MT8-050 Tomáš
Re: MT8-050 Tomáš
Rozvaděč ti odstaví i 50ka, protože prioritní ventil bude přednostně napájet orbitrol. Dávat dva písty 50x32x100 je blbost, jsou moc velké a úplně by se oslabily nosníky blatníků. Budu dávat, jak píšeš, 40x22 a závitové oko musím dovyrobit.
Nebudu male na tu 80ku orstu? kolko otacok volantu ti to vychadza? Mislim ze dost malo, ja som to pocital na 50ku a vyslo my to akurat 4.2 otacky ako je to aj teraz. A ako chces dorabat to nastavovatelne oko, nebojis sa ci ti to vydrzy ked to budes prevarat?
Zatím mě vychází reid na 3,3 otáčky volantu se dvěma písty 40x22x125. Vařit nic nebudu, oka udělám z jednoho kusu.
A ako spravis zavit do tej piestnej tyce? A nemas tie piesty s velkym vysuvom? vseci davaju len vysuv 100mm.
Na soustruhu.
Délka pístů vyjde, když se uchycení posune blíž ke spojovačce. A kdyby ne, tak je zkrátím.
Délka pístů vyjde, když se uchycení posune blíž ke spojovačce. A kdyby ne, tak je zkrátím.
Tak vela stastia nech ti to vide. A ides davat aj nejaky poistny ventil pred orbitrol?
není potřeba, mám prioritní ventil
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Koukám základ z muliny Takže korba 200x120 a třístranný sklápěč??? Pěkný,jen by to chtělo nějaké 10-12 nebo 10-15 kola,bude to dělat koleje a bořit se
jj je to 3 stranná sklpoka :-) Kola by se mi líbila širší ale problém je že by se nevešli pod korbu když ji sklopím.
Možná menší na průměru. Uvidím, chce to ještě doladit
Možná menší na průměru. Uvidím, chce to ještě doladit
Ta vlečka sice vypadá pěkně, ale bude s ní ten samý problém, jako mám já. Ten kdo ji dělal, tak neuvažoval a dal nápravu doprostřed. Naložit cokoliv na vlečku, která není zapojená v traktoru nelze, neustále při jízdě poskakuje v závěsu.... Radím hned - převařit. 1/3 délky korby od zadu.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tato vlečka je na prodej. Dnes jsem si přivezl sklopku
Nevím jestli to byla reakce na ten můj příspěvek, ale měl jsem právě na mysli tu novou vlečku. Taky mám shodou okolností takovou sklopku se základem v mulině.oisoft píše:Tato vlečka je na prodej. Dnes jsem si přivezl sklopku
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
aaa tak jsem už doma :-)