MT8 050 a TZ4K14 ala jarynfíra
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: TZ4K14 ala jarynfira
Z ceho mas udelanej ten protikus trojuhelnika vepredu? Ja sel u svyho zavazi loni cestou na cepy, ale uvazuju o predelavce na trojuhelnik. Jen nevim jakej matros pouzit jestli ucka, jekle?
Abych řekl pravdu Antony, tak jsem se nejdřív vypravil do ostravské Ferony s tím, že koupím U profil, který bude mít vnitřní rozměr něco málo přes 40 mm. Realita byla taková, že tam bylo hov.. . Koupil jsem z nouze 2 metry nějakého účka z plechu, které má tloušťku stěny 3mm, což je ovšem slabé. No a cestou domů jsem si vzpomněl, že mi říkal jeden borec z dědiny, že v polském Těšíně je hutní prodej a tak jsem vystoupil z vlaku a šel na čumendu tam. Našel jsem tam profil 100x50x4 mm a to je přesně ono. Vnitřní rozměr je 44 mm, stovku fikneš flexou napůl a máš to co potřebuješ. Ten tenký profil jsem uložil pro strýčka Příhodu. Nu co už .
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Super, takže už vím i rozměr ale chápu to tak, že z Učka 100x50x4 si udělal Lko 50x50x4 a to přivařil, že? Díky
V Brně ve Feroně je to podobný. Hlavně přístup jak sviňa. Já vícero železa kupuju přes kamoša, ale s metrem ho otravovat nebudu.
V Brně ve Feroně je to podobný. Hlavně přístup jak sviňa. Já vícero železa kupuju přes kamoša, ale s metrem ho otravovat nebudu.
Ne Tondo, já jsem to nenapsal asi dobře. Byl to 4 mm jackel o rozměrech 100x50 mm a ten jsem rozřízl napůl z obou stran flexou. Vnitřní rozměr té padesátky je cca 44 mm, takže výsledný je U profil vnitřního rozměru cca 44x44 mm.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Tak, teď už to chápu já právě pochopil, žes řezal účko. Já mám doma jekle 50x50x5, ale ten když fiknu tak mi to nevychází skrz tu 5mm stěnu, takže radši pořídím rovnou to účko, jak tys vyrobil - díky. Ono je ten závěs pohodlnější jak čepy
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Chapu diky moc. Budu tvorit
- dvoracek.a
my jsme taky řezali jackel na půl 100x50x5 chtěli jsme ve čtyřce ale ten neměli pětka pasuje přesně a je bez vůle, musím souhlasit trojúhelník je pohoda a tady je nápad pro další inovace kdyby se někdo nudil a chtěl to dotáhnout k dokonalosti https://www.youtube.com/watch?v=bTqpl6lteew
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Premerim si to, ale nejradsi bych sehnal primo ucko 45x45x4-5. Jeste mne opravte kdyby neco
- dvoracek.a
musíš 50x50 to jsou rozměry z venku a tebe zajímá rozměr uvnitř takže si musíš odečíst tloušťku stěny dvakrát, jesli máš na traktoru 40x40 tak to musí být 50x50x5 (to máme my) a nebo 50x50x4 kdybys chtěl nějakou tu vůli
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Rozumime si. Ja to psal blbe, tedy zevnitr. Zvenku +5mm. 50x50x5 tu mam jekl, ale rezat skoda prace. Diky
- dvoracek.a
hlavní je že jsme se domluvili
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nejak tak ja to stejne musim premerit, ale sehnal sem ted druhej trojuhelnik z mt a sou stejny
Tak je doma nový přírůstek. Fešák, mám radost. Budu muset dodělat jedno předřezávací kolo, nemá někdo náhodou?
Parádní pluh, gratuluju
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz