Tomovo TZ 4K 14
Re: Tomovo TZ 4K 14
Nádherná malotraktoristka...
A nenadává, že to nebrzdí, neřadí, a je to nějak omšelé..
A nenadává, že to nebrzdí, neřadí, a je to nějak omšelé..
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Abych pravdu řekl, tak je až moc dobrý rok Co se brambor týče tak určitě...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Máš to moc pěkné! Gratuluji k úrodě.
No uvidíme, jak dlouho vydrží... v jakém stavu ten zbytek vůbec z té země dostanu...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Jenik.F
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné foto sklizně!! A buď rád, že má traktoristka zájem jezdit a pomáhat :-D
Žádný učený z nebe nespadl a proto mám hubu a radši se zeptám. No a ... :-D
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
[quote="Tom"]Aby to nevypadalo, že se nic neděje, tak přikládám nějaké fotky... Omlouvám se za jejich kvalitu, mám poškrábané sklíčko před čočkou
Nový vozík za TK (původně za MT8 050 - oje sedí výškově parádně, jenom dodělat nové bočnice a podlahu, staré byly to skoro desíti letech co to stálo venku úplně shnilé).
Ahoj, cim jsi ty bandory vyoraval? Tou M6? A jestli jo tak s jakym bazmekem?
Nový vozík za TK (původně za MT8 050 - oje sedí výškově parádně, jenom dodělat nové bočnice a podlahu, staré byly to skoro desíti letech co to stálo venku úplně shnilé).
Ahoj, cim jsi ty bandory vyoraval? Tou M6? A jestli jo tak s jakym bazmekem?
Ne, M6 zatím funguje jen jako dopravní prostředek, příští rok k ní přibude plečka a postřikovač. Vyorával jsem TKčkem, na té jedné fotce jde vidět jak stojí na kraji pole. Vyorával jsem to prstovým vyorávačem, fotky tady někde ve vlákně jsou z minulých let.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tak zase pár fotek... nějaké štěpkování...
... a poslední etapa sběru brambor. To na vlečkách je cca 1/3 úrody, zatím to schne tak nejsou přesné počty
... a poslední etapa sběru brambor. To na vlečkách je cca 1/3 úrody, zatím to schne tak nejsou přesné počty
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
tak to je teda pekna uroda a čo z tolkymi krumplami budeš robit??
Díky Na brambory je kšeft, takže o to, že by se neprodaly strach nemám... Chci si vyzkoušet nechat něco na sadbu a vyzkoušet jeden sklep, jestli je vhodný na dlouhodobé uskladnění.
Jinak, Leo, až teď jsem si všiml Tvého příspěvku.... radši jezdí s TK, to je pravda, ale celkově ona co vrčí tak ráda řídí
Jinak, Leo, až teď jsem si všiml Tvého příspěvku.... radši jezdí s TK, to je pravda, ale celkově ona co vrčí tak ráda řídí
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Konečně jsou brambory z domu, toto je poslední várka
A taky fotky z prvních zkoušek nového příslušenství za TK... zatím je to udělané cca z 1/2, ale funguje to, takže se může pokračovat ve výrobě
No a taky jsme sklidili dýně...
A taky fotky z prvních zkoušek nového příslušenství za TK... zatím je to udělané cca z 1/2, ale funguje to, takže se může pokračovat ve výrobě
No a taky jsme sklidili dýně...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
S dýněma míříš na Zelňák?
To ne, tak něco určitě pohnije, na něco mám zájemce, něco už je pryč, ono to zase nějak dopadne
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
V dnešní době Hallowenu bys vidělal když sem byl malej tak sem taky řezal
Však mi je jasné, že polovina dyní bude "uctívat" tenhle strašný "svátek"... no ale proč ne že.... jak to lidi chcou, tak jim to vypěstuju
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz