CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
pani-kenybzova

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#5371 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

ola píše:Ahoj,ty volě,já su teda ostuda.Né,že sem tam nigdy nebýl alě ani sem vůbec nětušíl,že tam neco jak toť jakýsi světlov je.A
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%BD_Sv%C4%9Btlov :)

pani-kenybzova

#5372 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

bohužel Světlov není tak pěkný jak jsme si mysleli....

Vladimír2

#5373 Nový příspěvek od Vladimír2 »

...na Novém Světlově jsme byli s maminou v r. 2007 , tedy před rekonstrukcí . To tam ještě bylo muzeum bojkovicka...

Obrázek

Pavel

#5374 Nový příspěvek od Pavel »

dneska rano sme s klukem byly podivat na burze tak se něco sehnalo byl tam pan co mel věci na zetor 25- vlozky s pistama ,hlavu ,kliku vstřiky , kliky startovaci ,tesneni pod hlavu , casti vstrikovacich cerpadel v zal sem od tel číslo kdyby někdo něco chtěl tel je 775996174

Ursus 73

#5375 Nový příspěvek od Ursus 73 »

sviatok, nesviatok...doobeda pracovne :prace: naštartovali sme majora, cúvol ku kabíne, pokračovanie viď obrázková príloha: ObrázekObrázekObrázekObrázek všetko vo dvojke s otcom, naobed sme urobili fajront :pivo:
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

pani-kenybzova

#5376 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

Vladimír2 píše:...na Novém Světlově jsme byli s maminou v r. 2007 , tedy před rekonstrukcí . To tam ještě bylo muzeum bojkovicka...

Obrázek
tož to vypadal možná líp :-/

sekalsemmalo

#5377 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

sekal sem.jednu zakázku.nak sem se nevěnoval řizení,něco sem si rovnal v traktoru a vynechal jsem,tak jsem couvnul a NAJEDNOU se z traktoru,jako z motoru zahulilo.bílej dým se válel všude pod traktorem.tak se něco vysralo.polil mě smrtelnej pot.vyskočím a jdu ohledávat.voda ,dobrý.olej z přepadu?nic.zvuk stroje?dobrý.smrad?spálenej řemen sekačky?ne.no,nepřišel sem na to.jedině,že by v té louce rostly už značně zraly PÍCHAVKY.fuj,to sem se lekl......dosekal jsem to......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sychrovak

#5378 Nový příspěvek od sychrovak »

Tak jsem vezl ráno syna do školy a na Evropě 2 šel remix s naším prezidentem...........syn vyprsknul smíchy a jestli to je náš prezident opravdu.Říkám zeptej se paní učitelky ona ti určitě vysvětlí proč p. Miloš Zeman - prezident České republiky takhle mluví...........řekni ji ať ho sundá ze zdi když Vám má jít příkladem.Tak jsem zvědav zda se ji zeptal :)))
http://www.extra.cz/lidova-tvorivost-v- ... ku-daremix
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

arid
Kontaktovat uživatele:

#5379 Nový příspěvek od arid »

A taky bys mohl synkovi vysvětlit, že ta kunda z toho remixu je členka ruské skupiny Divoké kundy. Ano, té skupiny, co na ní ujíždí náš pan rakouský kníže Šláfenberg a měl bys mu v rámci vzdělávání moderním uměním pustit ten klip, jak jedna jejich členka v supermarketu souloží s kuřetem, a tuším že dokonce z mraženým. To je kultúra, to je umění, hurááá.

http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5380 Nový příspěvek od Antony30011 »

sychrovak píše:Tak jsem vezl ráno syna do školy a na Evropě 2 šel remix s naším prezidentem...........syn vyprsknul smíchy a jestli to je náš prezident opravdu.Říkám zeptej se paní učitelky ona ti určitě vysvětlí proč p. Miloš Zeman - prezident České republiky takhle mluví...........řekni ji ať ho sundá ze zdi když Vám má jít příkladem.Tak jsem zvědav zda se ji zeptal :)))
http://www.extra.cz/lidova-tvorivost-v- ... ku-daremix
Po světě chodí tolik teroristů a na Hradčany žádnej nezavítá :-/

Nelinář

#5381 Nový příspěvek od Nelinář »

Do téj dlážky chtěl hodiť ten polystyrén,říkám mu,že mu ju uteplím celů alě to zas nechťél,že by mu v ní bylo hórko.tož mu říkám,udělám Ti ju věčí aj s předsíňů aby na ňho přímo nefučalo alě prý je to zbytečnosť,tož nevím.
]
Eště by to chtělo rýny, pořádnů krytinu a a aj hromosmod, pěkná práce

Luba 2

#5382 Nový příspěvek od Luba 2 »

Začínám kupovat dárky k Vánocům. Už mám jeden.

ola

#5383 Nový příspěvek od ola »

ola píše:Ahoj,ty volě,já su teda ostuda.Né,že sem tam nigdy nebýl alě ani sem vůbec nětušíl,že,dá sa řécť kůsek od chalupy neco jak toť jakýsi světlov je.A gdyž už su tu,tož Já sem včera zhlobíl toť ořechovi bůdu a dneskaj sem ju natřél podruh,zitra potřetí,přikryť a može sa psík stěhovať.Néni to pro mňa a ani bych sa tým pro kohosi nezabývál alě už od ľéta ňa prosíl od mojí bratranec lěsti bych mu nestlůk bůdu.Původně měl bůdu zabudovanů v rohu kólně alě přestěhovál sa do tak zvaného chudobinca a protože si psíka vzál sebů,tož gdyž bylo pěkně uvázál ho vénku u plotka alě gdyž chcalo,tož ho musí brať do vnitřku a že tam má enom jednu cimru,tož potřebuje nejaké bývání aj pro psíka.Normálně bych sa vysrál komsi jebať s jakůsi bůdu alě pro ňho sem to udělál s chutí a rád.On ně totiž také pomoh gdyž sem stavíl,tož su rád,že mu možu aspoň kapku oplatiť.Samo,že sem mu už nejedenkrát lědaco pomoh alě to ně vůbec nevadí,gdyž možu tož pomožu.Do téj dlážky chtěl hodiť ten polystyrén,říkám mu,že mu ju uteplím celů alě to zas nechťél,že by mu v ní bylo hórko.tož mu říkám,udělám Ti ju věčí aj s předsíňů aby na ňho přímo nefučalo alě prý je to zbytečnosť,tož nevím.

Ahoj,sa směješ Neli alě původně sem to fakt chťél přikryť plěchem alě pak sem uvážíl,že by to bylo zbytečná drahota a tož to jistila koženka.Také tam nejaký ten rok vydrží,skoro bych řek,že teho posíka to přežije a pak sa uvidí.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

DanculSK

#5384 Nový příspěvek od DanculSK »

dnes školenie v praci,,,
protipožiarna ochrana v mimopracovnom čase :typek:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Leo

#5385 Nový příspěvek od Leo »

Na protipožární ochranu ze školy si pamatuju velmi dobře.
1 - zachovat paniku
2 - pořádně přikládat, hasiči jsou daleko .. :smich: :smich: :smich:
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“