řežu y ventrových gum traktorový vzor ,na soustruhu utočený držák a na něj navařený řetaz z HQ vyhazováky uplně pryč neboť ten řetaz je ve dvou řadách ,záběr to má luxusní .jimV píše:co to je za kotuc a to vypada jak zuby s husgvarny na co to pouzivas pepinoi
Pepův traktor
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pepův traktor
-
bacha na zakus bo ruka v prciRendy9999 píše:řežu y ventrových gum traktorový vzor ,na soustruhu utočený držák a na něj navařený řetaz z HQ vyhazováky uplně pryč neboť ten řetaz je ve dvou řadách ,záběr to má luxusní .jimV píše:co to je za kotuc a to vypada jak zuby s husgvarny na co to pouzivas pepinoi
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
no ja teho moc neudělam ,levačka stale není okadammurarik píše:bacha na zakus bo ruka v prciRendy9999 píše:řežu y ventrových gum traktorový vzor ,na soustruhu utočený držák a na něj navařený řetaz z HQ vyhazováky uplně pryč neboť ten řetaz je ve dvou řadách ,záběr to má luxusní .jimV píše:co to je za kotuc a to vypada jak zuby s husgvarny na co to pouzivas pepinoi
-
pardon nevedel som nech sa ti rychlo uzdravy az sa mozeme divat na rastuci novy strojRendy9999 píše:no ja teho moc neudělam ,levačka stale není okadammurarik píše:bacha na zakus bo ruka v prciRendy9999 píše:řežu y ventrových gum traktorový vzor ,na soustruhu utočený držák a na něj navařený řetaz z HQ vyhazováky uplně pryč neboť ten řetaz je ve dvou řadách ,záběr to má luxusní .jimV píše:co to je za kotuc a to vypada jak zuby s husgvarny na co to pouzivas pepinoi
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
v poho ,na traktoře lítá Renda , ja jen očumuju ale zas bude dobřeadammurarik píše:pardon nevedel som nech sa ti rychlo uzdravy az sa mozeme divat na rastuci novy strojRendy9999 píše:no ja teho moc neudělam ,levačka stale není okadammurarik píše:bacha na zakus bo ruka v prciRendy9999 píše:řežu y ventrových gum traktorový vzor ,na soustruhu utočený držák a na něj navařený řetaz z HQ vyhazováky uplně pryč neboť ten řetaz je ve dvou řadách ,záběr to má luxusní .jimV píše:co to je za kotuc a to vypada jak zuby s husgvarny na co to pouzivas pepinoi
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
vychází to cca 320nebo350mm
Na těch čtyriadvacítkách to bude potom asi víc?Rendy9999 píše:vychází to cca 320nebo350mm
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
o kůsek 5cmJirka K píše:Na těch čtyriadvacítkách to bude potom asi víc?Rendy9999 píše:vychází to cca 320nebo350mm
Ahoj, čo to budeš mať za veľké kolesa na novom traktory?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zatím tam budů tyto ,ale časem 24 jak má fenix v zadu aby byl předek rychlejší .23markus píše:Ahoj, čo to budeš mať za veľké kolesa na novom traktory?
SzRendy9999 píše:zatím tam budů tyto ,ale časem 24 jak má fenix v zadu aby byl předek rychlejší .23markus píše:Ahoj, čo to budeš mať za veľké kolesa na novom traktory?
takže nový stroj bude mať v vpredu 24" a vzadu bude mať potom aké?
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pepčo,
prořezávačka mě zaujala. Chcu ju okopčit Mohl by jsi prosím tě dát lepší foto a nějaké rozměry?
Děkuji za ochotu
- bastardtraktor
Něco takového se i prodává, taky do rozbrusky, ale má to jen jednu řadu řetězu a je to určený na hrubé opracování dřeva, používaj to třeba dřevosochaři a je to nepochopitelně a nesmyslně drahý. Řetěz se tam v drážce podobné jako má lišta pily volně protáčí, je jen snejtovanej dokolečka když je to v klidu, ale jak na to v chodu přitlačíš, tak se to točí spolu s tím kotoučkem.
Když s tim obrábíš pneumatiky, to musíš bejt černej jak komeník, né ?
Mě se daří guma obrábět třeba trubkovym průbojníkem o hodně líp, když se to maže, kvalitního oleje je na to ale škoda a pak s vyjeťákem je člověk dvojnásob černej
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne úte lis 25, 2014 9:40 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
čau Tome ,no je to masakr s tím dělat ,odebraných 12 vzorků a pytel šponbastardtraktor píše:
Něco takového se i prodává, do rozbrusky, ale má to jen jednu řadu řetězu a je to určený na hrubé opracování dřeva, používaj to třeba dřevosochaři a je to nesmyslně drahý.
Když s tim obrábíš pneumatiky, to musíš bejt černej jak komeník, né ?