WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Šťastné a veselé vánoce
Stastne a vesele vianoce. Zdravie, pohodu a traktory bez poruch.
- l(a)k(a)tom
pěkné ! jedna noha = rozumím ! ale proč dvě ? nebo to černé není noha ? (jám tam nemám nohu žádnou, stojí mi to na nohách ruky a když potřebuju připojit a nemám správnou výšku, pomůžu si rukou = přizdvihnu si káru a dopnu nohy hydraulikou)
- Vinea 30Hp Comfort
Ta černá je origo z výroby a není šroubovací,tak na potřebné přizvednutí jsem tam dal tuhle.
ZETOR 5211
- Vinea 30Hp Comfort
- Vinea 30Hp Comfort
- l(a)k(a)tom
rozumím, dycinky se najde něco na doladění ... u nás už přimrzlo, tak brzo vyrazím s navijíákem do strže ... a pak s rukou, ať ten mrazík vydrží těsně pod nulou aspoň do konce února !!Vinea 30Hp Comfort píše:Ta černá je origo z výroby a není šroubovací,tak na potřebné přizvednutí jsem tam dal tuhle.
-
To bude světla jak za dne ,taky mám dvě malá kulatá pracovní světla,jenže na Mtčku sou světla hranatá
- Vinea 30Hp Comfort
Cau Lukas
Tie pracovne svetla su tusim LED - kove. Kolko stali?
Vyzeraju dobre.
Tie pracovne svetla su tusim LED - kove. Kolko stali?
Vyzeraju dobre.
- Vinea 30Hp Comfort
- l(a)k(a)tom
Při prvním sněhu a mrazu jsem vyrazil do rokle a nakácel pár náletových třešní a když jsem tam chtěl vyrazit i dneska, zradila mně technika ... elektrika, prostě to chcíplo za běhu. Když jsem vyndal přístrojovou desku s elektrikou, našel jsem jeden kontakt vyklepaný ze spínací skříňky, jeden kabel od spínací skříňky ke spínači žhavení úplně vypálený / ohořelou izolaci, dvě pojistky vypálené, jeden kabel do pojistkové skříně upálený. Co jsem viděl, to jsem uvedl do původního stavu, pro sichr vyměnil i spínací skříňku, ale jak mi to "venku" startuje, tak když to zastrčím do kapotáže, tak to ani neťukne. Někde v tom klubku hadů je šlus. Možná taky někde jinde, pod traktorem ve svazku kabelů a hadic. Chráničky zmrzlé, kabely zmzlé, že se bojím, že to zlámu, prsty necítím. Skoro jsem si připadal jako ten chlapík s tím lakatošem http://youtu.be/SiUz_akTmcY . Takže na pátek je objednaný elektrikář, který to všechno proměří ... snad se nám to podaří dostat do dílny, aby to trochu povolilo, jinak nevím. Místo práce čučím do kompu.
Traktor se dá nouzově nastartovat za použití pár kablíků stačí oživit elektromagnetický ventil co pouští naftu dalším kabelem nažhavit a pak jen ne startéru škrtnout o cívku a jede se
Co mi to připomíná, kdesy jsme to teď řešili.bawor píše:Traktor se dá nouzově nastartovat za použití pár kablíků stačí oživit elektromagnetický ventil co pouští naftu dalším kabelem nažhavit a pak jen ne startéru škrtnout o cívku a jede se