Kde koupit Japonce?

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Zahradník

Re: Kde koupit Japonce?

#16 Nový příspěvek od Zahradník »

Pročítám to tu a musím se přidat . Svůj yanmar jsem už koupil před 4 roky taky u pana Laciny plně repasovaný a s roční zárukou. Za celé čtyři roky jsem na něm nic neopravoval, pouze v něm vyměním dvakrát ročně olej v motoru a filtr vzduchu a palivový filtr. Jinak stroj je to k nezaplacení u mě jezdí skoro každý den. Kdykoliv jsem něco potřeboval tak mi pan Lacina poradil. Začínám uvažovat o dalším malotraktoru o něco silnějším, protože pozemky přibývají a zase půjdu k panu Lacinovi, ale to je hudba příštího roku. Sice cena je o trošku vyšší, ale vím že se na traktor můžu spolehnout. Dělám s ním prakticky vše od orby až po sušení sena.

kajak

#17 Nový příspěvek od kajak »

Tak vám teda nevim. Traktorservis je určitě super,ale dát za repasovanýho yanmara F18D 178tis.mi přijde opravdu dost. Bez repase 107tis. Nejsem znalec,ale co tam repasují za 70tis?? Jarda

Leo

#18 Nový příspěvek od Leo »

Celková repase - dovezený traktor se na dilně rozebere na součástky, i motor s převodovkou. Všechno se zkontroluje, vymění poškozený díly, mění se ložiska a další spotřební díly, a zase se to dá dohromady a seřídí. Traktor se znovu nastříká. Samozřejmně, vymění se všechny náplně, filtry, spotřebáky. Pokud traktor nemá třetí bod, domontuje se k tomu i se závěsem. K tomu je roční záruka, lepší finanční podmínky při dalším servisu. Tak to aspoň p.Lacina popisoval na svých stránkách. Bohužel to teď nemůžu najít.
Něco ještě k přečtení - http://www.traktorservis.cz/Aktuality-H ... ozne-C888/ , http://www.traktorservis.cz/Aktuality-H ... lity-C887/
Když si projdeš vlákno o kubotách - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =72&t=4725 , tak narazíš i na příspěvky jednoho mechanika, který u p.Laciny dělal.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

cmaro

#19 Nový příspěvek od cmaro »

Ahojte, tiez rozmýslam nad nejakym japoncom ale este nemam jasno. Co hovorite na toto. Nieco taketo by sa mi aj pozdavalo. Alebo máte nejake iné návrhy? Vyuzitie orba, zemiaky, rotavator a semo tamo aj do lesa. vykono by som chcel nieco min 17-18 koní. mam radsej ked je vykonava rezerva ako to dusit na plny vykon.

Ym155fd

#20 Nový příspěvek od Ym155fd »

cmaro píše:Ahojte, tiez rozmýslam nad nejakym japoncom ale este nemam jasno. Co hovorite na toto. Nieco taketo by sa mi aj pozdavalo. Alebo máte nejake iné návrhy? Vyuzitie orba, zemiaky, rotavator a semo tamo aj do lesa. vykono by som chcel nieco min 17-18 koní. mam radsej ked je vykonava rezerva ako to dusit na plny vykon.
Vypadá to pěkně, ale co ten nástřik motoru? Je to originál, nebo generálka barvou? Samozřejmě i kdyby byla nemusí to nic znamenat, ale je dobré vědět.

cmaro

#21 Nový příspěvek od cmaro »

Tiez som si to vsimol ze motor je strenuty komplet hadice eskapasky atd takze asi repas farbou :) ale nikdy nehovor nikdy. preto som sa spytal co nato hovorite

kajak

#22 Nový příspěvek od kajak »

Ahoj Všem. Na Bazoši inzeruje(za dobré ceny) někdo z Opavy.Nemáte s ním někdo zkušenost? Dík. Jarda

Nestor.Kea

#23 Nový příspěvek od Nestor.Kea »

musim to tu napisat lebo už mám plne zuby ospevovania RVR, ja Vam poviem moje skusenosti a nech sa pan maitel postavi aj na Péro.
1: ked som chcel kupit traktor a videl som tie zhnitiny nebol som moc nadšeny až ked som videl traktor v PL pochopil som princip podnikania.
2: potreboval som filtre, tak jasne toto ti bude pasovat toto si zober pasoval jeden z 3 na cenu sa ani nepytajte....
3: potreboval som kardan už som to tu riešil v opave cena 400€ zohnal som v prahe cena aj s dopravou necelych 100€
4:kamarat potreboval žiarovku na internete cena 300kč dal mu ju za 20€ že to aj tak nikde nezoženie a je posledna tak ju vzal
5: chcel som vyfuk že to je problem na iseki ale pasuje to s kuboty a može to stat od 150 do 300 (som si myslel že kč) a on fešak že € som sa skoro doštal nakupuje zhnitiny a mna chce presviedčat o tom že je to novy kus ja fakt neviem čo na nom vidite zato že je jediny v stredočeskom kraji tak určite nieje najlepši...a už vobec nie najlacnejši
Iseki TU 180f

other-side

#24 Nový příspěvek od other-side »

