CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Hned jak jsem přišel z práce,tak jsme si pustili s Tasemnicí pohádku "Císař a tambor".Dnes jsem vyhrál.
Ahoj, tak já mám před sebou perný víkend. Většinou to je co jste dělali, ale já mám co budu dělat.
Zítra budu betonovat vrchní beton v dílně. Před chvílí jsem dorazil a ještě poslední dodělávky. Vyrovnání trubek do roviny, aby bylo na zítra připraveno. Ráno asi mezi 7 a 8 hodinou mi kámoš přiveze z betonárky 2,5 kubiku betonu a už to začne. Půjčil jsem si na to tu vybrační lištu v půjčovně. Je se spalovacím motorem. Takovej jak píše Kenybz ,,zgarp" Maník to tam ještě když jsem přijel látoval zdrhovačkama. Upadnul mu nějakej kryt u toho. Potom mi dal školení, tadyhle sytič, trochu plynu a natáhnout. A asi na dvacátý tyhání to brklo. Potom zase nic. No a nakonec to teda rozohnil. Pak když to bylo už teplí tak to chytalo. No snad to půjde s tím vybrovat a hutnit. Bude se makat naplno. Povídal ten pán, že se tam nahází beton a jen se to táhne a ono si to už rozprostře a zhutní samo. Po trubkách vyrovnanejch do roviny. Potom se to po vyndání trubek zahladí a mělo by to bejt ok.
No a v neděli má přijít kámoš klempíř!! Konečně že mi dodělá plechování a okapy na dílně. Ani jsem neceknul, když přijel a ptal se jestli se mi to v neděli hodí. Samo že hodí, však na něj čekám přez rok! Sice nerad, ale co už budu muset vstávat brzo ráno i v něděli. Ale musím to přežít. Tak budou snad přez víkend dvě mouchy jednou ranou! Snad všechno klapne a betonu bude dost a okapy půjdou přidělat. Zase se mi to pohne na té stavbě!
Zítra budu betonovat vrchní beton v dílně. Před chvílí jsem dorazil a ještě poslední dodělávky. Vyrovnání trubek do roviny, aby bylo na zítra připraveno. Ráno asi mezi 7 a 8 hodinou mi kámoš přiveze z betonárky 2,5 kubiku betonu a už to začne. Půjčil jsem si na to tu vybrační lištu v půjčovně. Je se spalovacím motorem. Takovej jak píše Kenybz ,,zgarp" Maník to tam ještě když jsem přijel látoval zdrhovačkama. Upadnul mu nějakej kryt u toho. Potom mi dal školení, tadyhle sytič, trochu plynu a natáhnout. A asi na dvacátý tyhání to brklo. Potom zase nic. No a nakonec to teda rozohnil. Pak když to bylo už teplí tak to chytalo. No snad to půjde s tím vybrovat a hutnit. Bude se makat naplno. Povídal ten pán, že se tam nahází beton a jen se to táhne a ono si to už rozprostře a zhutní samo. Po trubkách vyrovnanejch do roviny. Potom se to po vyndání trubek zahladí a mělo by to bejt ok.
No a v neděli má přijít kámoš klempíř!! Konečně že mi dodělá plechování a okapy na dílně. Ani jsem neceknul, když přijel a ptal se jestli se mi to v neděli hodí. Samo že hodí, však na něj čekám přez rok! Sice nerad, ale co už budu muset vstávat brzo ráno i v něděli. Ale musím to přežít. Tak budou snad přez víkend dvě mouchy jednou ranou! Snad všechno klapne a betonu bude dost a okapy půjdou přidělat. Zase se mi to pohne na té stavbě!
tak oto vstávat a šup šup tak nech se ti ten betónek povede
Ten už vozí betón,je to nezmar a workoholik .))kenybz píše:tak oto vstávat a šup šup tak nech se ti ten betónek povede
Hlavně ať je písek kvalitní )
Taky potřebuji betonovat ale mám pracovní soboty do konce měsíce a v neděli jsem mrtvej.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já byl na hodinku v práci, pak jsem letěl koupit filc na izolaci trubek a teď omotávám staré rozvody ÚT v kotelně. Už jsem sežral asi metrák prachu, ruce mám popálený od trubek ale dílo se daří.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Ahoj,včéra sem býl na rázovéj vlně,tož nedělám nic,no,vařím oběd.Čověče Brite a to má co za důvod,že při takéj práci topíš a pak si pálíš ruky?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Olo, v kotelně je vedro jako v pekle. Proto to motám. Zbytek sklepa nechám, aby tam bylo teplo.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dnes sekačkou sbírání listí na zahradě, šlo to jak po másle. A nechal jsem přezout auto na zimáky.
Menil som predný snímač abs na aute, bol som na diagnostike, ktorý to robí, starý sa mi podarilo vybrať až po odvrtaní, vysekaní a vylámaní blickami taký tam bol zažratý. Založím nový snímač, po ktorý som bol ráno v obchode, idem sa reku previezť. A porucha abs svieti veselo dalej. To neni možné. Tak idem premerať ten nový snímač multimetrom, ohmy sa ani nehli, takže je zlý nový snímač. Je toto možné?
