CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Včera se s návštěvami netrhly dveře. Máme tu na víkend malou skorošvagrovou,odpoledne přijela neteř se synovcem, do toho synátor s přítulkyní a v chaloupce bylo veselo.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Čo to máš za mašinku, a aké tam idú ložiská SKF? Mne sa pri otáčkach nad tisíc začína mierne zahrievať krížová hlava, asi ma to tiež neminie. A to som ju pred pár rokmi kúpil novú[/quote]
Ta moje není,je to nějaké centrum od Tajmacu,ložiska SKF bych nikdy nikomu nenamontoval.Jsou tam FAG a NSK a točí 6 000 otáček.Pro zajímavost:celá souprava sedmi ložisek stála pouhých 70 000,-Kč.
Ta moje není,je to nějaké centrum od Tajmacu,ložiska SKF bych nikdy nikomu nenamontoval.Jsou tam FAG a NSK a točí 6 000 otáček.Pro zajímavost:celá souprava sedmi ložisek stála pouhých 70 000,-Kč.
Včerejší exkurze do soukromé sbírky ,,našeho,,souseda co také obývá Sychrovský kopec.
Vzalo mě to za srdíčko,dobrá práce a věřím že jednou se najde společná řeč a sbírka bude veřejně přístupná,stojí to za to.
Jeho sen je postavit letecké muzeum Český ráj.
http://petrpaluba.rajce.idnes.cz/Letist ... _Hradiste/
Vzalo mě to za srdíčko,dobrá práce a věřím že jednou se najde společná řeč a sbírka bude veřejně přístupná,stojí to za to.
Jeho sen je postavit letecké muzeum Český ráj.
http://petrpaluba.rajce.idnes.cz/Letist ... _Hradiste/
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já netušil, že se dá i Jitrocel skapat Ale ať ti chutná.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Ten se maceruje.Britt píše:Já netušil, že se dá i Jitrocel skapat Ale ať ti chutná.
A já dokonce vím, ne co jsi dělal, ale co budeš dělat?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Uhodl,ráno jdu stěhovat dílnu a koupím si k tomu rum,protože lékem se musí šetřit.DYK píše:A já dokonce vím, ne co jsi dělal, ale co budeš dělat?
Aha?! No to jsem ale zrovna nemyslel. Dovezu ti samicu od hada.
Vy budete pářit hady??
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Víťo, rum to netopíš že na zahřátí?
Budu na Tebe vzpomínat protože budu ráno hodně, ale hodně brzo vstávat. V 5:00 a jedu do práce, ostatně jako i dneska. Ve svátek do práce, ale lepší šichta, to kolega jde na odpolední. To je hodně blbí. Všichni doma a on na odpolední. Já byl minule toho 28. 10 na odpolední a takoví to je divný, všichni doma a já na odpolední.
A ono to teď uteče jako dneska. Než se rozkoukám, tak budeš vstávat i Ty!
A uklízení v dílně, to u mě by to byla hrůza! Neměl bych to kam dávat. Už není nikde vůbec plac. V nové mám narovnaný natřený články k radiátorům asi 60 ks. Ještě asi 20 ks nastříkat to jsou ty děrovaný ty válečkem nejdou natírat. A budou připravený na smontování. Musím vyrobit přípravek na montáž. Aby to bylo na stojato a neodřelo se to moc. Potom odřeniny přejedu válečkem. Ale aby to šlo dobře sestavovat a šroubovat. Ještě jsem nebyl za kámošem, aby mi sehnal to těsnění. No pořát je co dělat.
Budu na Tebe vzpomínat protože budu ráno hodně, ale hodně brzo vstávat. V 5:00 a jedu do práce, ostatně jako i dneska. Ve svátek do práce, ale lepší šichta, to kolega jde na odpolední. To je hodně blbí. Všichni doma a on na odpolední. Já byl minule toho 28. 10 na odpolední a takoví to je divný, všichni doma a já na odpolední.
A uklízení v dílně, to u mě by to byla hrůza! Neměl bych to kam dávat. Už není nikde vůbec plac. V nové mám narovnaný natřený články k radiátorům asi 60 ks. Ještě asi 20 ks nastříkat to jsou ty děrovaný ty válečkem nejdou natírat. A budou připravený na smontování. Musím vyrobit přípravek na montáž. Aby to bylo na stojato a neodřelo se to moc. Potom odřeniny přejedu válečkem. Ale aby to šlo dobře sestavovat a šroubovat. Ještě jsem nebyl za kámošem, aby mi sehnal to těsnění. No pořát je co dělat.
Dovez,já ji někam založím.Na počkání to ale nebude,nejdříve v úterý.Mašina je zaskládaná a času je málo,udělám Ti ji v práci.A vem si šoféra.
Ne,jejich manželky.staník píše:Vy budete pářit hady??
V pět?To už jdu pomalu na snídani.ota píše:Víťo, rum to netopíš že na zahřátí?
Jo jo, přesně. Ale "výhedově"!! V úterý mě vytáhnou štychy a musím počkat až mě splaskne huba.vitex píše:Ne,jejich manželky.staník píše:Vy budete pářit hady??