škoda 130 rs
Re: škoda 130 rs
Nějaký malý základ
http://auto.bazos.cz/inzerat/42048638/SKODA-130-RS.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/42048638/SKODA-130-RS.php
Tak nějake novinky. Přeci jen jsem měl sto chutí to vzdát,ale nějak to nejde. Jsou sehnane nové zadní Blatníky a to přímo od Krajanského (byly sme u něj pro ně osobně) A Foxina teda nevím jak, ale splašila někde dvojité karburatory Dellorto 40 DHLA.
Vypadají perfektně, jen to teda bude chtít k nim trumpetky nebo filtry,aspon přímé saní FA/FE se sklonem 30 stupnu(zastavba motoru FA/FE do škodovek s motorem vzadu) A prutokové šrouby s objímkama na přívod paliva a dva takový spešl šrouby s pružinkou na zajištění pístku sitiče. No a hned jak se dají blatníky na Erko a "vytaha" se několik důlku na dveřích se muže začít s přípravou na lak. Což je další kamen urazu vyhledem k tomu jak je již tahle stavba proflákla a sledovaná tak je asi od věci aby přípravu a samotné lakovaní dělal profík a jak je jisté tak na to určo nebude Tak opet slepa ulička...
Vypadají perfektně, jen to teda bude chtít k nim trumpetky nebo filtry,aspon přímé saní FA/FE se sklonem 30 stupnu(zastavba motoru FA/FE do škodovek s motorem vzadu) A prutokové šrouby s objímkama na přívod paliva a dva takový spešl šrouby s pružinkou na zajištění pístku sitiče. No a hned jak se dají blatníky na Erko a "vytaha" se několik důlku na dveřích se muže začít s přípravou na lak. Což je další kamen urazu vyhledem k tomu jak je již tahle stavba proflákla a sledovaná tak je asi od věci aby přípravu a samotné lakovaní dělal profík a jak je jisté tak na to určo nebude Tak opet slepa ulička...
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
Tak nas čeká opět velmi pro nas známá vec a to shánění vozejku nebo odvozu erka. Tentokrát to bude k lakirnikovi
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To už tam máš ty zadní blatníky šouplé????
Budou se na pevno předělávat az u Lakiry
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to jo,už jsem myslel že jsi takovej fofrák,a co že bylo těm původním?? Nějaké křívé,nebo tenké nebo co?? Někde to asi bylo napsané že
Ja je tam už chtěl dávat ale lakíra mě stopnul, že to aspon ještě nějak pod nima ošetří. Jo a psal jsem o těch puvodních, byly vlnitý a jeden byl uší o 1.5 cm než druhý a bylo to hodně videt.
Tak jsem sepsal a spočítal ceny dílu ještě potřebných na dodělaní erka. A výsledek +/- 100tis.
- tucnakk
Sakra to není zrovna málo To jsou dily drahy jak na Mercedésa
Zdravím a všem preji do noveho roku hodne zdraví,štěstí a lásky Sadro 17 to označení slátanina je docela krutá neee??? A díly jsou drahy no, největší položka je lak,to bude kolem 30tis a kola to je tak kolem 20-30tis. Pak motor,sani na dvojité karbece a filtry Ac pumpa, svody a vyfuk celni sklo a veškeré zasklivacky a jiné gumy. Tak ze mame co dělet.
.
.
ale budeš mít super auto To je můj tajný sen
Klucí asi trochu "mimo" ale když by vam nahodou v šuplíku překažely hliníkový žlíce atd. Prosím spomente si na mně dělam "hlinikovou" zbírku na kola a saní a po případě ještě par drobnosti.