CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
vitex

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#5311 Nový příspěvek od vitex »

Hned jak jsem přišel z práce,tak jsme si pustili s Tasemnicí pohádku "Císař a tambor".Dnes jsem vyhrál.

ota

#5312 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tak já mám před sebou perný víkend. Většinou to je co jste dělali, ale já mám co budu dělat.
Zítra budu betonovat vrchní beton v dílně. Před chvílí jsem dorazil a ještě poslední dodělávky. Vyrovnání trubek do roviny, aby bylo na zítra připraveno. Ráno asi mezi 7 a 8 hodinou mi kámoš přiveze z betonárky 2,5 kubiku betonu a už to začne. Půjčil jsem si na to tu vybrační lištu v půjčovně. Je se spalovacím motorem. Takovej jak píše Kenybz ,,zgarp" Maník to tam ještě když jsem přijel látoval zdrhovačkama. Upadnul mu nějakej kryt u toho. Potom mi dal školení, tadyhle sytič, trochu plynu a natáhnout. A asi na dvacátý tyhání to brklo. Potom zase nic. No a nakonec to teda rozohnil. Pak když to bylo už teplí tak to chytalo. No snad to půjde s tím vybrovat a hutnit. Bude se makat naplno. Povídal ten pán, že se tam nahází beton a jen se to táhne a ono si to už rozprostře a zhutní samo. Po trubkách vyrovnanejch do roviny. Potom se to po vyndání trubek zahladí a mělo by to bejt ok.
No a v neděli má přijít kámoš klempíř!! 8) 8) Konečně že mi dodělá plechování a okapy na dílně. Ani jsem neceknul, když přijel a ptal se jestli se mi to v neděli hodí. Samo že hodí, však na něj čekám přez rok! Sice nerad, ale co už budu muset vstávat brzo ráno i v něděli. :( Ale musím to přežít. Tak budou snad přez víkend dvě mouchy jednou ranou! Snad všechno klapne a betonu bude dost a okapy půjdou přidělat. Zase se mi to pohne na té stavbě! 8)

kenybz

#5313 Nový příspěvek od kenybz »

tak oto vstávat a šup šup :smich: tak nech se ti ten betónek povede 8) 8) 8)

sychrovak

#5314 Nový příspěvek od sychrovak »

kenybz píše:tak oto vstávat a šup šup :smich: tak nech se ti ten betónek povede 8) 8) 8)
Ten už vozí betón,je to nezmar a workoholik .))
Hlavně ať je písek kvalitní :))

Taky potřebuji betonovat ale mám pracovní soboty do konce měsíce a v neděli jsem mrtvej. :-/
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Britt

#5315 Nový příspěvek od Britt »

Já byl na hodinku v práci, pak jsem letěl koupit filc na izolaci trubek a teď omotávám staré rozvody ÚT v kotelně. Už jsem sežral asi metrák prachu, ruce mám popálený od trubek ale dílo se daří.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

ola

#5316 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,včéra sem býl na rázovéj vlně,tož nedělám nic,no,vařím oběd.Čověče Brite a to má co za důvod,že při takéj práci topíš a pak si pálíš ruky?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Britt

#5317 Nový příspěvek od Britt »

Olo, v kotelně je vedro jako v pekle. Proto to motám. Zbytek sklepa nechám, aby tam bylo teplo. :)
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Luba 2

#5318 Nový příspěvek od Luba 2 »

Dnes sekačkou sbírání listí na zahradě, šlo to jak po másle. A nechal jsem přezout auto na zimáky.

UR1SK

#5319 Nový příspěvek od UR1SK »

Menil som predný snímač abs na aute, bol som na diagnostike, ktorý to robí, starý sa mi podarilo vybrať až po odvrtaní, vysekaní a vylámaní blickami taký tam bol zažratý. Založím nový snímač, po ktorý som bol ráno v obchode, idem sa reku previezť. A porucha abs svieti veselo dalej. To neni možné. Tak idem premerať ten nový snímač multimetrom, ohmy sa ani nehli, takže je zlý nový snímač. Je toto možné?

KOŠŤÁL

#5320 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Ono někdy je třeba diagnostikou závadu vymazat z jednotky. A to,že diagnostika ukazuje špatnej snímač,může být nejen snímačem,ale i vedením k němu až do ř.j. nebo přímo ř.j.

KOŠŤÁL

#5321 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Dneska pneuservis,2naše auta a 2 cizí.Ještě,že mám tu zdviž a utahovák :pohar:

Jo a předtím jsem musel vytáhnout jedno z mých aut z půl metru bahna ,který máme na improvizovaným parkovišti na dětským hřišti,páč máme rozkopanou ulici.

Ještě,že máme traktůrek :pohar:

pani-kenybzova

#5322 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

konečně jsme dneskáj očistili česnek, zítra ho zvážíme, bude toho tak 10 kilo 8)

ola

#5323 Nový příspěvek od ola »

Ahoj kenybzovci,tož to sů sakra dobře zašetřené peníze a hlavně,ta chuť sa s tým šikmookým nedá ani zrovnať.A to vám stačí,či dokupujete a nebo Vám teho ešče zbude.
A my sme odpoledňa oškubali tři poslední husi.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

pani-kenybzova

#5324 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

Ahoj Olo, nejde až tak moc o ušetření, ale hlavně že je to domácí 8) to je jiná chuť :ano:
většinů nám zbyde jako letos, česnek co zbýl z minulého roka skončil v hnoji, je to asi dva týdně co jsem ho vyhodila :'( jaká škoda

ota

#5325 Nový příspěvek od ota »

To Kenybz, kdybys to viděl, jak já nadával! Začalo to když přijel kámoš, couval k dílně a Liazka tam lezla jako na poli. No tuhle jsem tam dělal ten výkop a bylo to takové nacucané vodou. No a on že trochu přejede aby to vysypal lepší. Jak s tím hnul dopředu do kopce, hotovo. Zapnul předek všechny kola se točily a ani se to nehlo. Podházeli jsme pískem a trochu se tam s tím porejpal. Nakonec to vysypal byl už skoro v tom narovnaném dříví napasovanej. Já ho pak vytáh traktorem a syn musel dojet pro ty uklízecí kola a uklidit silnici, bylo to jako by jezdil kukuřicí celej den. Silnice zmatlaná jak to z něj lítalo. .
Dobrý začali jsme betonovat. Jenže oni mu to dali s drtí, prej to tak berou na tu vybrační lištu do firem. Než jsme se to s tím naučili, tak to teda trvalo. Asi na prostřed dílny to je paráda. A jinak v mezích sil. Potom nám ještě zbylo deset koleček. Kruci kam s tím? Tak červenej trakturek vej z garáže, narychlo vyndat všechny věci a nafedrovat beton tam. Potom až jsem dodělal to v dílně ještě zvybrovat v té garáži. Na tu všechnu bídu a utrpení s drtí v betonu to dopadlo snad dobře. Přišli jsme se synem domů v 19:30 zmordovaný jako budíci. 2,5 kubíku betonu není to velké množství, ale ta drť v tom, to byl průser. To se stavělo a drho a koulelo no hrůza. Vůbec to nešlo zatáčet ani zgletovat. Je to za náma dobrý! 8)
No a zítra ten klempíř. Uvidíme jak to zase dopadne. Má toho v plánu asi práci na tři dni. Tak uvidím co zvládne.
Obrázky zatím nemám, byla tma jako v ranci když jsme zhasli světla.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“