Motorové pily
Re: Motorové pily
Tak ako sa tak na to pozerám nič moc to nieje vyslovene na domáce použitie.Ale do 70 m3 na špalky určite zvládne.Teraz som to kukol a určite je lepšia alternatíva 2152 aj keď o 3tis viac.Si v inej triede a to sa pozná.
ahoj
ja pouzivam MS 280 je v celku dobra len sa mi zdaju velke volnobezne otacky.
Asi 10 rokov som mal Stihl 018 ,rupla mi ale kluka a oprava uz sa neoplati .Tak na srot vhodna.
MP 80
ja pouzivam MS 280 je v celku dobra len sa mi zdaju velke volnobezne otacky.
Asi 10 rokov som mal Stihl 018 ,rupla mi ale kluka a oprava uz sa neoplati .Tak na srot vhodna.
MP 80
Tak si ty otáčky troch uber.MP 80 píše:ja pouzivam MS 280 je v celku dobra len sa mi zdaju velke volnobezne otacky.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Tak dnes nam prisiel email od Stihl, celkom zaujimave citanie, akurat dnes sme riesili taky isty nepodarok, sused to doniesol ze mu to dava kamarat ako splatku dlhu. Tak som mu vysvetlil ako sa veci maju
Odporucam informovat kto ma rodicov na dedine, pretoze cielova skupina tych ,,predajcov" su prave dochodcovia.
Ruky dolamat
http://domacnost.sme.sk/c/4293176/ako-n ... -pily.html
Odporucam informovat kto ma rodicov na dedine, pretoze cielova skupina tych ,,predajcov" su prave dochodcovia.
Ruky dolamat
http://domacnost.sme.sk/c/4293176/ako-n ... -pily.html
- Mirek LKT
Přesně tak , ruce zlámat
Jakmile na tohle narazím na aukru , že to někdo prodává jako originál ,okamžitě posílám na aukro email a prodejci taky , kde mu slušným způsobem napíšu ať si kouká do aukce napsat , že to není originál. Jakoby šmejdů nebyly plný obchoďáky
Jakmile na tohle narazím na aukru , že to někdo prodává jako originál ,okamžitě posílám na aukro email a prodejci taky , kde mu slušným způsobem napíšu ať si kouká do aukce napsat , že to není originál. Jakoby šmejdů nebyly plný obchoďáky
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
-
Přesně tk nic proti kopiim oni nejsou hrozný fungujou co já vím taky pomerne bezproblemove ale kdyz to neni original at to neprodavaji za takový peníze
No tak z nasich skusenosti na tom odchadza skoro vsetko. Startovanie dokaze rozbit potiahnutim aj dieta, a pocul si uz zeby z HQ vyletela kluka? Z tohto uz vyletela, normalne von z bloku aj s loziskami. Samozrejme so sebou zobrala aj ojnicu a piest.
Oni to zas az za take peniaze nepredavaju, vecsinou dostanes 3 pily za 12-15 000,-sk. no ani po rozratani to vsak nema taku hodnotu.
Mna na tom nestve ze to su shity, pretoze aj oficialne sa predava plno shitov(McCulloch) ale neskutocne ma na tom stve to ze to ma normalne hrdy napis HQ alebo Stihl.
Kazdopadne ruky prec
Oni to zas az za take peniaze nepredavaju, vecsinou dostanes 3 pily za 12-15 000,-sk. no ani po rozratani to vsak nema taku hodnotu.
Mna na tom nestve ze to su shity, pretoze aj oficialne sa predava plno shitov(McCulloch) ale neskutocne ma na tom stve to ze to ma normalne hrdy napis HQ alebo Stihl.
Kazdopadne ruky prec
-
tak se asi mylim no osobně kdybych pila tak jedine stihl nebo Huskwarna asi nejlepsi pily no hlavne ta stihl oblibeny stroj lepsi asi vice zainvestovat v konecnym dusledku to stejne se vice vyplati protoze do origo se malokdy jeste neco zainvestuje
Cista pravda, radsej dat raz 12tisic jak 3krat 5tisic. Ale niekomu nevysvetlis...
Měl bych jeden dotaz, nechal by se zkombynovat karter z stihl 028(026) a z 034
zetor 5748, Belarus EO 2621
-
zdravim potreboval by som nastavit zapalovanie na stihl 011av neviete niekto ako???
-
sundej stranu ze šnůrou a vpravo bude takova součástka stou by se po uvolnení melo dat soupat nahoru a dolu, ale nevim to jistě radši počkej na odpovědi dalších ale za zkoušku nic nedáš
-
to viem volu na magnete uz mam ale je tam aj odtrhove ramienko este a neviem ako ho co najlepsie nastavit asi v akej polohe piestu v HU
Tady je taky jeden čínskej šmejd, už jsem přihazujícímu napsal ať to nekupuje a proč.Mirek LKT píše:Přesně tak , ruce zlámat
http://aukro.cz/show_item.php?item=600614201&msg
Máte někdo zkušenosti se SOLO?