Tož děkuju , No snažím sa no , hlavně mi jde o původní vzhled a funkčnost....co se týče barev , šasi by bylo lepší to béžové a modrá o něco světlejší ale nechce se mi to zase brousit a znova giglat barvou nechám to tak .Každopádně děkuju
chválou se šetřit nemá tak se toho řídím jinak když si nebudu s něčím vědět rady tak tě budu obtěžovat(pokud neva) protože se ve dvouválcových kráskách vyznáš.
aa tak zas takový odborník nejsu , sů tadyk aj větší borci , třeba co se týče generálek motorů , seřizování čerpadel atd .Ale cosi mám nastudované , Zetorům 25 a všeobecně traktorům a jiným strojům se věnuju odjakživa , takže klidně otravuj , když možu toš pomožu
Přátelé a kamarádi srdečně Vám přeju štastné a veselé prožití vánočních svátků , hlavně klid pohodu a mír , bohatého ježíška noo a opatrně s kaprem či jinů rybů ,kerů budete mět zitra na večeřu no a o cukrovém ani nemluvim , každoročně přiberu pár kil a jde to vidět .Vánoce sice začínajů zitra ale přeju radši už teď ....takže šťastné a veselé vánoce (u Tv s pohádkama )
Tak chlapci , tož sa pochvalte coste dostali od teho Ježíška ne ? Tuž já sa pochválim enem tak málo , co sa týče tej techniky, ponožky a takové věci sů jasné .Tož další materiály ohledně traktorů sů jasné u nás velice špatně sehnatelná knížka ,vydaná originálně v nizozemí...přeložená a vytišněná v ČR.Potom tričko se zetorem a šiltovka se znakem zbrojovky no a taky nářadí ke krbu,které sem si chtěl vyrobit sám , ale děda má nepořádek u výhně takže dostupnost by byla až po debordelizaci což by bylo až po nového roku no a tož za ty prachy ......toš parádička
zaujal mě zetor 8011 vyrobený v licenci pro USA i zetor licenčně pro johndeere...
Tady sů už nainstalované kamna ...obyvák pokračuje k lepšímu a kamna topíja krásně
Ano Mihi , přesně o tom sů vianoce , ne o darkoch ale o lasce a o lidech ....o blízkých .Ale i tak , jsem za ně moc rád .Obyvák je pěkný ale chybí pohovka a televize...i když místo Tv mi slouží ty kamna .No nějak bych ty pytle se špalíkama tam dostal něco by sa vešlo aj do budoucí kuchyně heh