Pepův traktor
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pepův traktor
ifa ma hodně rychlý převod cca 6/1 vím že jsou 3verze ale ja mam převod 17/1 zadní 14/1přední nápravu
-
Ty tvoje přední nápravy nemají chybu, tak jsem si je vždycky představoval. Tohle bude pevnější, jak náprava z ify, ifa má pořád na předu jedna otáčka kloub, jedna otáčka kolo. To se mně nelíbí. Jedině L60, ale těch je málo... Tohle je perfektní, pevný dif, pevné poloosy a ještě převod...
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jj jendo ten koncovy převod 3,5/1 nenahradí v žadnem případě reduktor 2,15/1 ventra nebo 2,5/1ifa . jasné je že zetoracká náprava by převodem byla nej 5/1v planetěJan Karlik píše:Ty tvoje přední nápravy nemají chybu, tak jsem si je vždycky představoval. Tohle bude pevnější, jak náprava z ify, ifa má pořád na předu jedna otáčka kloub, jedna otáčka kolo. To se mně nelíbí. Jedině L60, ale těch je málo... Tohle je perfektní, pevný dif, pevné poloosy a ještě převod...
-
Ale cenově by nej teda nebyla...Rendy9999 píše:jj jendo ten koncovy převod 3,5/1 nenahradí v žadnem případě reduktor 2,15/1 ventra nebo 2,5/1ifa . jasné je že zetoracká náprava by převodem byla nej 5/1v planetěJan Karlik píše:Ty tvoje přední nápravy nemají chybu, tak jsem si je vždycky představoval. Tohle bude pevnější, jak náprava z ify, ifa má pořád na předu jedna otáčka kloub, jedna otáčka kolo. To se mně nelíbí. Jedině L60, ale těch je málo... Tohle je perfektní, pevný dif, pevné poloosy a ještě převod...
z čeho jsou ty reduktory?
-
Ahoj, vypadá to pěkně ostatně jako vždy. Mohl by jsi doplnit pro lepší představu šířku nápravy venkem?
A ještě mám jeden dotaz, na druhé straně tohoto vlákna je fotka jak jsi měl ten traktor (ještě před Fenixem) s motorem zetor 3011. Jak se to s tím motorem chovalo? díky za odpověď
A ještě mám jeden dotaz, na druhé straně tohoto vlákna je fotka jak jsi měl ten traktor (ještě před Fenixem) s motorem zetor 3011. Jak se to s tím motorem chovalo? díky za odpověď
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
ta nová náprava bude mít venkem 2200 mm ,a k tomu motoru 30na starem traktoru , děs a slabota .hajney píše:Ahoj, vypadá to pěkně ostatně jako vždy. Mohl by jsi doplnit pro lepší představu šířku nápravy venkem?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
přední planetové redukce jsou z nápravy raba DH 112 a zadní konce jsou z unk 320 nebo lkt120 .Ventor píše:z čeho jsou ty reduktory?
- Míša Bourák
Nádhera
...ty jsi se do toho pustil naplno, tak pozoruju
...ty jsi se do toho pustil naplno, tak pozoruju
ZETOR TRACTORS a.s. Brno-Líšeň
To chce klid!
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
su to fotky asi z dubna , prve motor chodil na turbo z traktoru case 4litr a včíl už jezdí s turbem 2,8iveco ,jak bude chvilka poprosím Rendu o video .motor byl nový ale s aviackým turbem profukly kružky a na stěnach vložek otřítý hliník