ITS píše:Souhlasím. Také jsem přemýšlel, jak se dostal k výměně střechy na poslanecké sněmovně.Marie píše:moc hezká větašpalek píše: Dostaly svině nové tašky.
Aspoň jedna fotka z naší "poslanecké sněmovny"
Dnes jsem dělal totéž,s tím, že jsem o krok dál.vitex píše:Takže jsem vlastně dnes neudělal nic.
Oloola píše:Ahoj,ty volě,dneskaj su jak pokřápaný po palici,tož sem si dál už druhé kafé.Spať sem šél při půl jednéj,o půl třetí sem ešče nespál a v šest už sem býl naspaný.Že sa na to,kurva,nevyseru,co všecko musí čověk přeskájať než zhebne.A poslědní dobů je to každů chvíľu.Předevčerajšky jak by zmet,ve dvě v noci sem jél pro moju do práce,tož sem si šél o půlnoci lěhnůť alě oko sem stéjně nezavřél,ve dvě sem sa projél noční krajinů,kurva,policajti byli zapichlí v chrástí a dřímali jak barini a já sem pak až do štyřech zaséj nemoh zabrať a v sedm už sem býl naspaný.Do piče a to ňa dnešní noci dožhrál jakási neskutečná děvka komár.Tož sem ho po třikráť naháňál jak debil,že mu vytřepu z huby všecky zuby alě ten hajzľ sa dycky desi zašíl,šak sem mu aj rožnůl na chodbě ať si lětí za světlem alě ten vykurvenec ně na jakési světlo srál a gdesi v klidu číhál na Olina až si zaséj lěhne.Našél sem tu fenu až ráno v tych šest ráno,tož sem mu dolámál všecky hnáty a to už sem býl tak rozblůkaný,že už sem rači stanůl.