Myslivost
Re: Myslivost
staníku: ještě mám jednu kameru - http://www.looduskalender.ee/node/20964
Olpiku Lovu zdar - a jinak se mi zdá, že to není tzv. rozporka, ale ramínko na tvůj "huberťák"..Olpik píše:Ahojte
preji vsem myslivcum v Novem roce hodne mysliveckých zazitku a loveckych uspechu.
Dneska sem si rikal bez se podivat ven a za zvuku doznívajících ohnostroju všude dokola v 17:00jsem obeznal a po pulhodine nejistoty z ran mi prisel knourek loncak .Nadherna viditelnost na snehu . Dekuji Diane
-
Sanyo Lovu Dik . Jestli myslis "grmolec" tak mam fotku aj s jiného uhla .Vysel na tom aj byk který mel 250kg
Jo jo, kde jsou ty časy, co jsem trávil v lese polovinu života, kde jsou časy, kdy jsem střílel 2 kusy za noc, sice zbrojní průkaz stále mám, zbraně taky, ale jaksi mne to přestalo bavit, asi to všechno prodám. i na ty nahá'ňky se mi nechce chodit, i když na druhou stranu, si změnu svého názoru umím představit.. Nejraději jsem měl zimní šoulačky na sněhu, kdy sníh nekřupal, byla obnova, že jsem se dokázal dostat i k jelenovi na 20 m, šel jsem večer a přišel ráno, někdy jsem šel i rovnou do práce - jo, jo..
Tak podobne aj ja, volakedy som prešlapal neskutočné kilometre, v noci som celé chotáre v zime za splnu pochodil, posedel, a keď ma trochu zima zobrala, som prešiel kus dalej, a vracal som sa domov ráno za svetla. Teraz som spohodlnel a zlenivel večer pozriem von, áá zima, pôjdem zajtra...a tak dookola. Teraz cez spln som nebol ani raz, volakedy som sa nemohol splnu dočkať, ale asi si spravím malú piecku na posed, a keď tam bude teplo, sa aspoň tam vypracem. Inak kŕmim pravidelne, každý deň vynesiem kukuricu, a nejaké jabľčka zveri, to mám takú zdravotnú prechádzku asi 1 km. Ale na kliniec to ešte nezavesím, no už to neni ten "ťah na branku" ako za mladi.sanyo píše:Jo jo, kde jsou ty časy, co jsem trávil v lese polovinu života, kde jsou časy, kdy jsem střílel 2 kusy za noc, sice zbrojní průkaz stále mám, zbraně taky, ale jaksi mne to přestalo bavit, asi to všechno prodám. i na ty nahá'ňky se mi nechce chodit, i když na druhou stranu, si změnu svého názoru umím představit.. Nejraději jsem měl zimní šoulačky na sněhu, kdy sníh nekřupal, byla obnova, že jsem se dokázal dostat i k jelenovi na 20 m, šel jsem večer a přišel ráno, někdy jsem šel i rovnou do práce - jo, jo..
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
S tou pieckou opatrně, hlavně si tam nezapal plynovej ohřívač a nezacpi všechny okna a díry.., takových případů už bylo..
jeden online krmelec, okolo 19:00 chodí kanci http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
malej traktorista v malým traktoru
rezis píše:Pro začátek jsem zde nakopíroval původní příspěvek od Vitka
Koukáte se na webkamery? NE? Já taky ne. Ale tato mě dost zaujala. Kamera se kouká na na Krmeliště v lese někde v Estonsku. Každý ráno tam pán donese jídlo a hody začínají někdy kolem 17-19 hodiny tam můžete potak rudl prasat nebo psíka mívalovytýho. Stačí kliknout na okaz, otevře se Windovs media player a můžete koukat Vím, že se to k traktorům moc nehodí, ale při projíždění vlákna o UKT sem zjistil, že je tu dost myslivců.
A zamozřejmě odkaz:
[url]mms://tv.eenet.ee/siga[/url]
Toto tu můžete potkat:
jari píše:rezis píše:Pro začátek jsem zde nakopíroval původní příspěvek od Vitka
Koukáte se na webkamery? NE? Já taky ne. Ale tato mě dost zaujala. Kamera se kouká na na Krmeliště v lese někde v Estonsku. Každý ráno tam pán donese jídlo a hody začínají někdy kolem 17-19 hodiny tam můžete potak rudl prasat nebo psíka mívalovytýho. Stačí kliknout na okaz, otevře se Windovs media player a můžete koukat Vím, že se to k traktorům moc nehodí, ale při projíždění vlákna o UKT sem zjistil, že je tu dost myslivců.
A zamozřejmě odkaz:
[url]mms://tv.eenet.ee/siga[/url]
Toto tu můžete potkat:
Nevím jak ostatní ale já ten odkaz nespustím. Proto jsem si říkal že by nebylo špatný ty odkazy projít a třeba je na tu první stránku dát. Psal jsem něco i na minulé straně.
Odkazů je tad víc.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
zase stará dobrá stránka z Estonie.. http://pontu.eenet.ee/player/siga.html teď tam jsou, nejmíň 10 ks
nejsem myslivec , ale podívání pěkné
fakt online?tak jsou tamsanyo píše:zase stará dobrá stránka z Estonie.. http://pontu.eenet.ee/player/siga.html teď tam jsou, nejmíň 10 ks