fortschritt ZT 303

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Dušan

Re: fortschritt ZT 303

#3556 Nový příspěvek od Dušan »

CBS

#3557 Nový příspěvek od CBS »

pavel zt-300

#3558 Nový příspěvek od pavel zt-300 »

ahoj tak dnes jsem sehnal dvojcinnou pistnici ale chtěl jsem se zepať na vas nazor ohledně její síly aby to utlacila. Pistnice je v zasunutem stavu od středu oka do druhého středu 50cm,průměr celého těla je 60mm a průměr pistu je 28mm . Děkuji za názory a rady;-)

Misony

#3559 Nový příspěvek od Misony »

pavel zt-300 píše:ahoj tak dnes jsem sehnal dvojcinnou pistnici ale chtěl jsem se zepať na vas nazor ohledně její síly aby to utlacila. Pistnice je v zasunutem stavu od středu oka do druhého středu 50cm,průměr celého těla je 60mm a průměr pistu je 28mm . Děkuji za názory a rady;-)
urcitě ti to utlačí hlavně je třeba to pořádně změřit aby měla dostatečnej výsuv aby sis tím nezmenšil rejd.

pavel zt-300

#3560 Nový příspěvek od pavel zt-300 »

dík za názor 8) já to právě musím o volnu zkusit vyheverovat a zkusit krajní polohy a nebo to zkusím zkouknout jak říkal CBS napojit na originání páku serva a tím bych nic nezmenšil

poulm

#3561 Nový příspěvek od poulm »

Hlavně si vyber nějaké vhodné místo na tu pístnici,počítej s výkyvem nápravy a hlavně je potřeba vyrobit betelné úchyty,aby ti něco ve 40ti kilometrové rychlosti na tom neruplo,to by jsi se pak roztrhal smíchy. :smich:
Osobně bych volil hrubší pístnici.
Už jsem to tu dával,šel bych do takovéto jak jsme to tehdy řešili na té stavbě z Ify:
Obrázek
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

poulm

#3562 Nový příspěvek od poulm »

Tak mi už přišla objednaná sedačka spolujezdce,kterou si chci napasovat do ZTéčka,je to model ze starých UŘ1ček a tady ji mají si myslím za velmi dobrou cenu,je pěkná a betelná a myslím,že se neprohne ani pod fortelným chlapem 8)

http://www.monsta.cz/nahradni-dily-na-t ... -5911-7300

Obrázek

zetorček

#3563 Nový příspěvek od zetorček »

poulm píše:Tak mi už přišla objednaná sedačka spolujezdce,kterou si chci napasovat do ZTéčka,je to model ze starých UŘ1ček a tady ji mají si myslím za velmi dobrou cenu,je pěkná a betelná a myslím,že se neprohne ani pod fortelným chlapem 8)

http://www.monsta.cz/nahradni-dily-na-t ... -5911-7300

Obrázek
Poulm , potom hoď foto 8)

zetorček

#3564 Nový příspěvek od zetorček »

Nazdar , nemáte niekto napisane tel. čislo na inzerat z Krupiny co bola ZT 303 na rozpredaj za šrotovú cenu ? Cca tak pred dvomi mesiacmi ? :) :(

hotday

#3565 Nový příspěvek od hotday »

zetorček píše:Nazdar , nemáte niekto napisane tel. čislo na inzerat z Krupiny co bola ZT 303 na rozpredaj za šrotovú cenu ? Cca tak pred dvomi mesiacmi ? :) :(
Obvolane majitel si myslel,ze to 7,5t a ze mu daju madari po 10korun za kg tak to vychadzalo na 2500€ a ked si k tomu prihodis 2-3 stovky,tak to si mohol mat moj pojazdny kus s spz...rozpredavat to tiez nechcel...bolo to na lazoch pri trpine,ja som uz pri tom nemcovi bol a ten tam tak stal uz asi 10rokov.skratka vyhodene peniaze. Co potrebujes?

poulm

#3566 Nový příspěvek od poulm »

Je mnoho takových,kteří si myslí,že ten jejich pomník zarostlý v zemi po ráfky má hodnotu zlata a nechtějí si to nechat vymluvit,ale to je jedno,ať si to prodávají za kolik chtějí o tom je to trh,buď prodá nebo ne.
Je třeba toho sledovat víc a vybrat někoho rozumného s kým se dá rozumně dohodnout a pořídit k oboustranné spokojenosti.
Teď ke konci a začátku nového roku se toho bude objevovat hodně za zajímavé peníze.

Třeba obdivuji tento inzerát,už to prodává tolik roků,že to ani neumím spočítat :D :smich: :vysmech: :
http://stroje.bazos.cz/inzerat/41665760 ... raktor.php
Obrázek

zetorček

#3567 Nový příspěvek od zetorček »

Myslim že 3000€ je dosť veľa za toto , pričom to nema ani SPZ , zadne závažia , a pred cca dvomi rokmi to kúpil za šrotovú cenu z Rajeckých Teplic .http://stroje.bazos.sk/inzerat/44270308/Zt-303.php

pavel zt-300

#3568 Nový příspěvek od pavel zt-300 »

Ahoj kluci, tak jsem dnes při brouzdání internetem našel inzerát na zt-303 a přitom jsem si poznal, že se jedná o mé bývalé zt-303, které jsem před třemi lety prodal chlápkovi do vyvážečky....do dnes mě to mrzí jelikož byl v super stavu a se spoustou ND tak na inzerát jukněte a třeba najde nějaké dobré ruce.

http://stroje.bazos.cz/inzerat/42072336 ... ZT-303.php

poulm

#3569 Nový příspěvek od poulm »

Evidentně na tom nový majitel nic nepodělal a nyný je to odstavené v kopřivách,nejspíš ho opravdu byla škoda prodávat :-/
Nicméně těch 85tis je už taky dost,tolik bych už za staré ZTéčko nedal když od 100tis jdou již koupit 323ky,ale to je věcí názoru.
Problém bývá v tom,že při koupi jak je studený olej v převodovce,tak to řadí dobře a není hlučná,ale když se vše dobře v zátěži zahřeje,tak to začne vydávat šílené zvuky.
Moje ZTéčko,jak je studené,tak jde krásně potichu,ale po nějaké té hodině práce v poli začne převodovka pěkně kvičet. :-/ :(
Čím dál větší achylová pata u těch 303jek je ta převodovka. Motor,přední náprava atp. jde poléčit,ale bez origo věcí do převodovky je to dost komplikované.

pavel zt-300

#3570 Nový příspěvek od pavel zt-300 »

Je to tak nestaral se o něj vůbec. Prodaval jsem mu ho v daleko lepším stavu bohužel zpět to vzít nelze

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“