Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
jirkasbk

Re: Bielorus EO 2621

#4141 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:
včera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
A to odkial ti drbe tlak? Mne teče predny rozvadzač kolo pák, tam si tušim hovoril stači vymenit tie Okružky medzi timi polgulami že? Musim to spravit ked bude este cas chvilu lebo mi to nateče aj do bagancov zachvilu :zapomel:

jirkasbk

#4142 Nový příspěvek od jirkasbk »

jirkasbk píše:
Johny1490 píše:
včera mi zase vydrbalo tesnenie na rozdelovači pod volantom... v časti kde vôbec nema byť tlak... filtre vyčistené pretlakový obtokový ventil na filtroch funkčný... chvilku bol klud a zase to urobilo už asi 6 krát... kde sa tam ten tlak zoberie a odkial a prečo som z toho jelen... budem sa musieť poriadne povenovať tej hydraulike...
A to odkial ti drbe tlak? Mne teče predny rozvadzač kolo pák, tam si tušim hovoril stači vymenit tie Okružky medzi timi polgulami že? Musim to spravit ked bude este cas chvilu lebo mi to nateče aj do bagancov zachvilu :zapomel:
na to predni rozvadec se da koupit takova sada v sacku jsou tam krouzky a plastove misky delal sem to loni cenu uz nevim ale par kacek to bylo taky mi to teklo do bot ted uz ok 8)

wonder.xxx

#4143 Nový příspěvek od wonder.xxx »

tak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč :smich: čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
Přílohy
cerpadlo
cerpadlo

jirkasbk

#4144 Nový příspěvek od jirkasbk »

wonder.xxx píše:tak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč :smich: čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
super cena za cerpadlo gratuluji k dobremu kseftu :pohar: :)

Johny1490

#4145 Nový příspěvek od Johny1490 »

tak tahle radost mi dnes přišla, chlapík prodával na bazoši, ještě se vstřikem, náhradní tryskou a dvěma spojkama na řetěz otoče a i s poštovným mě to vyšlo na 1200kč čerpadlo je funglovka. Jinak nevíte kolik se leje oleje do čerpadla?
Gratulujem, to sa malokedy podarí taki obchod. Ja sa len smejem ked vidim v inzerate stare čerpadlo za 2000 a podobne srandy. Ja by som tiez potreboval aj čerpadlo aj trisky lebo mi podimuje nepekne

cont33

#4146 Nový příspěvek od cont33 »

ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Killer Koly

#4147 Nový příspěvek od Killer Koly »

Atlan píše:
Killer Koly píše:diky moc. ja tam totiz zadne filtry nemam, budu je muset koupit. a co ta sila? muze to byt tim, ze je to nekde ucpane?
Na zadnych rozvadzacoch su pod krycimi maticami nastavovacie skrutky tlaku, a pod nimi supatko ktore ovalda poistny ventil, Ak mas manometer na meranie tlaku ta kto rozober pozri ci tam nieco nespadlo a poskladaj a NASTAV tLAK. Pred emntazov doporucijem umyt rozvadzace aspon na vrchy aby ti tam nenaletel bordel. P.S. moze byt prasknuta pruzinka, ak ti nejde tlak ani na jedno mzo zadnych rozvadzacou, pzri najskor ten v pravo (pohlad ako ked kopeš)
abych nahodou neco nepohnojil, mohl bys mi prosimte poradit, ktery ventil to je? moc se v tom nevyznam
http://asoffi.rajce.idnes.cz/nastenka/# ... e-0028.jpg
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Johny1490

#4148 Nový příspěvek od Johny1490 »

za tu lavu pačku ta velka krytka, je to tak na cca 32jku kluč. Je to len krytka a pod tim je štelovanie, princip pochopiš....

Killer Koly

#4149 Nový příspěvek od Killer Koly »

dik, zitra vyzkousim 8)
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

redneck

#4150 Nový příspěvek od redneck »

Zdravim, vedeli by ste mi nieco napisat o tomto cerpadle? Je pravo - lavo tocive z ktorej strany je vstup? Chcel by som ho pouzit na pohon hydrauliky traktora. Malo by sa jednat o cerpadlo z bielorusa. Dakujem
Obrázek

redneck

#4151 Nový příspěvek od redneck »

Obrázek

Peter768

#4152 Nový příspěvek od Peter768 »

Toto je pohlad na vstup cerpadla. Podla toho zistis do akej strany sa ma tocit. Pootacaj hriadelkou tak, aby na tej strane vstupu salo. Princip cerpadla ti je urcite jasny tak to nie je problem.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4153 Nový příspěvek od Atlan »

Mas tam napisane VCHOD
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

poldikxx

#4154 Nový příspěvek od poldikxx »

Pánové kolik tak bielorus váží? mám možnost ho koupit za cenu šrotu a je docela v pěkným stavu.

Peter768

#4155 Nový příspěvek od Peter768 »

5,8 tony kompletny

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“