ved taku velku ako je na 10-nu remen , akurat to bude 17-kaAtlan píše:velmi to s malym priemerom neprehanaj... bude smykat remen. daj tam taku akurat.
regler
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: regler
ahoj
znova sa objavil starý problém,,,,, po naštartovaní kontrolka dobíjania začne len slabšie svietiť,,,,, altik OK
je tam 1,2 wattová žiarovka
čo s tým?
znova sa objavil starý problém,,,,, po naštartovaní kontrolka dobíjania začne len slabšie svietiť,,,,, altik OK
je tam 1,2 wattová žiarovka
čo s tým?
je tam komplet druhý motor,,,, tam ten je po smrti
altik som dal povodný,
altik som dal povodný,
nahodil som felda altik,,,, nabudi ho pri cca 2000 otackach, je to normalne?
-
Nie
prečo?Petríík 69 píše:Nie
Mám podobný problém s jedným alternátorom len kontrolka slabšie svieti ale dobíja a s druhým kontrolka zhasne ale nedobíja.No a s tým prvým čo dobíja to dobíja tak že kolko pridám tolko dá ked tomu riadne osolím tak dá aj 20V druhy zase stále drží 12,8V a nehýbe sa bez ohladu na otáčky.
Skús vymenit regulátor. meraj napätie pri vypnutom motore na baterke cca 12-13 V. Ked naštartuješ tak 14V +- nejaká malá odchýlka.
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
Dal som tam dobrý regulátor a furt to robi to iste akorát stym druhým alternátorom to davalo furt 13,5v.
nahodený nový reglér, stale to isté.....DanculSK píše: nahodil som felda altik,,,, nabudi ho pri cca 2000 otackach, je to normalne?