fortschritt ZT 303
Moderátor: DYK
-
Re: fortschritt ZT 303
ahoj tak dnes jsem sehnal dvojcinnou pistnici ale chtěl jsem se zepať na vas nazor ohledně její síly aby to utlacila. Pistnice je v zasunutem stavu od středu oka do druhého středu 50cm,průměr celého těla je 60mm a průměr pistu je 28mm . Děkuji za názory a rady;-)
urcitě ti to utlačí hlavně je třeba to pořádně změřit aby měla dostatečnej výsuv aby sis tím nezmenšil rejd.pavel zt-300 píše:ahoj tak dnes jsem sehnal dvojcinnou pistnici ale chtěl jsem se zepať na vas nazor ohledně její síly aby to utlacila. Pistnice je v zasunutem stavu od středu oka do druhého středu 50cm,průměr celého těla je 60mm a průměr pistu je 28mm . Děkuji za názory a rady;-)
-
dík za názor já to právě musím o volnu zkusit vyheverovat a zkusit krajní polohy a nebo to zkusím zkouknout jak říkal CBS napojit na originání páku serva a tím bych nic nezmenšil
-
Hlavně si vyber nějaké vhodné místo na tu pístnici,počítej s výkyvem nápravy a hlavně je potřeba vyrobit betelné úchyty,aby ti něco ve 40ti kilometrové rychlosti na tom neruplo,to by jsi se pak roztrhal smíchy.
Osobně bych volil hrubší pístnici.
Už jsem to tu dával,šel bych do takovéto jak jsme to tehdy řešili na té stavbě z Ify:
Osobně bych volil hrubší pístnici.
Už jsem to tu dával,šel bych do takovéto jak jsme to tehdy řešili na té stavbě z Ify:
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
-
Tak mi už přišla objednaná sedačka spolujezdce,kterou si chci napasovat do ZTéčka,je to model ze starých UŘ1ček a tady ji mají si myslím za velmi dobrou cenu,je pěkná a betelná a myslím,že se neprohne ani pod fortelným chlapem
http://www.monsta.cz/nahradni-dily-na-t ... -5911-7300
Poulm , potom hoď fotopoulm píše:Tak mi už přišla objednaná sedačka spolujezdce,kterou si chci napasovat do ZTéčka,je to model ze starých UŘ1ček a tady ji mají si myslím za velmi dobrou cenu,je pěkná a betelná a myslím,že se neprohne ani pod fortelným chlapem
Nazdar , nemáte niekto napisane tel. čislo na inzerat z Krupiny co bola ZT 303 na rozpredaj za šrotovú cenu ? Cca tak pred dvomi mesiacmi ?
-
Obvolane majitel si myslel,ze to 7,5t a ze mu daju madari po 10korun za kg tak to vychadzalo na 2500€ a ked si k tomu prihodis 2-3 stovky,tak to si mohol mat moj pojazdny kus s spz...rozpredavat to tiez nechcel...bolo to na lazoch pri trpine,ja som uz pri tom nemcovi bol a ten tam tak stal uz asi 10rokov.skratka vyhodene peniaze. Co potrebujes?zetorček píše:Nazdar , nemáte niekto napisane tel. čislo na inzerat z Krupiny co bola ZT 303 na rozpredaj za šrotovú cenu ? Cca tak pred dvomi mesiacmi ?
-
Je mnoho takových,kteří si myslí,že ten jejich pomník zarostlý v zemi po ráfky má hodnotu zlata a nechtějí si to nechat vymluvit,ale to je jedno,ať si to prodávají za kolik chtějí o tom je to trh,buď prodá nebo ne.
Je třeba toho sledovat víc a vybrat někoho rozumného s kým se dá rozumně dohodnout a pořídit k oboustranné spokojenosti.
Teď ke konci a začátku nového roku se toho bude objevovat hodně za zajímavé peníze.
Třeba obdivuji tento inzerát,už to prodává tolik roků,že to ani neumím spočítat :
http://stroje.bazos.cz/inzerat/41665760 ... raktor.php
Je třeba toho sledovat víc a vybrat někoho rozumného s kým se dá rozumně dohodnout a pořídit k oboustranné spokojenosti.
Teď ke konci a začátku nového roku se toho bude objevovat hodně za zajímavé peníze.
Třeba obdivuji tento inzerát,už to prodává tolik roků,že to ani neumím spočítat :
http://stroje.bazos.cz/inzerat/41665760 ... raktor.php
Myslim že 3000€ je dosť veľa za toto , pričom to nema ani SPZ , zadne závažia , a pred cca dvomi rokmi to kúpil za šrotovú cenu z Rajeckých Teplic .http://stroje.bazos.sk/inzerat/44270308/Zt-303.php
-
Ahoj kluci, tak jsem dnes při brouzdání internetem našel inzerát na zt-303 a přitom jsem si poznal, že se jedná o mé bývalé zt-303, které jsem před třemi lety prodal chlápkovi do vyvážečky....do dnes mě to mrzí jelikož byl v super stavu a se spoustou ND tak na inzerát jukněte a třeba najde nějaké dobré ruce.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/42072336 ... ZT-303.php
http://stroje.bazos.cz/inzerat/42072336 ... ZT-303.php
-
Evidentně na tom nový majitel nic nepodělal a nyný je to odstavené v kopřivách,nejspíš ho opravdu byla škoda prodávat
Nicméně těch 85tis je už taky dost,tolik bych už za staré ZTéčko nedal když od 100tis jdou již koupit 323ky,ale to je věcí názoru.
Problém bývá v tom,že při koupi jak je studený olej v převodovce,tak to řadí dobře a není hlučná,ale když se vše dobře v zátěži zahřeje,tak to začne vydávat šílené zvuky.
Moje ZTéčko,jak je studené,tak jde krásně potichu,ale po nějaké té hodině práce v poli začne převodovka pěkně kvičet.
Čím dál větší achylová pata u těch 303jek je ta převodovka. Motor,přední náprava atp. jde poléčit,ale bez origo věcí do převodovky je to dost komplikované.
Nicméně těch 85tis je už taky dost,tolik bych už za staré ZTéčko nedal když od 100tis jdou již koupit 323ky,ale to je věcí názoru.
Problém bývá v tom,že při koupi jak je studený olej v převodovce,tak to řadí dobře a není hlučná,ale když se vše dobře v zátěži zahřeje,tak to začne vydávat šílené zvuky.
Moje ZTéčko,jak je studené,tak jde krásně potichu,ale po nějaké té hodině práce v poli začne převodovka pěkně kvičet.
Čím dál větší achylová pata u těch 303jek je ta převodovka. Motor,přední náprava atp. jde poléčit,ale bez origo věcí do převodovky je to dost komplikované.
-
Je to tak nestaral se o něj vůbec. Prodaval jsem mu ho v daleko lepším stavu bohužel zpět to vzít nelze