Ono někdy je třeba diagnostikou závadu vymazat z jednotky. A to,že diagnostika ukazuje špatnej snímač,může být nejen snímačem,ale i vedením k němu až do ř.j. nebo přímo ř.j.
Dneska pneuservis,2naše auta a 2 cizí.Ještě,že mám tu zdviž a utahovák
Jo a předtím jsem musel vytáhnout jedno z mých aut z půl metru bahna ,který máme na improvizovaným parkovišti na dětským hřišti,páč máme rozkopanou ulici.
Ještě,že máme traktůrek
Jo a předtím jsem musel vytáhnout jedno z mých aut z půl metru bahna ,který máme na improvizovaným parkovišti na dětským hřišti,páč máme rozkopanou ulici.
Ještě,že máme traktůrek
- pani-kenybzova
konečně jsme dneskáj očistili česnek, zítra ho zvážíme, bude toho tak 10 kilo
Ahoj kenybzovci,tož to sů sakra dobře zašetřené peníze a hlavně,ta chuť sa s tým šikmookým nedá ani zrovnať.A to vám stačí,či dokupujete a nebo Vám teho ešče zbude.
A my sme odpoledňa oškubali tři poslední husi.
A my sme odpoledňa oškubali tři poslední husi.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
- pani-kenybzova
Ahoj Olo, nejde až tak moc o ušetření, ale hlavně že je to domácí to je jiná chuť
většinů nám zbyde jako letos, česnek co zbýl z minulého roka skončil v hnoji, je to asi dva týdně co jsem ho vyhodila jaká škoda
většinů nám zbyde jako letos, česnek co zbýl z minulého roka skončil v hnoji, je to asi dva týdně co jsem ho vyhodila jaká škoda
To Kenybz, kdybys to viděl, jak já nadával! Začalo to když přijel kámoš, couval k dílně a Liazka tam lezla jako na poli. No tuhle jsem tam dělal ten výkop a bylo to takové nacucané vodou. No a on že trochu přejede aby to vysypal lepší. Jak s tím hnul dopředu do kopce, hotovo. Zapnul předek všechny kola se točily a ani se to nehlo. Podházeli jsme pískem a trochu se tam s tím porejpal. Nakonec to vysypal byl už skoro v tom narovnaném dříví napasovanej. Já ho pak vytáh traktorem a syn musel dojet pro ty uklízecí kola a uklidit silnici, bylo to jako by jezdil kukuřicí celej den. Silnice zmatlaná jak to z něj lítalo. .
Dobrý začali jsme betonovat. Jenže oni mu to dali s drtí, prej to tak berou na tu vybrační lištu do firem. Než jsme se to s tím naučili, tak to teda trvalo. Asi na prostřed dílny to je paráda. A jinak v mezích sil. Potom nám ještě zbylo deset koleček. Kruci kam s tím? Tak červenej trakturek vej z garáže, narychlo vyndat všechny věci a nafedrovat beton tam. Potom až jsem dodělal to v dílně ještě zvybrovat v té garáži. Na tu všechnu bídu a utrpení s drtí v betonu to dopadlo snad dobře. Přišli jsme se synem domů v 19:30 zmordovaný jako budíci. 2,5 kubíku betonu není to velké množství, ale ta drť v tom, to byl průser. To se stavělo a drho a koulelo no hrůza. Vůbec to nešlo zatáčet ani zgletovat. Je to za náma dobrý!
No a zítra ten klempíř. Uvidíme jak to zase dopadne. Má toho v plánu asi práci na tři dni. Tak uvidím co zvládne.
Obrázky zatím nemám, byla tma jako v ranci když jsme zhasli světla.
Dobrý začali jsme betonovat. Jenže oni mu to dali s drtí, prej to tak berou na tu vybrační lištu do firem. Než jsme se to s tím naučili, tak to teda trvalo. Asi na prostřed dílny to je paráda. A jinak v mezích sil. Potom nám ještě zbylo deset koleček. Kruci kam s tím? Tak červenej trakturek vej z garáže, narychlo vyndat všechny věci a nafedrovat beton tam. Potom až jsem dodělal to v dílně ještě zvybrovat v té garáži. Na tu všechnu bídu a utrpení s drtí v betonu to dopadlo snad dobře. Přišli jsme se synem domů v 19:30 zmordovaný jako budíci. 2,5 kubíku betonu není to velké množství, ale ta drť v tom, to byl průser. To se stavělo a drho a koulelo no hrůza. Vůbec to nešlo zatáčet ani zgletovat. Je to za náma dobrý!
No a zítra ten klempíř. Uvidíme jak to zase dopadne. Má toho v plánu asi práci na tři dni. Tak uvidím co zvládne.
Obrázky zatím nemám, byla tma jako v ranci když jsme zhasli světla.