Štípačka za auto
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Štípačka za auto
Fotky :
Dodám video z práce stroje
Dodám video z práce stroje
Naposledy upravil(a) StenliH dne stř bře 02, 2011 2:13 am, celkem upraveno 1 x.
Něco práce pro kamaráda .
PS ty půl metry nebyl můj nápad Nicméně má 7 článkový kotel tak to je pochopitelné
Stroj pracuje žádný problém jsem nenašel .
PS ty půl metry nebyl můj nápad Nicméně má 7 článkový kotel tak to je pochopitelné
Stroj pracuje žádný problém jsem nenašel .
- josip
video video video
Krásná práce.Má to i SPZ?
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/
Dobrý Den
Spz to nemá a ani mít nemůže Mám SPZ a TP od starého vozíku. Na jehož podvozku vznikl štípač. A to je k ničemu, protože těžko by člověk vysvětloval. Vyjma toho já jezdím jen tady po vesnici.
Stroj pracuje fajn, na benzín pomalu, ale to vše už je zmíněno ve vláknu. Pracuje na 100%, výsledný tlak je taky zmíněn, Sferos to spočítal na 1 ku.
Takže opravdu už není co k stroji dodat, je jaký je, takový i zůstane. Stavěl jsem ho pro sebe, čili i požadavky jsou pro mě - člověka 165 cm vysokého. Chápu, že jiný by dělal jinak .
Skvěle to napsal Sferos.
Musí si člověk uvědomit, co bude štípat, kolik toho bude štípat a následně zvolit komponenty.
Postupoval jsem podle toho a Sferosovi patří dík, protože jeho rady + inspirace na jeho štípači je a bude (hodlám si do sklepa udělat mini ) .
Hodně lidí se ptá, jak dlouhý špalek - 130cm Max - jak malý po 0 cm, kolik to váží 350 kil +/- nebyl jsem na váze . Kolik to stálo? ( prázdniny v pytli ) + výdaje.
Informací jsem poskytl nadbytek - pokud někdo bude mít inspiraci - super. Proto to sem píšu, vkládám fotky, videa aby to bylo někomu k užitku.
PS: lidé mají fakt zajímavé otázky typu a dokážeš ho zastavit ve špalku? To mě vždy dostane, takový lidé neví o čem mluví a jen zdržují. Ano, každý stroj má limit, dokázal jsem zastavit 25 tun za 105 zetorem
Video :
Spz to nemá a ani mít nemůže Mám SPZ a TP od starého vozíku. Na jehož podvozku vznikl štípač. A to je k ničemu, protože těžko by člověk vysvětloval. Vyjma toho já jezdím jen tady po vesnici.
Stroj pracuje fajn, na benzín pomalu, ale to vše už je zmíněno ve vláknu. Pracuje na 100%, výsledný tlak je taky zmíněn, Sferos to spočítal na 1 ku.
Takže opravdu už není co k stroji dodat, je jaký je, takový i zůstane. Stavěl jsem ho pro sebe, čili i požadavky jsou pro mě - člověka 165 cm vysokého. Chápu, že jiný by dělal jinak .
Skvěle to napsal Sferos.
Musí si člověk uvědomit, co bude štípat, kolik toho bude štípat a následně zvolit komponenty.
Postupoval jsem podle toho a Sferosovi patří dík, protože jeho rady + inspirace na jeho štípači je a bude (hodlám si do sklepa udělat mini ) .
Hodně lidí se ptá, jak dlouhý špalek - 130cm Max - jak malý po 0 cm, kolik to váží 350 kil +/- nebyl jsem na váze . Kolik to stálo? ( prázdniny v pytli ) + výdaje.
Informací jsem poskytl nadbytek - pokud někdo bude mít inspiraci - super. Proto to sem píšu, vkládám fotky, videa aby to bylo někomu k užitku.
PS: lidé mají fakt zajímavé otázky typu a dokážeš ho zastavit ve špalku? To mě vždy dostane, takový lidé neví o čem mluví a jen zdržují. Ano, každý stroj má limit, dokázal jsem zastavit 25 tun za 105 zetorem
Video :
Naposledy upravil(a) StenliH dne stř bře 02, 2011 2:07 am, celkem upraveno 2 x.
- BIGG
- Kontaktovat uživatele:
Perfektní práce, jen si dodělej na tvojí "muší" váhu doprovodné zvedání velkých špalků přes řetěz, když ti jede pístnice nahoru. Někde jsem to tady viděl na videu, nic to nestojí a ušetří ti to záda.
stále se jen učím a neříkám, že to nejde, jen to ještě neumím :)
- josip
super stroj a nerozmislal si nad takym rozvadzacom ze ked pustis packu aby isiel piest sam hore ze kym donesies drevo tak sa piest zasunie
Ahoj máš to urobené na 100%. Je to parádna mašinka, sledoval som stavbu od začiatku. Išiel si svojou cestou, podľa svojich požiadaviek. Výsledok je perfektný. Hlavne si využil to čo si mal doma. Určite to ručne rýchlejšie nerozbiješ, akurát sa viac narobíš a to bol účel. Perfektne si skĺbil všetky svoje požiadavky do jedného celku a vytvoril si inšpiráciu pre ďalších. Tak nech má čo štiepať a nech ti slúži.
Zdravím,
koukám, že tady píšete docela užitečné informace. Nicméně sháním čerpadlo orsta A10. Nevíte někdo o nějakém??? Díky
koukám, že tady píšete docela užitečné informace. Nicméně sháním čerpadlo orsta A10. Nevíte někdo o nějakém??? Díky
-
Chci se zeptat jak máš napasované čerpadlo na spalovacím motoru-jestli nějaká origo spojka, Ja mám motor KOHLER 208ccm-7 koní anemužu na to sehnat mezikus mezi motor a čerpadlo je to v palcových mírach.Děkuji za odpověd.
Ahoj . Nechal jsem udělat řemenici a na čerpadle už byla Stejně jsem musel zredukovat OT motoru +/- o 50%
Pěkné že můžou na silnici a jede jim to rychle .
Ale za tu moju bych neměnil to je povedený stroj a štípá a štípá . Dneska už bych pár věcí udělal trochu jináč ale ten posuv na třetím pístu je znamenitý člověk vezme přes metr a do-štípne . To jsem zatím nikde neviděl :-) Alespoň jedna vychytávka funkční z mé hlavy .
Ale za tu moju bych neměnil to je povedený stroj a štípá a štípá . Dneska už bych pár věcí udělal trochu jináč ale ten posuv na třetím pístu je znamenitý člověk vezme přes metr a do-štípne . To jsem zatím nikde neviděl :-) Alespoň jedna vychytávka funkční z mé hlavy .