Hunter od Zímby ze šalmanovic
Hunter od Zímby ze šalmanovic
R.výroby 2013-2014
Motor - peugeot 309 1,9 D
převodovka peugeot
Nápravy ARO 10
Brzdy- kapalinové Na všechny kola
Kola - zatím 185/60 R 14
Traktor byl postaven hlavně na zábavu a na Traktor trial
Video ze stavby zde http://www.youtube.com/watch?v=Xqp-6Ra47EY
Motor - peugeot 309 1,9 D
převodovka peugeot
Nápravy ARO 10
Brzdy- kapalinové Na všechny kola
Kola - zatím 185/60 R 14
Traktor byl postaven hlavně na zábavu a na Traktor trial
Video ze stavby zde http://www.youtube.com/watch?v=Xqp-6Ra47EY
Re: Hunter od Zímby ze šalmanovic
Asi se urazíš, jestli to co je fotkách nazýváš traktorem, jsi zralý na zbavení svéprávnosti
Vy jste se dnes z Vaší krásné jihočeské vísky pěkně rozjeli.
Hele proč bych se měl urážet já to beru stavím to pro zábavu a účel mi to plní.. Ale respektuju tvůj názorliba23 píše:Asi se urazíš, jestli to co je fotkách nazýváš traktorem, jsi zralý na zbavení svéprávnosti
Jo děkujem ... traktor není hotov ještě mi chybí pár maličkostí jako je plechařina a pak to zas bude vypadat úplně jinakvitex píše:Vy jste se dnes z Vaší krásné jihočeské vísky pěkně rozjeli.
Počuj z čoho maš tie predne retaze? Nepretačaju sa ti vnich kolesa? alebo rie retaze nepreskakuju natich hladkich gumach?
Hele vůbec ne jede to s tím parádně nemůžu si stěžovat a řetězy jsou z gázeToreto píše:Počuj z čoho maš tie predne retaze? Nepretačaju sa ti vnich kolesa? alebo rie retaze nepreskakuju natich hladkich gumach?
-
Zdar ono v dnesnej dobe stavia kazdy z toho co ma alebo co dom da a podla svojich moznosti.
Ano souhlasím s tebou traktor mám na zábavu a drobnou práci kolem domu jinak na práci mám zetora :)na traktoru jsou díly co jsem sehnal poblíž a za slušnou cenu takže takadammurarik píše:Zdar ono v dnesnej dobe stavia kazdy z toho co ma alebo co dom da a podla svojich moznosti.
Nechapu proč se tu urážime všichni píšou jak byvalý Milhausův krystalek je baješný a krásný ale je to jen svařená oktavka s diferakem a an tom pěkná kasle.Každý tady na foru dělá jak umí tak proč se urážet.liba23 píše:Asi se urazíš, jestli to co je fotkách nazýváš traktorem, jsi zralý na zbavení svéprávnosti