robot eta
Re: robot eta
No v odkaze je snad všechno.Mě se válelo někde na zahradě alespoň pět plastových spojek.
Bohužel,měli jsme starší typ a nevím kde skončila.
jo kdyby jste chtěli ještě ten litinovej, tak mám celou bednu i s příslušenstvím
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Zdarek. Tak jsem byl prohrabat kralovstvi me ženy a muzu ti rict ze jsem nasel. Pokud by jsi chtel i motor tak tu je taky......a mas to zadarmo Teda jen za postovny. Rad kdyz muzu.
jo moji polovice se pokazila ta prevodovka nebo co je to, me se ten starej libi jak moc je tom vsestrane vyuzitelny pokud je vam nepotrebny rad bych se ho ujalMirdik píše:Zdarek. Tak jsem byl prohrabat kralovstvi me ženy a muzu ti rict ze jsem nasel. Pokud by jsi chtel i motor tak tu je taky......a mas to zadarmo Teda jen za postovny. Rad kdyz muzu.
Se ti nedivím. Žena ho má taky, reduktor zatím v pohodě a i když to dost řve vytahuje to na strouhanku na........ na co si vzpomene. A Ať mi někdo něco povídá o kvalitě. Jak je to sterý? 25 let a jede a jede. Z dnešního pohledu je to mercedes.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
noo to je kolem tech 25 let a dokonce sem v bedne nasel ucet a stal kolem 1000 to tenkrat bylo neco
Ahoj, dostali jsme ho svatebním darem. Mělo to základní vybavení. Potom jsme někde byli s manželkou v elektře a na regále věci k tomuhle robotu. Prodavač že to mají za výprodejové ceny. Koupili jsme všechno co tam měl. Třeba cena té převodovky 50 Kč, náhradní věci třeba po 5, nebo 10 Kč. Tak jsme to vzali všechno a ještě nám dal slevu. Byl rád že má v regále prázdnou ďouru! Manželka s ním pracuje v kuchyni pořát a jede jako zamlada.
Babička si koupila místo toho co měla asi 40 roků novej pěknej robot. Byl celkem drahej, takevej set věcí to byl. Připravila si maso a mlýnek. Nandala to tam jako do toho starýho a robot kuckal zastavil se a nemakal. Jejda co se stalo? No asi Číňan špatně spočítal vynutí v motoru a má to prdlačky sílů. Mamina to vzala na ten náš a ten to schroupal za chvilku a ani se nezahřál. Babina má ten její novej někde vzadu v almaře a používá ho snad jen na mletí ořechů, to snad při pomalém přihazování zvládne.
Jo tohle jsou ještě poctiví mašiny.
Babička si koupila místo toho co měla asi 40 roků novej pěknej robot. Byl celkem drahej, takevej set věcí to byl. Připravila si maso a mlýnek. Nandala to tam jako do toho starýho a robot kuckal zastavil se a nemakal. Jejda co se stalo? No asi Číňan špatně spočítal vynutí v motoru a má to prdlačky sílů. Mamina to vzala na ten náš a ten to schroupal za chvilku a ani se nezahřál. Babina má ten její novej někde vzadu v almaře a používá ho snad jen na mletí ořechů, to snad při pomalém přihazování zvládne.
Jo tohle jsou ještě poctiví mašiny.
Tu starou Etu s litinovou prevodovkou jsem mel v pozustalosti po mamce a komplet jsem to vyhodil, protoze uz doma jeden robot je, jede dobre. Byl k tomu vagon prislusenstvi, ale fakt nejsem typ, co vsechno skladuje na "kdyby". To bych shnil v bordelu.
Ale co mne dojalo bylo, ze s uplne stejnejma funkcema si ted koupil robota soused, nejakej americkej a dal za nej 18 tycek a jeste jasal. A prej ze se ten robot dela skoro beze zmen uz snad 90 let...
Ale co mne dojalo bylo, ze s uplne stejnejma funkcema si ted koupil robota soused, nejakej americkej a dal za nej 18 tycek a jeste jasal. A prej ze se ten robot dela skoro beze zmen uz snad 90 let...
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
-
Jo taky máme doma starýho robota s kompletním příslušenstvím tak do krabice od banánů co toho je ale běhá jak za mlada milan rok výroby přesně nevím ale typnu 70-80
- Přílohy
-
- images.jpg (7.09 KiB) Zobrazeno 4861 x
musíš bejt šikovnej miláne nešikovnejch je dost
http://www.youtube.com/watch?v=WSRiLa3JH00
http://milanmo4x4.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/watch?v=WSRiLa3JH00
http://milanmo4x4.rajce.idnes.cz/
Tak to ja mel ten "ETA MIRA", snad nejstarsi co delali...? Nekde ze 60. let. Za celou dobu mu menili jen ozubeny kola v hnetaci hlave, jinak nic...
Bylo to srdceryvny, vyhazovat veci, ktery jsem pamatoval jako dite. Ale ono to fakt jinak nejde.
Bylo to srdceryvny, vyhazovat veci, ktery jsem pamatoval jako dite. Ale ono to fakt jinak nejde.
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
no a právě já to asi taky vyhodím, ale věřím tomu že to bude ještě mnoho let fungovatChip&Dale píše:Tu starou Etu s litinovou prevodovkou jsem mel v pozustalosti po mamce a komplet jsem to vyhodil, protoze uz doma jeden robot je, jede dobre. Byl k tomu vagon prislusenstvi, ale fakt nejsem typ, co vsechno skladuje na "kdyby". To bych shnil v bordelu.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.