CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
špalek

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#5521 Nový příspěvek od špalek »

ITS píše:
Marie píše:
špalek píše: Dostaly svině nové tašky. :)
moc hezká věta 8)
Souhlasím. Také jsem přemýšlel, jak se dostal k výměně střechy na poslanecké sněmovně.
Obrázek
Aspoň jedna fotka z naší "poslanecké sněmovny"

ITS

#5522 Nový příspěvek od ITS »

Fakticky je to sviňsky pěkné. 8)

vitex

#5523 Nový příspěvek od vitex »

A co poslanci?Jsou už pos.aní?

vitex

#5524 Nový příspěvek od vitex »

vitex píše:Takže jsem vlastně dnes neudělal nic. :jazyk:
Dnes jsem dělal totéž,s tím, :vztek: že jsem o krok dál.

ota

#5525 Nový příspěvek od ota »

Tak já měl dneska taky celkem volněji.
Včera jsem se strašným skřípotem a herberkem provrtal 4 velké díry na vrtačce, vlastně vykroužil díry. Potřeboval jsem udělat díry na zásuvky na 380V. Tak jsem vyzkoušel snad 5 možností. U té páté jsem to prostě nakonec proděravěl. Sluchátka na hlavě, zavřený dveře, aby se psi ve vsi nezbláznili a proděravěl. No a dneska jsem to provrtával pro šroubky a vydrátoval a připravil k namontování do rozvaděčů na zahradu. Potom chvilinku uklízel na ponku. Bo už jsem neměl skoro ani fous místa na položení těch držáků na ty zásuvky. Porovnal jsem to. Pro jednoho člena z fora tam mám dva výrobky a ještě čekám, až mi přijde výstružník tak provrtám díru a vystružím a rozříznu na frézce pilkou a bude hotovo. Tak jsem to ještě trochu popiloval hrany a srovnal k věcem na ponk.
Šel jsem domů dneska dřív. Bylo asi 19:30 a tak se mi už nechtělo nic začínat a šel jsem domů. Chtěl jsem si snosit nějaký želízka, že si narychlo sfrknu nějakej držák na sešroubovávání těch litinovejch radiátorů. Jenže jak pršelo, byla skoro hned tma. A s baterkou se m i nechtělo nic hledat. Tak že bych si přivalil traverzu co mám na tu kočku a dělal na tom. Kladky na pojezd tam už mám připravený a nějaký železa taky k tomu. A zase než to začnu, šel jsem dom.
Tak byl takovej volnější den. 8)

vitex

#5526 Nový příspěvek od vitex »

Oto,Ty nemáš jádrové vrtáky?Jeden stojí tři litry dle velikosti,tak raději budíš psy v okolí. :smich:

ota

#5527 Nový příspěvek od ota »

Hele však bych si ho zkurvil. Když já vrtal trochu něco jinýho. :red: :co?: A vrtačka na to má velké točky. Má jen 120 ot/min. Nejdřív jsem dal klasickej vykružovák. Namazal a udělal jen rysku a byl tupej. No nic, dal jsem z destičky z matrice, nožejk, naostřil. Udělal tak pár desetin. Tak kousek radeka naostřil a ten už byl o něco lepší. Ale za chvilinku byl jako kdyby to dělal hřebíkem! No a pak jsem našel kus SK plátku. Jo naostřil a ten celkem šel a najednou křup a ulít. Tak potom jsem to vzal z gruntu a udělal držáček na plátek VBD. Čtyři díry čtyři destičky! :red: Naostřil a vrtal. No vrtal proděravěl. Naostřil asi 4x na jednu díru. Ale držák držel dobře, jen na šroubek. Proto to šlo i dobře vyndat a naostřit.
Je to hotové a to je hlavní. :D

ola

#5528 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,ty volě,dneskaj su jak pokřápaný po palici,tož sem si dál už druhé kafé.Spať sem šél při půl jednéj,o půl třetí sem ešče nespál a v šest už sem býl naspaný.Že sa na to,kurva,nevyseru,co všecko musí čověk přeskájať než zhebne.A poslědní dobů je to každů chvíľu.Předevčerajšky jak by zmet,ve dvě v noci sem jél pro moju do práce,tož sem si šél o půlnoci lěhnůť alě oko sem stéjně nezavřél,ve dvě sem sa projél noční krajinů,kurva,policajti byli zapichlí v chrástí a dřímali jak barini a já sem pak až do štyřech zaséj nemoh zabrať a v sedm už sem býl naspaný.Do piče a to ňa dnešní noci dožhrál jakási neskutečná děvka komár.Tož sem ho po třikráť naháňál jak debil,že mu vytřepu z huby všecky zuby alě ten hajzľ sa dycky desi zašíl,šak sem mu aj rožnůl na chodbě ať si lětí za světlem alě ten vykurvenec ně na jakési světlo srál a gdesi v klidu číhál na Olina až si zaséj lěhne.Našél sem tu fenu až ráno v tych šest ráno,tož sem mu dolámál všecky hnáty a to už sem býl tak rozblůkaný,že už sem rači stanůl.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

