na to přečepování jsem dostal odpověď v SZ. Výše než 120 cm to nakládat neumí a tak pro svoje pohodlí se snažím dávat vlek pod úroveň bagříku. Měl jsem nabídku na odkup stroje za 70000 Kč, ale rozhodl jsem se dát ještě bagříku šanci. Včera jsem mu nadělil repasovaný rozvaděč a čeká mne k dokonalosti ještě pístnice lopaty. Asi se ohrnuje manžeta a tak někdy padá, jindy nemá sílu. Ale stává se to párkrát za odpoledne, dá se s tím dělat, ale není to velká práce tak to ještě do něho dám. Větší fobii mám z čepů. Namazat se dá jenom otoč, všude jinde jsou maznice zničené a mazací díry v čepech zarezlé.
takhle je to opět pohromadě
a tady starý rozvaděč, který má problém ve vůli páček a sekce otoče do jedné strany šla špatně. Pro mne je nadbytečný a tak jej nabízím k prodeji. Na inzerátech jsem dal cenu 3000,-Kč
Od člověka, který mi prodával repasovaný rozvaděč jsem dostal i několik rad zdarma, co a jak při práci s tímhle bagříkem. Asi nejvíc jsem si zapamatoval to, že originál lžice mají špatný tvar a tudíž nehrabou dobře. Udělal si k tomu kopii tvaru CATu a je to prý neskutečný rozdíl.