drummer ty namysleny kojot to si fakt mysliš že ti necham zadarmo funkčny karburator z MBčky a tým mi znefunkčniš cele auto?drummer98 píše:čo konkrétne , máš na mysli ?feki píše:Zas na to seci serete?
Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
Zetor 4011
kokot a čo by si za to prosímťa chcel ? je to len hnilý SEDR kerých je plné šrotovisko moj zlatý a čo povie , že auto tak to je mocJanci píše:drummer ty namysleny kojot to si fakt mysliš že ti necham zadarmo funkčny karburator z MBčky a tým mi znefunkčniš cele auto?drummer98 píše:čo konkrétne , máš na mysli ?feki píše:Zas na to seci serete?
Z5611
tak prečo nejdeš do kovošrotu to auto chyti na brnk ked sa tam da baterka a benzin
Zetor 4011
ta čo borci jak sa vám darí?? ja už skoro mesiac sedím doma a ešte si asi do vianoc posedím
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
ta co si porobil?
fekál , tie fotky z dovolenky na rajčáku si daj jako súkromné a pozdravuj mladú pani
Z5611
ja sa za nu nehanbim preco by to malo byt sukromne?
však dobré len že či jej to nevadí očúvaj mafeki píše:ja sa za nu nehanbim preco by to malo byt sukromne?
Z5611
spratal som to na tvoju mudrost ale nie nevadi
heeeej, aj ja chcem vidiet mladú, traktor pekny ale s nim si nezasexuješ
Zetor 4011
ale može si zajebať gumy od hnoja
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
a čo som jak drummer, že chodim s chalanmi cez prestavky na hajzel? aj my chceme vidieeeet
feki, ty ešte chodíš na vyšku?
Zetor 4011
jj chodim... bc robim bakalarka je tempomat na feldu
pýtal sa ta niekdo niečo ? analfabetJanci píše:a čo som jak drummer, že chodim s chalanmi cez prestavky na hajzel? aj my chceme vidieeeet
Z5611