TKčko z Novoměstska
Re: TKčko z Novoměstska
viem že sa tam niečo riešilo aj tye vzdialenosti od PULDrápalíka mám ale písal že ta vzdialenost medzi radličkami by mala byt večšia preto zhanam aj informácie o inych kombinátoroch a neako by som si to dal do kopi
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Můžu ti poměřit ten co budu kupovat, až se k němu dostanu ten dělal pěknou práci
tak to by som ti bol velmi povdačný a aj neaku foto by som prijal
ZETOR je životní styl
ZETOR je životní styl
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
U vás ty vlečky rostou v lese ne?
Pěkná pajka
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Chcem sa opytat, ako si spokojny s tou pasovou hrabackou? Co je to za typ? Da sa pouzit aj na obracanie,alebo len na zhrabovanie?
Lebo mam moznost nieco podobe kupit a neviem sa rozhodnut. Bolo by to na max 20arov rocne.
Vdaka
Keď to nejde silou... tak to ide väčšou silou :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se k Tomovi pěkná Pajka, taky jsem po nějaké jednu dobu koukal
- Martin_TDi
Pěkně rozšiřuješ pracovní park ! 8)
No PAJku se vždycky chtěl je to kárka jak víno
No výrobní označení obraceče se SO 160 já ho používám jenom pro nahrnování protože mám velký obracák za traktor
ale zkoušel jsem s ním i obracet a de to pěkně jestli máš možnost tak bych neváhal
Tak a nějaké aktuální foto
No výrobní označení obraceče se SO 160 já ho používám jenom pro nahrnování protože mám velký obracák za traktor
ale zkoušel jsem s ním i obracet a de to pěkně jestli máš možnost tak bych neváhal
Tak a nějaké aktuální foto
ZETOR je životní styl
Ahoj,mám dotaz.Na některých fotkách máš třetí bod uchycenej na desce a na jiných v tý pohyblivý části za kterou tahá píst. jakej je v tom rozdíl?
Dodělávám na svůj samoděl hydrauliku,sehnal jsem celej zadek z nějakýho podobnýho stroje,ale uchycení na 3.bod je pouze na tom táhle od pístu.
Díky za reakci.
Dodělávám na svůj samoděl hydrauliku,sehnal jsem celej zadek z nějakýho podobnýho stroje,ale uchycení na 3.bod je pouze na tom táhle od pístu.
Díky za reakci.
No nejlepší je to nasadit na desku tak to je originál ale my máme i toto řešení je problém že
když to nasadím na pohyblivou část tak nejde pustit hydrauliku až dolů tak to využívám pouze u tahání vleku aby to nebyl závěs tak podražený ale nejradši to mám nasazený v desce protože mám jistotu že se to neutrhne Tak snad to tak stačí
když to nasadím na pohyblivou část tak nejde pustit hydrauliku až dolů tak to využívám pouze u tahání vleku aby to nebyl závěs tak podražený ale nejradši to mám nasazený v desce protože mám jistotu že se to neutrhne Tak snad to tak stačí
ZETOR je životní styl
Všechno nejlepší
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent