MT8-050 Tomáš
Re: MT8-050 Tomáš
Dík za info. Taky jsem měl ve výběru tento typ barvy, ale žil jsem v domění, že thixotropní barva moc stříkat nejde. A jak vidím, jde.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Fakt tato barva jde stříkat parádně, ředidlo se přimíchává max 10% a bez problému.
Jinak jsem dnes trošku pokročil s hydraulickým řízením, foto dodám později, snad to bude fungovat. Tyč řízení je už pořešená s denielsem, orbitrol jsem tedy kupoval nový HKU 050/4PB/3, Vyvařené blatníky snad budou příští víkend, pak jen nastříkat do barvy. Kod barvy v ralce asi nikdo nemá co? odstín červená šípková dělají jen ve sprejích :-( a tak asi vezmu kousek a nechám namíchat podle toho.
Jinak jsem dnes trošku pokročil s hydraulickým řízením, foto dodám později, snad to bude fungovat. Tyč řízení je už pořešená s denielsem, orbitrol jsem tedy kupoval nový HKU 050/4PB/3, Vyvařené blatníky snad budou příští víkend, pak jen nastříkat do barvy. Kod barvy v ralce asi nikdo nemá co? odstín červená šípková dělají jen ve sprejích :-( a tak asi vezmu kousek a nechám namíchat podle toho.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
http://www.kardanka.cz/kardany-a-hydrau ... ka-rizeni/
Ja mám DANFOS 80 OSPC ON A MAXI SPOKOJNOSť.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Ale pokud dobře vidím, tak máš kloubák 132 a ten má dva písty s delším výsuvem. 050 má jeden píst, výsuv 100mm. S 80kou bys točil jak na tříkolce, rejd na necelé dvě otáčky.stanislavsnv píše:http://www.kardanka.cz/kardany-a-hydrau ... ka-rizeni/
Ten bude vypadat jako novej .
Nemáš strach, že se ti ohne to rameno řízení když to máš přivařený jen na tom plíšku. Každej to dává na pořádnej plech.
Jakej použiješ orbitrol? Chci to na mojí 050 taky udělat.
Nemáš strach, že se ti ohne to rameno řízení když to máš přivařený jen na tom plíšku. Každej to dává na pořádnej plech.
Jakej použiješ orbitrol? Chci to na mojí 050 taky udělat.
Na poslední fotce řízení vidím, že nás napadlo stejné řešení, použít tenší píst těsně nad nápravu. Protože má ale menší sílu a pevnost, dávám písty dva. Volant bude mít stejný počet otáček na obě strany. Hlavní výhoda tohoto řešení je ta, že nemusíš řezat nebo jinak oslabovat vzpěru předního nakladače.
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Ten plech to nezvládne ani ta dneska puvodní...vsadím hlavu
Já pořád nechápu jakto, že když dáš píst jen na jednu stranu tak bude na kažkou stranu jiný počet otáček volantem to mi nejde do hlavy.frgal píše:Na poslední fotce řízení vidím, že nás napadlo stejné řešení, použít tenší píst těsně nad nápravu. Protože má ale menší sílu a pevnost, dávám písty dva. Volant bude mít stejný počet otáček na obě strany. Hlavní výhoda tohoto řešení je ta, že nemusíš řezat nebo jinak oslabovat vzpěru předního nakladače.
tak to si riadne poddimenzoval, to nemoze dlho fungovat, uz vobec nie ked nalozis celny nakladač
ja ked som robil servo na mojej ex 050-tke tak som zosilil oba plechy a aj mi odtrhlo tu 20-tku srubu, za ktoru tahal piest
ja ked som robil servo na mojej ex 050-tke tak som zosilil oba plechy a aj mi odtrhlo tu 20-tku srubu, za ktoru tahal piest
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
je to o objemu pístu - na jednu stranu je dán objem plochou vnitřního průměru pístnice, na druhou stranu plochou zmenšenou o průřez pístní tyčeChopper píše: Já pořád nechápu jakto, že když dáš píst jen na jednu stranu tak bude na kažkou stranu jiný počet otáček volantem to mi nejde do hlavy.
zde si můžeš stáhnout prográmek na výpočet orbitrolu http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 80&t=58330
jen doplním názorný obrázekKinza píše:je to o objemu pístu - na jednu stranu je dán objem plochou vnitřního průměru pístnice, na druhou stranu plochou zmenšenou o průřez pístní tyčeChopper píše: Já pořád nechápu jakto, že když dáš píst jen na jednu stranu tak bude na kažkou stranu jiný počet otáček volantem to mi nejde do hlavy.
zde si můžeš stáhnout prográmek na výpočet orbitrolu http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 80&t=58330
Už to chápu. To jsem bl..c Ale když bych tam dal dva písty tak je musim otočit, aby jeden zalejzal a druhej vylejzal pak bude počet otáček stejnej. jednoduchý jako facka. Děkuju mocKinza píše:je to o objemu pístu - na jednu stranu je dán objem plochou vnitřního průměru pístnice, na druhou stranu plochou zmenšenou o průřez pístní tyčeChopper píše: Já pořád nechápu jakto, že když dáš píst jen na jednu stranu tak bude na kažkou stranu jiný počet otáček volantem to mi nejde do hlavy.
- dvoracek.a
máš to pěkný hlavně pořádně napasuj zadní blatníky aby se ti nesvěsily až tam dáš boudu a přitáhneš jí, takhle na fotce vypadá že to máš OK ale abys věděl na co si dát pozor my je máme svěšený pokud jste si toho nikdo nevšim tak asi ne moc