zapojení zadních brzd- jeden okruh

mechanické, kapalinové, vzduchové, netěsnosti, zapojení, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
Chose11

Re: zapojení zadních brzd- jeden okruh

#16 Nový příspěvek od Chose11 »

závit teda z hlavy nevím, já tenkrát na ty válce použil brzdové trubky z avie, pasovalo to, závit byl větší. Jinak hl.brzdový válec na posilovač můžeš použít i bez posilovače to je jasný. Pokud by jsi chtěl, mám pedály s válcema a posilovačem za škody120 doma schovaný
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

vasek.barta

#17 Nový příspěvek od vasek.barta »

Chose11 píše:závit teda z hlavy nevím, já tenkrát na ty válce použil brzdové trubky z avie, pasovalo to, závit byl větší. Jinak hl.brzdový válec na posilovač můžeš použít i bez posilovače to je jasný. Pokud by jsi chtěl, mám pedály s válcema a posilovačem za škody120 doma schovaný
Tak to je v pohodě jelikož náprvu mám ze škody 120 takže i třmeny. doma HBV z felicie tak použiji ten bude mít určitě stejný závit jako brzdiče ze 120.

Chose11

#18 Nový příspěvek od Chose11 »

rozdíl v trubkách mezi škodovkou a felicie/favorit je ten, že sice mají stejný závit, ale škodovka má vnitřní kužel v trubce a favorit/felicie vnější, silou se to dá napasovat
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

BohousSPE

#19 Nový příspěvek od BohousSPE »

Škodovky mají na brzdové hydraulice závit M10x1, ale Avia a Zetor mají M12x1 :) Jinak hodně informací ohledně závitů a těsnících kuželů (vnitřní/vnější) se dá vypozorovat na těchto stránkách 8) http://www.garance-slavicin.cz/

Odpovědět

Zpět na „Brzdy“