CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
helé, vy dvá
no jo dostali jste nás 1:0 pro Vás
každopádně kdy vy dostanete tu odvahu a ukážete nám svůj pekáč buchet, estli pak ho vůbec máte
každopádně kdy vy dostanete tu odvahu a ukážete nám svůj pekáč buchet, estli pak ho vůbec máte
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
No, já mám spíš baťoh ale na svůj věk jsem na tom prý ještě dobře.Marie píše:helé, vy dvá
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dnes opět nic jelikož jsem musel hlídat naši nemocnou Tasemnici Elišku. Asi už nic nevybuduji.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
To néni baťoh, ale motor pro to kladivo tam důleBritt píše:No, já mám spíš baťoh ale na svůj věk jsem na tom prý ještě dobře.Marie píše:helé, vy dvá
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
arid píše:To néni baťoh, ale motor pro to kladivo tam důleBritt píše:No, já mám spíš baťoh ale na svůj věk jsem na tom prý ještě dobře.Marie píše:helé, vy dvá
Já dnes kamarádovi na pohřbu, tak popíjím na jeho památku.
kurňa, s betónem mám taky příhodu, kdysi v práci se stěhoval karusel a že teda podbetónovat, místní zedník radil co kde vykopat co nachystat velkolepé plán jak co bude a tak na druhé deň dojel domichávač vyblil to na zem vedle sóstruhu a co teď, kde je ten mistr zednická hledám hledám a ta sviňa ležel na zemi na šatně ožralé jak hovado spíš skoro mrtvé tak co stym, za prvni uklidit opilca aby ho vedení nevidělo aby mu zas nedali áčko a pak jit kydat betót, nakydal sem cosi pod sóstruh do všeckéch dír co byly po dilně nachystany a zbévalo odhadem takové kubik betóna no zednik ludra se ožere a co já kurva stym, tak sme s kamošem eště schody vyméšleli a udělali a nové příjezd a todle a tamdle a onde zbytek sme naházeli za dilnu do kopřiv řikám seru nato už ať je to jak chce
jinak eště plech buchet to je pro mě pozvánka k hostině, nélepší makovy, buček to mě moc neleze
jinak eště plech buchet to je pro mě pozvánka k hostině, nélepší makovy, buček to mě moc neleze
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
-
hoši,dřevem až z ameriky se bude u sekalsemmalů topit.z jůesáá.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Baťo !! Holky to je pekáč, co!? Je řada na vás...
Taky mrkněte jak je v lesku.DAFcif píše:Baťo !! Holky to je pekáč, co!? Je řada na vás...
neni pekáč jako pekáč
ináč rovnačka plechu maká jak fík plechy na šuplík pod brusku jsou vypálené jen to svařit namotovat
plnovýsuvy a bude sa lakovat eště udělám nejaké krytování uvidím jak to bude s tím šuplíkem vypadat
narexka je taky opravená tož tak každý den něco
teď budu dělat chladící jednotku pro indukční ohřev ke kovacímu lisu pak k tomu dodělám automaticé podávání atd
ináč rovnačka plechu maká jak fík plechy na šuplík pod brusku jsou vypálené jen to svařit namotovat
plnovýsuvy a bude sa lakovat eště udělám nejaké krytování uvidím jak to bude s tím šuplíkem vypadat
narexka je taky opravená tož tak každý den něco
teď budu dělat chladící jednotku pro indukční ohřev ke kovacímu lisu pak k tomu dodělám automaticé podávání atd
tak tady je muj pekáč buchet http://postimg.cc/image/yih2v3hj5/
malej traktorista v malým traktoru
dnes ma poctil navštevou mholak
je takpovediac z poza kopca
je takpovediac z poza kopca
- pani-kenybzova
Ahoj,ty volě,já su teda ostuda.Né,že sem tam nigdy nebýl alě ani sem vůbec nětušíl,že,dá sa řécť kůsek od chalupy neco jak toť jakýsi světlov je.A gdyž už su tu,tož Já sem včera zhlobíl toť ořechovi bůdu a dneskaj sem ju natřél podruh,zitra potřetí,přikryť a može sa psík stěhovať.Néni to pro mňa a ani bych sa tým pro kohosi nezabývál alě už od ľéta ňa prosíl od mojí bratranec lěsti bych mu nestlůk bůdu.Původně měl bůdu zabudovanů v rohu kólně alě přestěhovál sa do tak zvaného chudobinca a protože si psíka vzál sebů,tož gdyž bylo pěkně uvázál ho vénku u plotka alě gdyž chcalo,tož ho musí brať do vnitřku a že tam má enom jednu cimru,tož potřebuje nejaké bývání aj pro psíka.Normálně bych sa vysrál komsi jebať s jakůsi bůdu alě pro ňho sem to udělál s chutí a rád.On ně totiž také pomoh gdyž sem stavíl,tož su rád,že mu možu aspoň kapku oplatiť.Samo,že sem mu už nejedenkrát lědaco pomoh alě to ně vůbec nevadí,gdyž možu tož pomožu.Do téj dlážky chtěl hodiť ten polystyrén,říkám mu,že mu ju uteplím celů alě to zas nechťél,že by mu v ní bylo hórko.tož mu říkám,udělám Ti ju věčí aj s předsíňů aby na ňho přímo nefučalo alě prý je to zbytečnosť,tož nevím.
Naposledy upravil(a) ola dne sob lis 01, 2014 10:25 pm, celkem upraveno 1 x.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240