to vysvětlil... Erko ma jít k tomu lakíroj až sleze sníh. Snich nikde a lakýra mrtvý brouk. Proto jsem psal že až príjde čas tak pujde do světa.
jenže rčení,že jde do světa,to tady u nás znamená ,že jde z domu. A to nejsem od LB daleko.