Pěkně rovný brázdy
TZ 4 K 14 F
Re: TZ 4 K 14 F
Pěkně pooráno , ale co ten soused na kolenou? Neaká nekalá špionáž?
Všecko je jednůc poprvé
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
ozaj pekné.... vidno, že tvoj traktor vie rovno orať nechcel by si to naučiť aj ten náš?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
To dělá to F v názvu... "Fajně robi"...Ursus 73 píše:ozaj pekné.... vidno, že tvoj traktor vie rovno orať nechcel by si to naučiť aj ten náš?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Kluci dík, štelování jsem vyrobil, teda jsem spíš zaúkoloval soustružníka.
- Holder
Dej foto k inspiraci .
- Martin_TDi
Opravdu moc pěkně a rovně pooráno ! 8)
Ahoj AnryZ. Chci se zeptat, zda máš ty sazeče brambor dva? Babosed a chlapostoj? Zajímá mě, co je lepší pro menší pole? Myslím, že je babosed jednodušší, brambory se vhazují ručně. Nikde jsem nenašel, jak funguje dávkování brambor do řádku. Máš tam nějakou synchronizovanou záklopku, aby se brambory sázely ve stejné vzdálenosti? Nemáš nějaké fotky, jak tohle funguje? Díky.
Babosed už nemám, na menší pole je lepší jednořádek a celkově to tak TKčko ve zrotavátorovaném nestahuje.U babosedu jsem měl otvírání klapek od kola,takže sázení bylo pravidelné. Bohužel nějaké bližší foto nemám.
Zdravím, před lety jsem měl tento 2řádkový babosed s otevíracími klapkami. Odvalování ježkového kola ovládalo táhlem klapky v sázecích jednotkách viz. fotkyMr.Tom píše:Ahoj AnryZ. Chci se zeptat, zda máš ty sazeče brambor dva? Babosed a chlapostoj? Zajímá mě, co je lepší pro menší pole? Myslím, že je babosed jednodušší, brambory se vhazují ručně. Nikde jsem nenašel, jak funguje dávkování brambor do řádku. Máš tam nějakou synchronizovanou záklopku, aby se brambory sázely ve stejné vzdálenosti? Nemáš nějaké fotky, jak tohle funguje? Díky.
-
Jeden je na bazoši
- robert xxx
chce zan 8000 kč.
Jo, tak dík za podobné foto, asi půjdu do toho jednořádkového, mám za to, že to zmáknu sám a za míň, problém bude nejspíš akorát čas.
Ještě mám dotaz k ovládání klapky sazeče. Rozteč sázených brambor v řádku je dána průměrem kolečka, které ovládá tu klapku přes táhlo. To kolečko během jedné otáčky spouští klapku dvakrát? A to kolečko, rep dvě kolečka nesou celý sazeč, respektive je jimi dána výška sazeče nad zemí, či něčím jiným je dána ta výška? Díky.