Nestor.Kea píše:musim to tu napisat lebo už mám plne zuby ospevovania RVR, ja Vam poviem moje skusenosti a nech sa pan maitel postavi aj na Péro.
1: ked som chcel kupit traktor a videl som tie zhnitiny nebol som moc nadšeny až ked som videl traktor v PL pochopil som princip podnikania.
2: potreboval som filtre, tak jasne toto ti bude pasovat toto si zober pasoval jeden z 3 na cenu sa ani nepytajte....
3: potreboval som kardan už som to tu riešil v opave cena 400€ zohnal som v prahe cena aj s dopravou necelych 100€
4:kamarat potreboval žiarovku na internete cena 300kč dal mu ju za 20€ že to aj tak nikde nezoženie a je posledna tak ju vzal
5: chcel som vyfuk že to je problem na iseki ale pasuje to s kuboty a može to stat od 150 do 300 (som si myslel že kč) a on fešak že € som sa skoro doštal nakupuje zhnitiny a mna chce presviedčat o tom že je to novy kus ja fakt neviem čo na nom vidite zato že je jediny v stredočeskom kraji tak určite nieje najlepši...a už vobec nie najlacnejši
Výběru traktora se věnuju už několik měsíců (jsem krapet náročný na to do čeho investuju) a v podstatě tuším že to dopadne tak že si koupím něco novýho či něco lehce jetýho 2-3 roky starý a buď od dealera v čr nebo z německa, kde jak jsem zjistil jsou maličký Kubotky o 70tis levnější než v ČR. I v ČR se sice dá sehnat dobrej stroj, viz moji kamarádi a uživatelé zde, ale to co jsem zatím já viděl v nabídkách za kousky mě moc neoslovilo, asi je to i tím, že chci od začátku stroj schopný a bez investic.

mirototh

#25 Nový příspěvek od mirototh »

Zdravím vás všetkých chcem si kúpit traktorík Japonca zatial asi iseki TU 160 4x4 alebo niečo podobné som zo zap.slovenska konkrétne Nitra čo by ste mi vedeli poradit kde by som také čosi kúpil seriozneho predajcu nemám problém vycestovat aj dalej no a aj k tomuto traktoru za každú pripomienku a postreh vám dakujem

Ursus 73

#26 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Ahoj, tak ak si od Nitry....ja som bol nedávno pozrieť v "autogabriela" Levice. Určite stojí zato, pozrieť sa tam....ceny posúdiť neviem, u nás na sk je všetko lacné :vztek:
mirototh píše:Zdravím vás všetkých chcem si kúpit traktorík Japonca zatial asi iseki TU 160 4x4 alebo niečo podobné som zo zap.slovenska konkrétne Nitra čo by ste mi vedeli poradit kde by som také čosi kúpil seriozneho predajcu nemám problém vycestovat aj dalej no a aj k tomuto traktoru za každú pripomienku a postreh vám dakujem

mastnacek

#27 Nový příspěvek od mastnacek »

Neuvazoval tady nekdo nad tim domluvit se s par lidma a nechat si poslat vagon traktoru? Ty ceny dovozcu jsou hodne jinde nez to za co se to prodava za morem. Jasne ze cenu zveda doprava, ale kdyby se to rozhodilo mezi 10 lidi tak by to nemuselo byt tak hrozne.

cmaro

#28 Nový příspěvek od cmaro »

Niekde sa tu o tom uz diskutovalo. Nakiec nic z toho nebolo lebo to treba zaplatit dopredu a kto da len tak niekomu neznamemu dopredu peniaze cca na 2-3 mesiace. Na peniazoch to stroskotalo

mastnacek

#29 Nový příspěvek od mastnacek »

To je skoda, ale pochopitelne to je. Pruser je ze ostatni dovozci nasadi podobne ceny jako ten kdo s tim zacal a uz se to veze. Dat ke 100tis za minitraktor prez 20let starej je zhovadilost.

Kuba123

#30 Nový příspěvek od Kuba123 »

Taky chceme do firmy kupovat druhy malotraktor již máme yanmar fx215 s nakladačem(používáme za ním zakladač travniků, přikopový mulčovač, štěpkovač, radlici, pluh, rotavátor) když jsem kupovali cena traktoru s nakladačem a rotavatorem byla 160tis(za použitý).
Dnes když jsem se díval po malotraktorech z japonska tak mě přecházel zrak že za 20 starý malotraktor mám dát stále 160tis. Čekal bych že by se cena za ty roku snížila. Yanmar je držák jako blázen za ty roky žádna závada na ustrojí traktoru vše jede jak má tak jsme si říkali koupime zase japonce ale proč koupit 20let starého japonce když za ty samé peníze mohu mít novou čínu s 2 letou zárukou DF304). Tak teďka co že? 20let bez zaruky x nový záruka(čína)

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“