sorry za preklep
na čerpadle mam samozrejme spraveny domec s ložiskom a to čerpadlo uplne bez oleja nebežalo nikdy, ono to huči už odkedy ho mam, takže ak je to čerpadlo tak už asi v ťahu ked som ho kupil....
skusim asi najskor druhe čerpadlo, jedno si viem zaobstarať na vyskušanie a potom uvidim no....
každopadne ďakujem za rady...
rozvádzač
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvádzač
Za málo No pokud je okruh volně průchozí v neutrálu, všechno je zapojené jak má a čerpadlo hučí, tak by to mělo být čerpadlem
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Ahoj, nechcem zakladat novu temu, tak sa pytam tu, tu sa to hodi. Mam rozvadzac s tromi packami, na prvu dvojcinny priamociary hydromotor ( na zadne rameno ), na druhu klasicky hydromotor a na tretiu rychlospojky na externe pripojenie. Vsetko v pohode islo, no zrazu mi to prestalo ist, pouzivam skoro stale len prvu packu na zadne rameno. Ked pozrem do nadrze olej pekne cirkuluje, ziadna pena. Urobilo mi to aj predtym, ale potom sa to zas rozbehlo. Napadlo ma, ze bude asi spina v poistnom venitle rozvadzaca, nakolko v okruhu chyba filter, predchadzajuci majitel ho tam nemal a ja som zatial nemal cas ho tam dat. Moze to byt tym ?
Jak to popisuješ ,že jednou to jde a pak ne ,takto se projevuje nepřímo řízený pojistný ventil,přes ,který protíká olej s nečistotami(bezfiltru).Přímo řízený ventil má kuželku na kterou tlačí pružina stlačováná seřízovacím šroubem.Nepřímo řízený ventil má dvě šoupátka,dvě pružiny,kuželku a seřízovací šroub,ve spodním šoupátku je malá dírka ,která ,když se ucpe nečistotami ,tak hydr.systém nepracuje.Tento ventil použivají rozváděče Jihlavan s páčkami kolmymi na osu šoupatek rozváděče.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Jinak řečeno kup filtr, vyměň olej, vyčisti nádrž atd, vyčisti ventilek, naplň okruh a mělo by to makat
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Ano chystam sa na to.