Prosim poradte jaka muze byt pricina ze traktor po oprave prevodvky diferaku no proste vseho .My jede na neutral do predu .dam spatecku jede dozadu normalne .Me neleze hlavou jedna vec pokud by byla spatne udelana prevodovka a treba prohodil kolo nejakeho predvodu a ted dam spatecku tak by se to melo rozletet nebo pohadat ale me to normalne couve .je pravda ze sem vse vymezil a udelal na tesno at neznikaj casem vule .pouzilsem origo vymezovaci podlozky .Proste my vrta hlavou proc to na neutral jede do predu .dam neutral na pace redukce na neutral nic nechrasi nahon radim normalne .Jak zmacknu spojku vse stoji ale jak dam neutral a pustim spojku tak jede .Rychlost asi jednicka redujovana .
Muj zaver moje domenky jsou ze but sem neco posrla jako kola atd ale spatecka to rusi pokud by bylo neco spatne neradim ale ja radim .
jinak druha vec je ze sem mohl moc to vymezin tak na tesno a ze se prenasi kroutici moment .Ale proc to dela .jak sem to mel na stole tak sem tocil hrideli a nic se netocilo radilsem vse slo .uz sem stoho spatny .prosim o pomoc nebo nejake napady
![:'( :'(](./images/smilies/015.gif)