Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
Tak sem se prokousal tvým vláknem a můžu říct tvoje 25dváca je krasavice
Tož děkuju , No snažím sa no , hlavně mi jde o původní vzhled a funkčnost....co se týče barev , šasi by bylo lepší to béžové a modrá o něco světlejší ale nechce se mi to zase brousit a znova giglat barvou nechám to tak .Každopádně děkuju
Libor :-)
chválou se šetřit nemá tak se toho řídím jinak když si nebudu s něčím vědět rady tak tě budu obtěžovat(pokud neva) protože se ve dvouválcových kráskách vyznáš.
aa tak zas takový odborník nejsu , sů tadyk aj větší borci , třeba co se týče generálek motorů , seřizování čerpadel atd .Ale cosi mám nastudované , Zetorům 25 a všeobecně traktorům a jiným strojům se věnuju odjakživa , takže klidně otravuj , když možu toš pomožu
Přátelé a kamarádi srdečně Vám přeju štastné a veselé prožití vánočních svátků , hlavně klid pohodu a mír , bohatého ježíška noo a opatrně s kaprem či jinů rybů ,kerů budete mět zitra na večeřu no a o cukrovém ani nemluvim , každoročně přiberu pár kil a jde to vidět .Vánoce sice začínajů zitra ale přeju radši už teď ....takže šťastné a veselé vánoce (u Tv s pohádkama )
Tebe podobne, a s tým priberaním.... Na Vianoce sa nedá nepribrať Len aby nás potom tie Zetory utiahli...
No právě, já už pokukuji po SupruMatúš píše:Na Vianoce sa nedá nepribrať Len aby nás potom tie Zetory utiahli...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak chlapci , tož sa pochvalte coste dostali od teho Ježíška ne ? Tuž já sa pochválim enem tak málo , co sa týče tej techniky, ponožky a takové věci sů jasné .Tož další materiály ohledně traktorů sů jasné u nás velice špatně sehnatelná knížka ,vydaná originálně v nizozemí...přeložená a vytišněná v ČR.Potom tričko se zetorem a šiltovka se znakem zbrojovky no a taky nářadí ke krbu,které sem si chtěl vyrobit sám , ale děda má nepořádek u výhně takže dostupnost by byla až po debordelizaci což by bylo až po nového roku no a tož za ty prachy ......toš parádička
zaujal mě zetor 8011 vyrobený v licenci pro USA i zetor licenčně pro johndeere...
Tady sů už nainstalované kamna ...obyvák pokračuje k lepšímu a kamna topíja krásně
zaujal mě zetor 8011 vyrobený v licenci pro USA i zetor licenčně pro johndeere...
Tady sů už nainstalované kamna ...obyvák pokračuje k lepšímu a kamna topíja krásně
No tak to si mal celkom bohatého Jesusa
Oddnes hovorím nášmu Crystalu Westmac 900 (kua, šak sa mu to ani nehodííí )
Oddnes hovorím nášmu Crystalu Westmac 900 (kua, šak sa mu to ani nehodííí )
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Libor, no darčeky parádne, traktorové... , ale hlavne tá láska a blízky
Aj ten obývak je pekný...no neviem si tam predstaviť 30 vreciek špalíkov...
Mihi
Aj ten obývak je pekný...no neviem si tam predstaviť 30 vreciek špalíkov...
Mihi
Mihi
Ano Mihi , přesně o tom sů vianoce , ne o darkoch ale o lasce a o lidech ....o blízkých .Ale i tak , jsem za ně moc rád .Obyvák je pěkný ale chybí pohovka a televize...i když místo Tv mi slouží ty kamna .No nějak bych ty pytle se špalíkama tam dostal něco by sa vešlo aj do budoucí kuchyně heh
Všem traktoristům tady i jinde,přeju vše nejlepší do nového roku ,hodně stěstí , zdraví, úspěchů a spokojenosti v roce 2015
Ahoj,
někde jsem viděl nákres držáku na alternátor na Z 25 , nevíte někdo prosím kde bych to mohl najít ?
Děkuji za radu Karel
někde jsem viděl nákres držáku na alternátor na Z 25 , nevíte někdo prosím kde bych to mohl najít ?
Děkuji za radu Karel
Máš to hneď v prvom tématu: Diely, prípravky , pomôcky Z 25 .... Tu máš link
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6&start=30
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6&start=30
Ahoj Libore všetko dobre do nového roku aj tebe hlavne veľa zdravia a nech to bafkáá.