Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
pod mi to sem povedat ty shemale tam choď andrejovy hladiť vláskyJanci píše:a ty chceš po papuli?
Z5611
vy ste buzeranti
no tak tajfun dorazil, ale fotrikovi sa to nijak nepaci... vraj to malo problem s cca kubikovym dubom, na spodnu kladku ho nechcelo vytiahnut vobec, na hornu to uz vytiahlo... ... a k tomu siel vraj este aj traktor na zadne chvilkovo....
no tak tajfun dorazil, ale fotrikovi sa to nijak nepaci... vraj to malo problem s cca kubikovym dubom, na spodnu kladku ho nechcelo vytiahnut vobec, na hornu to uz vytiahlo... ... a k tomu siel vraj este aj traktor na zadne chvilkovo....
chlapi, mám prekvapko pre mojho maroja snád sa mu to bude lúbiť
Zetor 4011
Co mu chceš zase udělat??? Že by si z něj udělal plnohodnotnej traktor a konečně dodělal projekt 4x4???
zetor 5748, Belarus EO 2621
Zetor 4011
koukám že traktor má i střechu nějakou nemocnou
paráda je to funkční??
Já mám katr ještě pořád v dílně a na koleje jsem ho ještě nedostal, není čas
no strecha je taka.. aby nekvapkalo na lebenu
neni funkčná zatial, chyba motor a je kusnuté jedno ložisko, snad sa mi to do jari podarí rozchodiť, a dať do pucu, potrebujem rezať drevo na krovy kolajnice sa budu musieť vyrobiť
čo to može stať, ked je to funkčné? že či som nahodou neprerobil na tom
a čo je prosim ta katr?
neni funkčná zatial, chyba motor a je kusnuté jedno ložisko, snad sa mi to do jari podarí rozchodiť, a dať do pucu, potrebujem rezať drevo na krovy kolajnice sa budu musieť vyrobiť
čo to može stať, ked je to funkčné? že či som nahodou neprerobil na tom
a čo je prosim ta katr?
Zetor 4011
a v létě zase moc neprší
když je to funkční tak je to celkem drahý
to je takový to zařízení co se s tím můžou řezat kmeny na prkna nebo trámy
když je to funkční tak je to celkem drahý
to je takový to zařízení co se s tím můžou řezat kmeny na prkna nebo trámy
no došlo mi ze katr je na rezanie dreva ale že na akom principe pracuje
takže za šrotovú cenu je to dobré nie? material na kolajnice a ram by som už skoro aj mal doma.. ba aj motor možno spravim živnost a budem zarabať
aky tam byva pohon? videl som ako take menšie pasovky tlačili rukaki ale to by sa mi nechcelo
takže za šrotovú cenu je to dobré nie? material na kolajnice a ram by som už skoro aj mal doma.. ba aj motor možno spravim živnost a budem zarabať
aky tam byva pohon? videl som ako take menšie pasovky tlačili rukaki ale to by sa mi nechcelo
Zetor 4011
já tam mám kotouč 80ku
to je supr cena
Výhodou pásovky je že nepotřebuje tak silnej motor
mě se líbí tohle https://www.youtube.com/watch?v=BFP0_7l-Tyo tak bych to chtěl udělat
to je supr cena
Výhodou pásovky je že nepotřebuje tak silnej motor
mě se líbí tohle https://www.youtube.com/watch?v=BFP0_7l-Tyo tak bych to chtěl udělat
takú má kamarát, len trochu jednoduchšie spravenú a nemá tam pohon.. teda tlačiť to je pekná morda ale inak
Zetor 4011
nevím, ale myslím si že kdyby měli kotouč obráceně tak by se to do dřeva zařezávalo "samo" a nemuselo by se to tolik tlačit
ale ten jejich pohon se mi líbí.
ale ten jejich pohon se mi líbí.
ja som to tiez raz tlacil, stacilo mi
čo som pozeral tie pásovky, tak tam to ide celkom lahko tlačiť. Na tej mojej budem rád ak sa vobec bude hýbať pás
aj som čosi chcel a zabudol som.. jááj, no že tie pásy budú celkom morda.. za jeden pás 20-25€. Bohate by mi stačilo, keby som zohnal drevo, porezal ho na krovy, laty a niečo do zásoby a pásovka može isť preč
pred dvoma týždnami som platil porez na pile necelých 5 kubíkov za 260€
aj som čosi chcel a zabudol som.. jááj, no že tie pásy budú celkom morda.. za jeden pás 20-25€. Bohate by mi stačilo, keby som zohnal drevo, porezal ho na krovy, laty a niečo do zásoby a pásovka može isť preč
pred dvoma týždnami som platil porez na pile necelých 5 kubíkov za 260€
Zetor 4011