malotraktor t805
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: malotraktor t805
mas doma prevodovku ze stare octavky.. ? jestli jo tak hridel mas je stejna na lamelu jak tatracka ja jdu krizit octavu s medou ted mam tatru s lamelou tatry v medoj ale uz taky kaput tak z prevodovky mercedesu hridel a z octavky a mam vyresino a je krasne tesna
-
taky tam čvachtá je vychozené to kolo ne hřídel
-
v pohodě za zeptání nic nedámfabikmiroslav píše:Poviem ti pravdu mam ich všetky v prevodovkach nikdy som tento problem neriešil a rozoberat to nebudem .Inych kolies nahradnych mam dost ale tieto nemam
-
- Kontaktovat uživatele:
http://simpatak195.rajce.idnes.cz/bundi ... ie0680.jpgsimpatak195 píše:mas doma prevodovku ze stare octavky.. ? jestli jo tak hridel mas je stejna na lamelu jak tatracka ja jdu krizit octavu s medou ted mam tatru s lamelou tatry v medoj ale uz taky kaput tak z prevodovky mercedesu hridel a z octavky a mam vyresino a je krasne tesna
-
dík ale nechci aby to to někdy chybělo, ale kdyby si měl přebytek bodlo by mi to. Já mám hnedle všechno náhradního do tatry, ale tohle kolečko na skladě nemámMatus3214 píše:Kuknem doma a opytamm sa fotra. Ale pochybujem. Lebo nam sa doma nic nestalo
-
- Kontaktovat uživatele:
akorat te nechci strasit ale az sezenes nove jine tak aby ti to nehucelo pac jeste se me snad nestalo v praci kdyz se setri a koupej jen jedno a ne par do prevodovky u zetka crystala atd atd ze pak nerve jak tygr pac to na sebe neni zvykle..spulu ojete kazde jinakkubik.brumik píše:dík ale nechci aby to to někdy chybělo, ale kdyby si měl přebytek bodlo by mi to. Já mám hnedle všechno náhradního do tatry, ale tohle kolečko na skladě nemámMatus3214 píše:Kuknem doma a opytamm sa fotra. Ale pochybujem. Lebo nam sa doma nic nestalo
-
když neseženu tak plán B. úprava hřídele navářování a vyfrézovat tak aby to sedělo bez vůle
-
- Kontaktovat uživatele:
jj zalezi jake mas moznosti no ja zkusim tohle jinak zaloha kamarad udela novou v cnc zakalit cementace obrousit a je origo jen detail 3tis tak jdu metodou levnejsiho odporu bud to vydrzi nebo ne max si dam motor ven znova no uz byl 15krat tak co by nesel po 16te ze.. ten den me nezabijekubik.brumik píše:když neseženu tak plán B. úprava hřídele navářování a vyfrézovat tak aby to sedělo bez vůle
tatko my vrawel ze on dawal do toho noweho co robime vyrabat ze unich v robote to robily mu tak som zistil ze nemame doma akurat to jedno a to potrebujem tak sry ale keby zezenem alebo tak tak dam wedet
-
pěkné dělníky máš.
Vsak naco budem vela hladnych krkov zivit ked mozem jeden a 2 no ja statkom a hotovo.
-
tak zítra zkoušky na ZK 135 1.1 Kdo ví jak se to přesně čte ????
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jak si dopadl...
-
mám to