Tondova Vinea 47hp
Re: Tondova Vinea 47hp
No, však uvidíš... držím palce, aby to bylo OK.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Díky ještě to bliknu za světla až tam naskládám zbytek strojů
-
Jak tak koukám na ty fotky, přístřešky hezký, na poslední fotce, ale myslím, že těm trubkám dost věříš. Počkej až ti na ně napadne 20cm mokrého sněhu. Mám na své kůlně pozednice 16x12 nejdelší rozpětí 4,5m na krovech plech a mokrý sníh s tím pěkně pruží. Co se týče deště tak nám do kůlny kolikrát prší i metr dovnitř a to je ze tří stran zavřená.
Jinak samozřejmě přeji ať přístřešky dobře slouží.
Jiné foto jsem teď nenašel.
Jinak samozřejmě přeji ať přístřešky dobře slouží.
Jiné foto jsem teď nenašel.
Naposledy upravil(a) Jakub Svoboda dne čtv pro 11, 2014 10:14 pm, celkem upraveno 1 x.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Věří tomu hlavně táta. Máme doma z lešenářských trubek několik přístřešků a drží to. Mám ještě polskou boudu a tý teda věřím míň až na ňu napadne metr sněhu s tím že bude pršet z boku počítám, ale furt lepší střecha jak úplně volnej prostor šak říkám, že to musím časem zadělat z boku
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Hezkýýýýý, odvážná fotka zezadu !!!!!!!
jinak dobré
jinak dobré
Pěkně
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Proč odvážné? V porovnání fotek je úplně jasné, že došlo ke změně. Jen za debila u toho budu zase já.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Pěkný pole i traktor,pole by bral tak velké pro mě akorát
-
A to sem si ve středu říkal že už nikdo vorat nemůže,a on tonda. Když se chceš naučit orat,no tak orej a zkoušej,jak se projevilo lepší nastavení pluhu?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Diky za pochvalu. Pluh mi byl nastaven a dostal jeem prednasku o tom co jak a proc. Dneska sem ho jeste pustil hloubs a slo to pekne. Oral sem jeste strejcovi stejny pole vedle a proti kopcu a tahlo to moc pekne
Zdenku, ja musel cekal az do ted toto je pole v rohu mezi dvema potokama a je tam sileny mokro. Jeden rok sem se v tom paplal a nikdy vic. Kdyz hezky pockam az to zmrzne jde to jak po masle stejne sem na konci radku u toho potoka nekolikrat zahrabal i s obouma uzaverkama... Jeste ze uz mam jiny pole a toto budu vyuzivat tak okrajove
Zdenku, ja musel cekal az do ted toto je pole v rohu mezi dvema potokama a je tam sileny mokro. Jeden rok sem se v tom paplal a nikdy vic. Kdyz hezky pockam az to zmrzne jde to jak po masle stejne sem na konci radku u toho potoka nekolikrat zahrabal i s obouma uzaverkama... Jeste ze uz mam jiny pole a toto budu vyuzivat tak okrajove
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To bys nebral viz prispevek vyse. Kdyby to nebylo dlouholety rodinny pole tak tam vrazim vojtesku a nazdarMOTOPF62 píše:Pěkný pole i traktor,pole by bral tak velké pro mě akorát
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Projevilo a moc. Neni bocni tah, oru hloubs, uzaverku sem daval jen kdyz sem padl do blata. A hlavne bez zavazi, z cehoz mam nejvetsi radost. Takze sem spokojenej konecne. Jeste aby ten pluh topil. A uz su uplne spokojenejPULDrapalik píše:A to sem si ve středu říkal že už nikdo vorat nemůže,a on tonda. Když se chceš naučit orat,no tak orej a zkoušej,jak se projevilo lepší nastavení pluhu?
Kavaly parádne, ako sa na neskorú orbu patrí. Teraz už len riadne mrazy, nech to premrzne,aby sa na jar dobre pripravovalo.