ZipBene

#5529 Nový příspěvek od ZipBene »

ola píše:Ahoj,ty volě,dneskaj su jak pokřápaný po palici,tož sem si dál už druhé kafé.Spať sem šél při půl jednéj,o půl třetí sem ešče nespál a v šest už sem býl naspaný.Že sa na to,kurva,nevyseru,co všecko musí čověk přeskájať než zhebne.A poslědní dobů je to každů chvíľu.Předevčerajšky jak by zmet,ve dvě v noci sem jél pro moju do práce,tož sem si šél o půlnoci lěhnůť alě oko sem stéjně nezavřél,ve dvě sem sa projél noční krajinů,kurva,policajti byli zapichlí v chrástí a dřímali jak barini a já sem pak až do štyřech zaséj nemoh zabrať a v sedm už sem býl naspaný.Do piče a to ňa dnešní noci dožhrál jakási neskutečná děvka komár.Tož sem ho po třikráť naháňál jak debil,že mu vytřepu z huby všecky zuby alě ten hajzľ sa dycky desi zašíl,šak sem mu aj rožnůl na chodbě ať si lětí za světlem alě ten vykurvenec ně na jakési světlo srál a gdesi v klidu číhál na Olina až si zaséj lěhne.Našél sem tu fenu až ráno v tych šest ráno,tož sem mu dolámál všecky hnáty a to už sem býl tak rozblůkaný,že už sem rači stanůl.
Olo 8) ;-) :smich: ;-)

malotraktor

#5530 Nový příspěvek od malotraktor »

Olo, za mlada bych napsal mezi největší koníčky spánek a jídlo. Dneska ještě jakš takš žeru. Jdu spát a ze setrvačnosti si nastavuju buzení na mobilu abych nezaspal do práce. Ukáže za jak dlouho bude budit, většinou mám podle něj spát něco málo přes pět hodin, ale většinou budím já jeho. Nejhorší jsou víkendy v zimě, venku tma že bych šel třeba dát drůbeži a celý barák spí tak je nechcu rušit. Není to tak, že bys ten spánek nepotřeboval, ve dne seš pak zdechlina. To stáří je hrozná nemoc.
Nevěř všemu co si myslíš

Vladimír2

#5531 Nový příspěvek od Vladimír2 »

:chytry: ...vůbec nevím , o čem tu mluvíte . Taky už mám kterýsi křížek na hrbu ,ale spal bych jako kojenec . Asi budu mít nějaký ten medvědí hormon . Nejradši bych se uložil k zimnímu spánku . Do hajan chodím okolo půl desáté a vstávám v šest a kdybych neměl budíka , tak jdu do práce na devět...

ola

#5532 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,kurva,tož to potom bude asi nejakým tým stresem či kerý kokot.Ono Já sem zaséj celý život spávál přesně toť tak,ab ešče horší,že ně trvalo deně než sem usnůl minimálně hodinu,kolikráť aj tři.Alě od jistéj doby před nejakýma osmi roky sa ně přihodila jedna věc a od téj doby sem spávál jak budulínek.Večér lěhnůl,hneď usnůl,dvakráť za noc vyscať a ráno čilý jak rybka.To sa začíná cosi kurviť až včiľ poslědní dobů.No,chuj s tým,jaksi bylo,jaksi bude,asi budu chodiť do cích o půl desátéj jak Laďa a pak uvidíme.A na ty malé vykurvence si budu museť také posvítiť.A jaktože ty děvky komáří furt zerů enom mňa a na moju kerá sa válě vedľa mńa z vysoka serů,to ně kurva vysvětlěte.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

DanculSK

#5533 Nový příspěvek od DanculSK »

dneskaj uspešne vymenene vsetky ložiska na gazovej naprave,,,, :wink:
už len doštelovať (z jednej strany musím odobrať podložky), a zmontovat na komplet napravu,,,,
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

vitex

#5534 Nový příspěvek od vitex »

Za vydatné pomoci naší malé treperendy jsem dnes částečně vyklidil trucovničku a v sobotu můžeme navážet obráběcí stroje.

Obrázek

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5535 Nový příspěvek od Antony30011 »

Obrázek
stále vaříme :prace:

Zamčeno

Zpět na „Putyka“