CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Brite, kaktusy ???
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
JJ, KAKTUSY. přes léto je měla doktořice venku, nádherně jí kvetly a moc si libuje jaké mají přírůstky. Na zimu je dává do studeného sklepa a do tmy, aby si odpočaly. Hochu, ta se s nimi mazlí víc jak se mnou
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Takže neé doktořica, ale kaktusářka
A s tím mazlením, asi bys měl zpytovat svědomí. Asi málo pícháš
Ty vole. Tys na to asi kápnul Tak se holt budu holit až každý třetí denarid píše:Takže neé doktořica, ale kaktusářka
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si pořiď toto http://www.philips.cz/c-p/YS534_17/clic ... usu-i-tela nechává to strniště
Já nevím, když jsem se doktořici o tom zlepšováku zmínil, tak ječela a blahem to asi nebylo. A k tomu odkazu, na to mi stačí sekačka. Umí udělat přesně stejné strniště.
Tak já měl dneska zase plodnou neděli!
Sundal jsem včera poheftovanou traverzu, jezdec z kočky v dílně dolů. Uřezal jsem držáky, posunul je a poheftoval znova. Nasadil na dráhu. Potom jsem šel ven, protože celkem svítilo sluníčko a připravil si věci na stříkání radiátorů. Nastříkal jsem všech 20 článků co mi ještě zbejvaly k nastříkání. Ostatních asi 40 článků jsem už natřel válečkem. Tyhle byly ty děraví a nešly válečkem. Tak jsem je nastříkal a nanosil na zem do dílny. Potom jsem zase pojížděl tou traverzou kočky v dílně. Zase jsem zjistil, že je od stropu málo místa. Tak šla traverza dolů, uřezat a poheftovat znovu, ještě o kus níž. Aby bylo ke stropu víc místa. Znovu nahoru. Docela je to pakárna tam tu traverzu nasadit. Na jedné straně nasadím kladky na dráhu, potom zvednu na štaflích druhou stranu a hlavou to držím a přišroubuju tam celej ten druhej jezdec s kladkama. Potom zkouška jestli jezdí po dráze. No jezdí a teď dělám dolů pod kolejnici ještě vymezovací kladky. To abych zabránil tomu, aby horní kladky vypadly z dráhy. Dole se nastaví vymezovací kladky ze silonu tak aby to mělo trošku vůle a kdyby náhodou, tak aby nevypadl jezdec z kolejí.
No a než jsem si s tím pohrál na frézce, soustruhu, svářečkou, tak bylo 20 hodin. Tak šup domů. Sem k bedně.
Sundal jsem včera poheftovanou traverzu, jezdec z kočky v dílně dolů. Uřezal jsem držáky, posunul je a poheftoval znova. Nasadil na dráhu. Potom jsem šel ven, protože celkem svítilo sluníčko a připravil si věci na stříkání radiátorů. Nastříkal jsem všech 20 článků co mi ještě zbejvaly k nastříkání. Ostatních asi 40 článků jsem už natřel válečkem. Tyhle byly ty děraví a nešly válečkem. Tak jsem je nastříkal a nanosil na zem do dílny. Potom jsem zase pojížděl tou traverzou kočky v dílně. Zase jsem zjistil, že je od stropu málo místa. Tak šla traverza dolů, uřezat a poheftovat znovu, ještě o kus níž. Aby bylo ke stropu víc místa. Znovu nahoru. Docela je to pakárna tam tu traverzu nasadit. Na jedné straně nasadím kladky na dráhu, potom zvednu na štaflích druhou stranu a hlavou to držím a přišroubuju tam celej ten druhej jezdec s kladkama. Potom zkouška jestli jezdí po dráze. No jezdí a teď dělám dolů pod kolejnici ještě vymezovací kladky. To abych zabránil tomu, aby horní kladky vypadly z dráhy. Dole se nastaví vymezovací kladky ze silonu tak aby to mělo trošku vůle a kdyby náhodou, tak aby nevypadl jezdec z kolejí.
No a než jsem si s tím pohrál na frézce, soustruhu, svářečkou, tak bylo 20 hodin. Tak šup domů. Sem k bedně.
som si dal trochu kultúry ,,,,
som bol na divadlo
"RND" Sláva
radošinci
som bol na divadlo
"RND" Sláva
radošinci
- arid
- Kontaktovat uživatele:
já sem včera stěhoval tydlety drobečkyBritt píše:Ráno v 7 jsme letěli s doktořicí do Štítar na chovatelskou burzu koupit papouchy, protože kocour jí je v týdnu ulovil, pak jsem přehazoval kola na obou autech a teď uklízíme na zahradě listí, hadice na zalévání a ještě budu nosit kaktusy do sklepa na zazimování.
A kromě koupelny už je nefunkční i záchod )Až manžela příjde ráno z práce a uvidí na dvorku záchodovou mísu tak se asi zblázdní )No chtěla rekonstrukci,tak ji má sakum pikum ..........dlažba co byla pokládaná do betónu,tak to byl očistec........překvapilo mě,že to dávali do 4cm betonku.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tohohle sem se užil tak před měsícem. Máti stěhovala svoji botanickou ze dvora do obyvákuarid píše:já sem včera stěhoval tydlety drobečkyBritt píše:Ráno v 7 jsme letěli s doktořicí do Štítar na chovatelskou burzu koupit papouchy, protože kocour jí je v týdnu ulovil, pak jsem přehazoval kola na obou autech a teď uklízíme na zahradě listí, hadice na zalévání a ještě budu nosit kaktusy do sklepa na zazimování.
Ahoj,co je na tom divné,ono sa to totiž ináč před dvaceti a věcéj rokama ani nedělalo.sychrovak píše:A kromě koupelny už je nefunkční i záchod )Až manžela příjde ráno z práce a uvidí na dvorku záchodovou mísu tak se asi zblázdní )No chtěla rekonstrukci,tak ji má sakum pikum ..........dlažba co byla pokládaná do betónu,tak to byl očistec........překvapilo mě,že to dávali do 4cm betonku.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
No já měl za to že do menší vrstvy,nebo alespoň na chalupě to tak bylo /2cm/ šlo to rozbíjet líp............tohle je 75 rok..........holt nešetřili na cementu )ola píše:Ahoj,co je na tom divné,ono sa to totiž ináč před dvaceti a věcéj rokama ani nedělalo.sychrovak píše:A kromě koupelny už je nefunkční i záchod )Až manžela příjde ráno z práce a uvidí na dvorku záchodovou mísu tak se asi zblázdní )No chtěla rekonstrukci,tak ji má sakum pikum ..........dlažba co byla pokládaná do betónu,tak to byl očistec........překvapilo mě,že to dávali do 4cm betonku.
Ahoj,no,nejaké ty dva cenťáky býl bezpochyby nejaký ten extrém gde asi neměli tolik pľacu.Aby to nepopraskalo aj s dlažbů,tož sa dávalo tři,štyři cenťáky,to samé jak potěry v každéj inéj cimře.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
To já už znám jen na lepidlo.....jo a v chalupě chodba ta byla jen v písku,takové velké malované dlaždice.ola píše:Ahoj,no,nejaké ty dva cenťáky býl bezpochyby nejaký ten extrém gde asi neměli tolik pľacu.Aby to nepopraskalo aj s dlažbů,tož sa dávalo tři,štyři cenťáky,to samé jak potěry v každéj inéj cimře.
Nojo vše jde dopředu )žena chce v koupelně teplovodní vytápení podlany,no je to v patře a do 10 cm se vejdu,jen jsem zvědav jak to napojím.....nikdy jsem to nedělal.