Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- malotraktorpetr
Re: Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
ty tak dnes sem se nasral a predelal vazani nadvarilsem palce obrousil jehli aby dobre zapadli do drzaku nabrousil noze a dorazi .
otacky davam 1800 na motoru a vyvod cca 540 ot/min.jinak sem dnes udelal 50 baliku . celkem uz 70 ks bezva lis lechky dobre se snim dela ale ja sem si odrovnal traktor ze je hodne hmoty a ani jednicka redukovana to nestiha
otacky davam 1800 na motoru a vyvod cca 540 ot/min.jinak sem dnes udelal 50 baliku . celkem uz 70 ks bezva lis lechky dobre se snim dela ale ja sem si odrovnal traktor ze je hodne hmoty a ani jednicka redukovana to nestiha
Kolkik v tím welgerem uděláte balíků za den? Já s tím casalisem udělám zhruba 200balíků za 3 hodiny.
Zetor 6718
A všelijaký herberk za traktor.. :)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)
A všelijaký herberk za traktor.. :)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=53481 Něco o naší 6718 A naší farmičce. :)
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro letošek mám seno hotové celkem 440 balíků, WELGER fungoval v pohodě, jen na třech balíkách nedržel jeden uzlík...
Kluci, CO se stane kdyz budu mit otačny na hrideli 1000 Ot/m ?
Nevadi to? Na co si mam davat pozor pri koupi?
Nevadi to? Na co si mam davat pozor pri koupi?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je tp na 540 jako vetsina lisu tak hodne vadi!!! To vubec nezkousej
- malotraktorpetr
no to vadi 540 a 1000 to neddela dobrotu ale pouml my rikal ze mel na lisu jeste mezi traktorem a lisem nejako prevodovku malou co menila otacky ze traktor mel 1000 a pres prevodovku 540 .rikal ze nebyl taky odpor a traktor byl klidnejsi .ja to vidim ume lis dava zaber to ta hridel trpi a trpi
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Co mas za traktor ze trpi pri nizkotlaku? Myslel sem ze ty mas nejakou tricitku nebo ctyricitku a ty o tom snad ani nevi, ne?
- malotraktorpetr
mam 3011 zetor nevim cim v rotacce dobre v stepkovaci taky a lae jak je lis tak se ozivaj zvuky.strasne vzdy jak beran stouchne takove krapani . a v traktoru v zime si udelam rozborku a zborku vymenim par casti .udelam servo rizeni . ted sem si na bazosu sehnal prsa upravene na servo 3011 tak to bude pak jezdit dobre
zdravím priatelia
Aj ja mám tento lis a je pravda, že tie balíky nevyzerajú moc dobre ale majú zase iné výhody
oproti balikom z vysokotl. lisov Okrem tých čo tu boli spomenuté sú podľa mna dobre aj v tom
že v nich ostáva viac tej kvalitnej hmoty . Ked som mal možnosť vyskúšať vysokotlaký lis,
tak sa mi zdalo že pri ubíjaní baranom sa zo sena vysypalo oveľa viac tej hmoty. tieto lisy sú podľa mna vhodne skor na slamu . A okrem toho wsa 350 je spratnejší. A ešte tu boli spmenuté kolesá. povodne som mal 12 palcové ale nahodou som mal doma aj 15p. a pasovali mi diery tak som ich tam preložil tým ma lis trochu vačšiu svetlú výšku. Disky by mali byť z nejakejdodávky Mercedes
Aj ja mám tento lis a je pravda, že tie balíky nevyzerajú moc dobre ale majú zase iné výhody
oproti balikom z vysokotl. lisov Okrem tých čo tu boli spomenuté sú podľa mna dobre aj v tom
že v nich ostáva viac tej kvalitnej hmoty . Ked som mal možnosť vyskúšať vysokotlaký lis,
tak sa mi zdalo že pri ubíjaní baranom sa zo sena vysypalo oveľa viac tej hmoty. tieto lisy sú podľa mna vhodne skor na slamu . A okrem toho wsa 350 je spratnejší. A ešte tu boli spmenuté kolesá. povodne som mal 12 palcové ale nahodou som mal doma aj 15p. a pasovali mi diery tak som ich tam preložil tým ma lis trochu vačšiu svetlú výšku. Disky by mali byť z nejakejdodávky Mercedes
Welger 350 + RS 09
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
nemáte někdo zkušenost jak seštelovat vázání když je jeden konec krátký a vyjíždí z uzlíku?
Děkuji
Děkuji
Keby si aspoň odfotil ten uzlík? Možno treba TROCHU (max 1/4 otáčky na matici) povoliť zovretie na viazacom háku.
- malotraktorpetr
mas tam dva srouby tusim na 17 klic jdu ti nafotit kde asi